14 / 05 / 2024

Yaman Erturan: Patron katı ofisler 1 milyon euroya mal oluyor!

Yaman Erturan: Patron katı ofisler 1 milyon euroya mal oluyor!

Mozaik Design'ın Başkanı Yaman Erturan, "Türkiye'nin en ünlü patronlarının ofislerini biz döşedik. Bugüne kadar döşediğimiz en pahalı patron katı 1 milyon euroya mal oldu " dedi.



İŞ Bankası, Anadolu Grubu, Finansbank, Kibar Holding, W Hotel, Raflles İstanbul, St. Regis Otel gibi binalarda imzalarının olduğunu belirten Mozaik Design'ın Yönetim Kurulu Başkanı Yaman Erturan, Mozaik Design'ı İstanbul'dan sonra Ankara'ya taşımayı planladıklarını söyledi. 




Türkiye'deki ünlü işadamlarının ofislerini döşediklerini Erturan, "Genç işadamları küçük çalışma masası, yaşı ilerleyen patronlar ise kendilerini evdeymiş gibi hissettirecek ofis mobilyası tercih ediyor" dedi. 



Dünya markaları Erturan, "1992'den beri tasarımın dünya çapındaki liderlerini Türkiye'de temsil ediyoruz. Ofis mobilyasının yanı sıra ev, banyo mobilyası ile aydınlatma hizmeti de sunuyoruz. Ortaköy. Levent Apa Giz Plaza'da ve Fulya'da showroomlarımız var. Nest by Mozaik markamız çocuklara yönelik olarak 2004 yılında kuruldu. Amacımız çocukları eğlenceli bir şekilde tasarım ve mimariyle buluşturmak. Mozaik Metraj ise perdelik ve döşemelik kumaş tasarımlarının yanı sıra perde sistemleri, hah ve duvar kağıdı alanında hizmet veriyor" dedi. 

Fiyat yelpazesi geniş Mozaik Design'da 10 bin eurodan 100 bin euroya kadar ürün bulunduğunu ifade eden Erturan, "25 bin euroya kadar patron masası var. Bazen bir işadamının ofisinin mobilya maliyeti 100 bin euroyu buluyor. Bugüne kadar döşediğimiz en pahalı executive office yani patron katı 1 milyon euroya mal olmuştu" diye konuştu. 


Vatan


Geri Dön