05 / 05 / 2024

Koleksiyon Mağazaları yeni dekorasyon

Koleksiyon Mağazaları yeni dekorasyon

2016 yeni ev serisini tamamlamak üzere olan Koleksiyon, ürün gamına dair ipucu niteliğindeki kapsül grubu mağazalarda yerini aldı.

Perakende sektörünün en yeni girişimi deneyim mağazaları!

Tüketici kral diyen perakende sektörünün en yeni girişimi deneyim mağazaları oldu. Bu tür mekânların sayısı sürekli artıyor. Tüketici burada istediği ve merak ettiği ürünleri deneyimliyor...

Beymen'in yeni mağazalarına YOO Mimarlık imzası!

Türkiye’nin ve dünyanın perakende devlerine tasarım hizmeti sunan YOO Mimarlık, son dönemde Beymen mağazalarının proje çalışmalarını hayata geçirdi.  

Kartal Yuvası mağazaları yeniden açıldı!

Yeni tip koronavirüs salgını sürecinde kapalı olan Beşiktaş'ın lisanslı ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası mağazaları açıldı.

Altınyıldız Classics mağazalarını açıyor!

Altınyıldız Classics, yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında kapattığı mağazalarını yeniden açıyor.

Fenerium mağazaları yarından itibaren kapanacak!

Fenerbahçe Kulübünün resmi ürünlerinin satıldığı Fenerium mağazalarının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle kapanacağı duyuruldu.

Ariş mağazaları yenileniyor!

Ariş mağazalarında çok önemli bir değişime hazırlanıyor. Bütün mağazalarının konseptini değiştiriyor. Yeni konseptli ilk mağazası İzmir'de açıldı.

HOM Design Center mağazaları!

Eroğlu Yapı’nın tasarım ve dekorasyon konseptli yeni alışveriş merkezi olan HOM Design Center açıldı. Peki HOM Design Center'da hangi mağazalar var?

NGSTYLE, Körfez'de mağazalar açacak

NGSTYLE, mağazalaşmaya devam ediyor. NGSTYLE'ın kurucusu Nazlı Gürer Aldıkaçtı, "Yeni yatırımlar ve mağazalar için Körfez ülkeleriyle de görüşmelerimiz var" ddi..

Yıldırım Kule'de sınırlı sayıda kiralık cadde mağazaları!

Yıldırım Kule projesi cadde mağazaları ve dükkanlarıyla Ankara'ya yeni bir soluk getiriyor. Yıldırım Kule, birçok küresel firmayı bünyesinde barındıracak.

110 ülkede Türk markalarının mağazaları var!

Hazır giyimciler dünyanın dört bir yanında mağazalaşıyor. Modanın merkezi İtalya’dan Sahraaltı Afrika ülkesi Botsvana’ya 110 ülkede Türk markalarının mağazaları var. Perakendecilerin yeni rotası artık Arjantin, Şili, Çin, Hindistan gibi uzak coğrafyalar…

Bağdat Caddesi'ne yeni mağazalar açılıyor!

Son zamanlarda kapanan mağazalarla gündeme gelen Bağdat Caddesi eski günlerine geri dönüyor. Açılmaya hazırlanan yeni mağazalar Cadde'yi eski günlerine dönmeye hazırlıyor.

Almanya Koleksiyon Düsseldorf mağazası açıldı!

Koleksiyon, mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Koleksiyon' yeni açılan Almanya – Düsseldorf’taki mağazasını Avrupa’nın merkez noktası olarak konumluyor.

Emaar Square Mall Çamlıca mağazaları!

Anadolu Yakası'nın yeni alışveriş merkezi Emaar Square Mall yarın açılıyor. İşte Emaar Square Mall Çamlıca mağazaları...

Koleksiyon Mağazaları yeni dekorasyon Haberi

Koleksiyon Mağazaları yeni dekorasyon

2016 yeni ev serisini tamamlamak üzere olan Koleksiyon, ürün gamına dair ipucu niteliğindeki kapsül grubu mağazalarda yerini aldı. 


Tatil programlarının azalmaya başladığı ve ‘Eve Dönüş Zamanı’nın yaklaştığı günlerde Koleksiyon 43 yıllık tecrübesiyle evlerinize anlam katmak üzere çalışmaya devam ediyor. 2016 ev serisinin tanıtımı için hazırlanan Koleksiyon’un yeni serisine dair ipucu niteliğinde kapsül bir ürün grubu Koleksiyon’un tüm mağazalarında yerlerini aldı ve satışa sunuldu bile.


Geleneksel dokunuşların, mitlerin ve yerel hikayelerin peşini bırakmadan modernizmle buluşturan Koleksiyon, 2016 ev serisinde de aynı dili kullanmaya devam ediyor. Rafine hatları geleneksellikle harmanlayan ürünleri tüm zamanlar ve tüm stillerle bir araya getirip kendi hikayenizi yaratabilirsiniz. 


Yeni ev serisinde kanepe, sehpa, büfe, şifonyer, yatak, orta sehpa, raf sistemi gibi ürünler yer alıyor. Bu ürünler arasında Koleksiyon mağazalarında serinin...