18 / 05 / 2024

Ofis dizaynlarının maliyeti

Ofis dizaynlarının maliyeti

Mozaik markasıyla 1992 yılında yılından bu yana sektörde yer alan Mozaik Design, 50 markanın Türkiye distribütörlüğüyle ofis, ev mobilyası, çocuk mobilyası, ev tekstili döşemelik kumaş alanında dekorasyon hizmeti veriyor.

Yaman Erturan: Patron katı ofisler 1 milyon euroya mal oluyor!

Mozaik Design'ın Başkanı Yaman Erturan, "Türkiye'nin en ünlü patronlarının ofislerini biz döşedik. Bugüne kadar döşediğimiz en pahalı patron katı 1 milyon euroya mal oldu " dedi.

İstanbul'da yaşamanın maliyeti yüzde 81 artarak 55 bin TL'yi aştı!

İstanbul Planlama Ajansı tarafından yapılan araştırmaya göre mega kent İstanbul’da yaşamanın maliyeti geçen senenin aynı ayına göre yüzde 81 artış gösterdi. Mega kentte dört kişilik bir ailenin ortalama yaşam maliyeti 55 bin 321 Türk Lirası şekilde hesaplandı.

Bir kişilik deprem çantasının maliyeti 904 lirayı geçti...

Bir kişiye yetebilecek ve sadece yaşamsal önemli eşya ve materyallerin yer aldığı ortalama bir deprem çantasının maliyeti açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

İstanbul’da yaşamanın maliyeti 47 bin 493 TL!

İstanbul Planlama Ajansı’nın araştırmasına göre İstanbul’da dört kişilik bir ailenin ortalama yaşam maliyeti 47.493 lira olarak hesaplandı.

Ehliyet almak isteyenler dikkat! Ehliyet almanın maliyeti 20 bin lirayı geçecek...

Yeni yılda ehliyette kurs, harç ve sınav bedellerinin yükseleceği açıklandı. Buna göre, ehliyet almak isteyenler için kurs ücreti ve harçlarla birlikte bu sene yaklaşık 10 bin lira ödeme yaparken, gelecek yıl zamlarla beraber fiyatın 20 bin lirayı geçmesi bekleniyor. İşte haberin ayrıntıları...

Kur Korumalı Mevduat'ın maliyeti 16 ayda 152 milyar TL'yi aştı! İşte o rakamlar...

Kur Korumalı Mevduat'ın maliyeti Mart 2022-Temmuz 2023 tarihleri arasında 152 milyar TL'yi aştı. İşte tüm ayrıntılarıyla Kur Korumalı Mevduat...

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı!

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı. Manavgat Ilıca'da yer alan otelin kapasite artışının maliyeti 11 milyon 282 bin 544 TL olarak belirtildi.

İstanbul'da yaşamanın maliyeti aylık 40 bin liraya dayandı!

İPA'nın yayımladığı, 'İstanbul’da Yaşam Maliyeti Araştırması' verilerine göre, kentte dört kişilik bir ailenin aylık ortalama yaşam maliyeti 40 bin liraya dayandı. 

Bakan Özhaseki açıkladı: Deprem konutlarının maliyeti 100 milyar dolar! 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesi ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Günlük 1.500 liraya çalışacak işçi bulamadıklarını aktaran Özhaseki, deprem konutlarının maliyetinin 100 milyar dolar olduğunu açıkladı. 

Düğün masrafları cep yakıyor! Bu yıl evlenecekler 400 bin TL'yi gözden çıkaracak!

Havaların ısınmasıyla birlikte düğün sezonu açıldı. Fakat enflasyonla beraber bir düğünün maliyeti 400 bin TL'yi buluyor. İşte detaylar...

Prefabrik ev yaptırmanın maliyeti nedir? 2 katlı prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Prefabrik evler, kolay kurulumu açısından pek çok kişinin tercih ettiği bir yapı türüdür. Bu yapıların fiyatları da metrekaresine, kullanılacak malzemenin kalitesine göre değişiklik göstermektedir. İşte detaylar!

53 bin TL'ye satılan Samsung Galaxy S23 Ultra'nın maliyeti belli oldu!

Samsung Galaxy S23 Ultra'nın maliyeti açıklandı. Snapdragon 8 Gen 2 işlemci, 200 MP kamera ve 6.8 inç AMOLED ekranla donatılan amiral gemisi telefon, sektörde öne çıkıyor.

Düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu! İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Evlenecek çiftlerin merak ettiği düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu. Sektörden isimler fiyatları tek tek açıkladı. Peki İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

İstanbul'da yaşamanın maliyeti belli oldu! 4 kişilik bir ailenin ortalama yaşam maliyeti ne kadar? 

İstanbul’da yaşamanın ortalama maliyeti resmen hesaplandı. Peki İstanbul’da dört kişilik bir ailenin ortalama yaşam maliyeti Mart ayında ne kadar oldu? 

Ofis dizaynlarının maliyeti Haberi

Ofis dizaynlarının maliyeti

"B&B Italia, Maxalto, Knoll, Cassina, Vitra, Flos bizim önemli markalarımız" diyen Mozaik Design Yönetim Kurulu Başkanı Yaman Erturan, "Mozaik dünyada bu markaların aynı çatı altında satıldığı dünyadaki tek showroom, 2014 yılı satış rakamlarına göre de B&B Italia'nın dünyadaki tüm bayilerinin arasında ilk 5'teyiz" dedi. 



Koltuk, kanepe, sandalye, masa gibi tüm seçenekler bulundurduklarını söyleyen Erturan, "Ev dekorasyonunda ağırlıklı olarak tercih edilen B&B Italia markamız, B&B Italia Project koleksiyonu ile kurumsal projelerde yönetici odalarında, açık alanlarda da kullanılmakta. Ofis projelerimizde de Vitra markamız bizim en büyük çözüm ortağımız. Ev koleksiyonu da bulunan Vitra, çalışma masaları, toplantı masaları, çalışma sandalyeleri ve saklama üniteleri gibi tüm çözümleri sunuyor" dedi. 



2014'ün ses getiren projelerinde yer aldı Türkiye İş Bankası, Citibank, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası, Gillette, Goodyear,...