18 / 05 / 2024

Yaman Erturan

Yaman Erturan

Mozaik markasıyla 1992 yılında yılından bu yana sektörde yer alan Mozaik Design, 50 markanın Türkiye distribütörlüğüyle ofis, ev mobilyası, çocuk mobilyası, ev tekstili döşemelik kumaş alanında dekorasyon hizmeti veriyor.

Yaman Erturan: Patron katı ofisler 1 milyon euroya mal oluyor!

Mozaik Design'ın Başkanı Yaman Erturan, "Türkiye'nin en ünlü patronlarının ofislerini biz döşedik. Bugüne kadar döşediğimiz en pahalı patron katı 1 milyon euroya mal oldu " dedi.

Türk tasarımı sandalyeler Alman Walter Knoll'un koleksiyonunda!

Lüks mobilya markalarını Türkiye'ye getiren Mozaik, tasarımlarıyla devleri dize getiriyor. Patron Yaman Erturan, Türk tasarımı sandalyelerin ilk kez Alman Walter Knoll'un koleksiyonuna gireceğini söyledi

Yaman Erturan: Patron katı ofisler 1 milyon euroya mal oluyor!

Mozaik Design'ın Başkanı Yaman Erturan, "Türkiye'nin en ünlü patronlarının ofislerini biz döşedik. Bugüne kadar döşediğimiz en pahalı patron katı 1 milyon euroya mal oldu " dedi.

Mozaik Design Ankara'da showroom açacak!

Ünlü işadamlarının ofislerini döşeyen Mozaik Design’ın sahibi Yaman Erturan, “Genç işadamları küçük çalışma masası, yaşı ilerleyen patronlar ise kendilerini evdeymiş gibi hissettirecek ofis mobilyası tercih ediyor” dedi.

Melih Yaman vefat etti! Burçelik Anonim Şirketi'nin acı günü!

Burçelik Anonim Şirketi'nin eski Genel Müdür Yardımcısı Melih Yaman, 19 Ağustos 2014 Salı günü vefat etti. Burçelik A.Ş, Melih Yaman'ın ölümü üzerine taziye mesajı yayınladı.

Adıyaman'da ev yangını çıktı!

Adıyaman'da bir evde çıkan yangında 4 çocuk dumandan etkilendi.Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi Narlıkuyu Sitesi'nde Kadir Abul'a ait evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüdü.

Adıyaman Kalıta'da icradan 2 milyon 52 bin 40 TL'ye maden ocağı!

Adıyaman İli Kalıta İlçesinde yer alan 46.76 hetar alana sahip olan maden ocağı 18 Eylül 2014 tarihinde saat 11:00 ile 11:10 arasında ihaleye çıkıyor..

Kelebek Mobilya’dan Adıyaman’da yeni mağaza!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek’in, yurt genelinde gerçekleştirdiği mağazalaşma atağı sürüyor. Kelebek Mobilya’nın yeni mağazacılık konsepti ile Adıyaman’da faaliyete geçirdiği son showroom’u da törenle hizmete açıldı.

Adıyaman'da farklı bina tasarımları şehri güzelleştiriyor!

Adıyaman'da son zamanlarda farklı bina tasarımları, şehri güzelleştirmeye başladı. Ancak, uzun zamandır cami mimarisinde, alışılagelenin dışında bir çizgi görülmedi. Mehmet Zahid Kotku adına yapılan cami ise bu alışkanlığı değiştirecek gibi gözüküyor.

TOKİ Adıyaman Merkez'de 1 adet konut 56 bin liradan satışa sunuluyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 700 konutluk Adıyaman Merkez Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdaremiz stokunda bulunan 1 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak...

Borusan'dan Adıyaman'a kreş!

Borusan'ın "Annemin İşi Benim Geleceğim" sosyal sorumluluk projesi kapsamında 10 organize sanayi bölgesinde inşa edeceği "Borusan Neşe Fabrikası" kreş ve gündüz bakım evlerinin ilki Adıyaman'da hizmete girdi...

Borusan Adıyaman'da Borusan Neşe Fabrikası ismiyle kreş açtı!

Borusan'ın "Annemin İşi Benim Geleceğim" sosyal sorumluluk projesi kapsamında 10 organize sanayi bölgesinde inşa edeceği "Borusan Neşe Fabrikası" kreş ve gündüz bakım evlerinin ilki Adıyaman'da hizmete girdi...

Adıyaman Basın Sitesi Konutları'nın aylık ödemeleri minimuma indi!

Adıyaman Basın Sitesi Konutları'nın aylık ödemeleri minimuma indi. Adıyaman Gazeteciler Cemiyetince TOKİ'ye yaptırılan basın sitesi konutlarının aylık ödemeleri minimum fiyata düşürülmesi üyeler tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.

Ünlü işadamı Şefik Yaman hayatını kaybetti!

Kuşadası ve Ege Bölgesi'nin ünlü turizmcilerinden ve İzmirli Kürk Sarayı'nın sahibi işadamı Şefik Yaman hayatını kaybetti. Şefik Yaman, oğlu Kasım Yaman'ın 2001 yılında hayatını kaybetmesiyle Adakule Oteli'nin işletmeciliğini kendisi sürdürmüştü...

Yaman Erturan Haberi

Yaman Erturan

"B&B Italia, Maxalto, Knoll, Cassina, Vitra, Flos bizim önemli markalarımız" diyen Mozaik Design Yönetim Kurulu Başkanı Yaman Erturan, "Mozaik dünyada bu markaların aynı çatı altında satıldığı dünyadaki tek showroom, 2014 yılı satış rakamlarına göre de B&B Italia'nın dünyadaki tüm bayilerinin arasında ilk 5'teyiz" dedi. 



Koltuk, kanepe, sandalye, masa gibi tüm seçenekler bulundurduklarını söyleyen Erturan, "Ev dekorasyonunda ağırlıklı olarak tercih edilen B&B Italia markamız, B&B Italia Project koleksiyonu ile kurumsal projelerde yönetici odalarında, açık alanlarda da kullanılmakta. Ofis projelerimizde de Vitra markamız bizim en büyük çözüm ortağımız. Ev koleksiyonu da bulunan Vitra, çalışma masaları, toplantı masaları, çalışma sandalyeleri ve saklama üniteleri gibi tüm çözümleri sunuyor" dedi. 



2014'ün ses getiren projelerinde yer aldı Türkiye İş Bankası, Citibank, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası, Gillette, Goodyear,...