04 / 05 / 2024

Mozaik Design, 50 markaya dekorasyon hizmeti veriyor!

Mozaik Design, 50 markaya dekorasyon hizmeti veriyor!

Mozaik markasıyla 1992 yılında yılından bu yana sektörde yer alan Mozaik Design, 50 markanın Türkiye distribütörlüğüyle ofis, ev mobilyası, çocuk mobilyası, ev tekstili döşemelik kumaş alanında dekorasyon hizmeti veriyor.



"B&B Italia, Maxalto, Knoll, Cassina, Vitra, Flos bizim önemli markalarımız" diyen Mozaik Design Yönetim Kurulu Başkanı Yaman Erturan, "Mozaik dünyada bu markaların aynı çatı altında satıldığı dünyadaki tek showroom, 2014 yılı satış rakamlarına göre de B&B Italia'nın dünyadaki tüm bayilerinin arasında ilk 5'teyiz" dedi. 



Koltuk, kanepe, sandalye, masa gibi tüm seçenekler bulundurduklarını söyleyen Erturan, "Ev dekorasyonunda ağırlıklı olarak tercih edilen B&B Italia markamız, B&B Italia Project koleksiyonu ile kurumsal projelerde yönetici odalarında, açık alanlarda da kullanılmakta. Ofis projelerimizde de Vitra markamız bizim en büyük çözüm ortağımız. Ev koleksiyonu da bulunan Vitra, çalışma masaları, toplantı masaları, çalışma sandalyeleri ve saklama üniteleri gibi tüm çözümleri sunuyor" dedi. 



2014'ün ses getiren projelerinde yer aldı Türkiye İş Bankası, Citibank, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası, Gillette, Goodyear, Nestle gibi markalar için ofisler yaptıklarını anlatan Erturan, 2014'ün en ses getiren projelerinde Mozaik mobilyanın tedarikçi olarak yer aldığı dile getirdi. Erturan, "Bu projeler arasında Finansbank, Ottomare Hotel, St. Regis Hotel, Akasya Acıbadem AVM, Mandarin Oriental Bodrum, İstanbul Marriott Hotel Şişli, Capital Partners Bodrum, Viko Elektrikyer alıyor" dedi. 



Ofiste rahat ve kullanışlı alanlar tercih ediliyor Modern yaşamın değişen şartları nedeniyle günümüzün büyük bir kısmının ofislerde geçtiğini aktaran Yaman Erturan, bu nedenle çalışanların ofislerden ilk beklentilerinin rahat ve kullanışlı bir ortamın yaratılması olduğunu söyledi. Şirketlerin de bu konuya aym hassasiyetle yaklaştığını dile getiren Erturan, "Çalışanlarına eskisinden çok daha fazla önem veriyor. Artık daha aydınlık ofisler tercih ediliyor. Bu sebeple yapılan yatırımlar daha da arttı" diye konuştu. 


Dünya


Geri Dön