18 / 05 / 2024

Mozaik Designın üstlendiği dekorasyonlar

Mozaik Designın üstlendiği dekorasyonlar

Mozaik markasıyla 1992 yılında yılından bu yana sektörde yer alan Mozaik Design, 50 markanın Türkiye distribütörlüğüyle ofis, ev mobilyası, çocuk mobilyası, ev tekstili döşemelik kumaş alanında dekorasyon hizmeti veriyor.

Kalyon İnşaat, Romanya’da üstlendiği boru hattının inşaat projesine başladı!

Kalyon Holding Romanya’da üstlendiği doğalgaz boru hattı projesinde inşaata başladığını duyurdu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Türk müteahhitlik firmaları her zaman kazan-kazan şeklinde iş yapmıştır. Devletler arasındaki ilişkilerimiz de böyle” diye konuştu.

Türk müteahhitlerin ilk 9 ayda yurt dışında üstlendiği proje tutarı 13 milyar dolara dayandı!

Türk müteahhitlik sektörünün ocak-eylül döneminde yurt dışında üstlendiği projelerin bedelleri 13 milyar dolar seviyesine yaklaştı. İşte detaylar...

Cengiz İnşaat'ın üstlendiği kamu ihaleleri TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Cengiz İnşaat'ın üstlendiği kamu ihalelerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanrıkulu sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu...

Türk müteahhitlerin Katar’da üstlendiği işler 15 milyar doları buldu!

Bakan Arslan: "Türkiye ve Katar arasındaki ticaret hacmi son 5 yılda yaklaşık 3 kat artarak 1,3 milyar dolara ulaştı" dedi. Arslan, Türk müteahhitlerin, firmaların Katar’da üstlendiği işlerin 15 milyar doları bulduğuna dikkati çekti.

I-AM, Greenox Urban Residence'ın iç mimari tasarımını üstlendi!

I-AM, Avrupa’nın en yüksek yeşil duvarlarıyla kentsel dönüşümden yeşil dönüşüme geçişin öncülüğünü yapan Greenox Urban Residence projesinin iç mimari tasarımını üstlendi.

l-AM,Greenox Urban Residence'ın iç mimari tasarımını üstlendi!

Tasarım ve marka deneyimi ajansı l-AM, Avrupa'nın en yüksek yeşil duvariarıyia kentsel dönüşümden yeşil dönüşüme geçişin öncülüğünü yapan Greenox Urban Residence projesinin iç mimari tasarımını üstlendi.

Müteahhitlerin yurtdışında üstlendiği proje sayısı azaldı!

Türkiye'nin dış politikasındaki iflas ve komşu ülkelerdeki gerilim müteahhitlerin işini de olumsuz etkiledi. 2008'de bir rekora imza atarak yurtdışında 657 ihale kazanan müteahhit fimalarının, bu yılın ilk 9 ayında üstlendiği proje sayısı 92'de kaldı.

Ant Yapı Rusya'da havaalanı terminal binası inşaatını üstlendi!

Uluslararası alanda iş yapan 250 müteahhit firma listesinde 92. sırada yer alan Ant Yapı, Rusya'da 500 milyon dolarlık havaalanı terminal binası inşaatını üstlendi.

Mozaik Design, 50 markaya dekorasyon hizmeti veriyor!

Mozaik markasıyla 1992 yılında yılından bu yana sektörde yer alan Mozaik Design, 50 markanın Türkiye distribütörlüğüyle ofis, ev mobilyası, çocuk mobilyası, ev tekstili döşemelik kumaş alanında dekorasyon hizmeti veriyor.

Mozaik Design 50 markayla ev ve ofislerin dekorasyonunu üstlendi!

1992 yılından bu yana sektörde yer alan Mozaik Design, 50 markanın Türkiye distribütörlüğüyle ofis, ev - çocuk mobilyası, ev tekstili döşemelik alanında dekorasyon hizmeti veriyor.

Mozaik Design Ankara'da showroom açacak!

Ünlü işadamlarının ofislerini döşeyen Mozaik Design’ın sahibi Yaman Erturan, “Genç işadamları küçük çalışma masası, yaşı ilerleyen patronlar ise kendilerini evdeymiş gibi hissettirecek ofis mobilyası tercih ediyor” dedi.

Dumankaya Mozaik D planı uygulaması için son gün 31 Ocak!

Satış süreci devam eden Dumankaya Mozaik D planı uygulaması için son gün 31 Ocak. Projede daire teslimlerinin 2017 yılı Nisan ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Wıttmann Mozaik Design güvencesiyle Türkiye'de!

Dünya’nın en prestijli ve kaliteli mobilya tasarımlarını Türk kullanıcılarına sunan Mozaik Design, günümüz yaşam tarzını dikkate alarak 2014 Aralık itibariyle “Wittmann” markasını da müşteriyle buluşturmaya başladı.

Mozaik Designın üstlendiği dekorasyonlar Haberi

Mozaik Designın üstlendiği dekorasyonlar

"B&B Italia, Maxalto, Knoll, Cassina, Vitra, Flos bizim önemli markalarımız" diyen Mozaik Design Yönetim Kurulu Başkanı Yaman Erturan, "Mozaik dünyada bu markaların aynı çatı altında satıldığı dünyadaki tek showroom, 2014 yılı satış rakamlarına göre de B&B Italia'nın dünyadaki tüm bayilerinin arasında ilk 5'teyiz" dedi. 



Koltuk, kanepe, sandalye, masa gibi tüm seçenekler bulundurduklarını söyleyen Erturan, "Ev dekorasyonunda ağırlıklı olarak tercih edilen B&B Italia markamız, B&B Italia Project koleksiyonu ile kurumsal projelerde yönetici odalarında, açık alanlarda da kullanılmakta. Ofis projelerimizde de Vitra markamız bizim en büyük çözüm ortağımız. Ev koleksiyonu da bulunan Vitra, çalışma masaları, toplantı masaları, çalışma sandalyeleri ve saklama üniteleri gibi tüm çözümleri sunuyor" dedi. 



2014'ün ses getiren projelerinde yer aldı Türkiye İş Bankası, Citibank, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası, Gillette, Goodyear,...