03 / 05 / 2024

Koleksiyon ev mobilyası

Koleksiyon ev mobilyası

Hem evini hem de ofisini yenileyeceklere zengin kanepe seçenekleriyle yeni bir soluk getiren Koleksiyon, içinde bulunduğumuz coğrafyaya ait eşsiz izleri taşıyan modelleriyle de dikkat çekiyor...

Evgör, Luxury konsepti ile mobilya kenti MASKO’da!

Türk ev mobilyası sektöründe faaliyet gösteren Evgör, yeni konsept mağazasını MASKO’da hizmete açtı.

Ev mobilyasında klasik motifler ve güncel çizgiler birleşiyor!

Son dönemde ev mobilyasında değişen trendler markaları klasik motiflerle güncel çizgilerin birleştiği tasarımlara yönlendiriyor. Yeni mobilya alımlarında tüketiciler, ahşap, deri, mermer ve metal malzemelerin bir arada kullanıldığı ürünleri tercih ediyor.

Tuna Grup mobilyada fark yaratıyor!

Tuna Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nuri Tuna, "Gönlümüzden geçen, beş yıl sonra iş hacmimizin yarıya yakınını ev mobilyasının oluşturması. Ev mobilyası işine girdiğimizde ofis müşterisinin katkısını çok gördük. Bize cesareti veren de oydu" dedi.

Mobilya seçiminde kadınlar söz sahibi!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)’nin, Nielsen Araştırma şirketine yaptırdığı markalı mobilya tüketicilerinin profilini ortaya koyan araştırmada ev mobilyası seçiminde kadınların karar verici olduğu ortaya çıktı

Evgör Mobilya, Tuzla’da yeni konsept mağazasını açtı!

Türk ev mobilyası sektöründe faaliyet gösteren Evgör, yeni konsept mağazasını İstanbul Tuzla’da hizmete açtı. Modern, avangart ve klasik tarzdaki tasarımların ayrı bölümler halinde sergilendiği yedi katlı showroom, kaliteyi erişilebilir fiyata sunmayı hed

Koleksiyon yeni Ankara Merkezi'ni açtı!

Koleksiyon, yeni Ankara Merkezi’nde değerlerini bir çatı altında topluyor. Ev, ofis mobilyalarından cam ve porselen aksesuarlara kadar çok çeşitli tasarımları bütünsel kurgular içerisinde sunacak.

Nikomedya İnşaat mobilya sektörüne girdi!

Ev mobilyası alanında Prime Deco mağazasıyla faaliyet göstermeye başlayan Nikomedya İnşaat’ın yeni mağazasının açılış kurdelesini, mağazada çalışacak işçiler kesti.

Ofis Tekin Exclusive Zafer Bayramı'na özel koleksiyon hazırladı!

Başkent Ankara’da ofis mobilyası sektörüne yön veren Ofis Tekin Exclusive de Goldsit ile yaptığı ortak çalışma ile bu yıl Zafer Bayramına özel koleksiyon hazırladı.

Koleksiyon Mağazaları yeni ev serisini tanıtıyor!

2016 yeni ev serisini tamamlamak üzere olan Koleksiyon, ürün gamına dair ipucu niteliğindeki kapsül grubu mağazalarda yerini aldı.

Mozaik Design, 50 markaya dekorasyon hizmeti veriyor!

Mozaik markasıyla 1992 yılında yılından bu yana sektörde yer alan Mozaik Design, 50 markanın Türkiye distribütörlüğüyle ofis, ev mobilyası, çocuk mobilyası, ev tekstili döşemelik kumaş alanında dekorasyon hizmeti veriyor.

Mozaik Design 50 markayla ev ve ofislerin dekorasyonunu üstlendi!

1992 yılından bu yana sektörde yer alan Mozaik Design, 50 markanın Türkiye distribütörlüğüyle ofis, ev - çocuk mobilyası, ev tekstili döşemelik alanında dekorasyon hizmeti veriyor.

Koleksiyon Ev ürünlerine İyi Tasarım ödülü verildi!

Coğrafyaların izini sürüp çağdaş çizgilerle harmanlanan Koleksiyon Ev ürünlerinden üçü ‘İyi Tasarım’ ödülleriyle taçlandırıldı. Divanbaba yatak, Serdiyar kanepe ve Savur sandalye ödüllü Koleksiyon tasarımları evinizde yer alacak.

Kavaklıdere Koleksiyon'da imzalı ev ürünleri bölümü açıldı!

Ankara’nın en işlek bölgelerinden olan Kavaklıdere’deki Koleksiyon mağazasında artık ofis ürünlerinin yanı sıra ev ürünleri de yer alıyor. Yeni özel alan Ankara’daki tüm tasarım meraklıları için yeni bir nokta olacak.

Koleksiyon ev mobilyası Haberi

Koleksiyon ev mobilyası

Faruk Malhan imzalı yeni mobilya ailesinin üyelerinden Babil Serdiyar kanepe, yüksek sırtlı yapısı ile kendinizi dinleyebileceğiniz, dinleneceğiniz, rahat ve özgür bir ortam yaratıyor. 500 yıllık kadim bir medeniyetin estetiğini ve desenlerini sergileyen Babil Serdiyar kanepe, kadife ve kapitone döşeme seçenekleriyle yaşam ve çalışma alanlarında yer buluyor.


Ev ve ofis mobilyası ile birlikte tasarladığı aksesuar ürünleriyle de beğeni toplayan Koleksiyon, Tekirdağ’da kurulu modern fabrikasında yüksek teknoloji ve el işçiliğinin zengin katkılarıyla üretilen yepyeni kanepe seçenekleriyle dikkat çekiyor. Hem evini hem de işyerini yenileyeceklere yeni bir soluk getiren Koleksiyon, Babil Serdiyar kanepenin yüksek sırtlı yapısı ile bulunduğunuz mekanda kendinizi dinleyebileceğiniz, dinlenebileceğiniz, rahat ve özgür bir ortam yaratıyor. Özel döşeme ustalığı ve estetiği tasarımın temel öğelerini oluşturan Babil Serdiyar kanepenin ayaklarında 500 yıllık...