15 / 05 / 2024

Koleksiyon Mobilya Türkiyede Ofis Trendleri ve Projelerinin Gelişimi Toplantısı

Koleksiyon Mobilya Türkiyede Ofis Trendleri ve Projelerinin Gelişimi Toplantısı

Koleksiyon Mobilya’nın Türkiye ve dünyada 2013 yılı içinde gerçekleştirdiği dev ofis projeleri ile ilgili bilgilerin de aktarılacağı basın toplantısı, 13 Eylül Cuma günü Koleksiyon Mobilya’nın Sarıyer/Tarabya’daki merkezinde gerçekleştirilecek.

Mobilya kiralama devri başladı!

Kelebek Mobilya, Türkiye'nin önde gelen mobilya sektörü markalarından biri olarak bilinen bir ilke imza atıyor. Mobilya kiralama seçeneğini müşterilerine sunmak için mobilyakirala.com.tr ile iş birliği yapıyor.

Koleksiyon Mobilya'dan arsa yatırımı

Koleksiyon Mobilya Tekirdağ'daki fabrika lokasyonunda olası bir kapasite artırımında kullanılmak üzere 26 dönümlük araziyi yaklaşık 5.5 milyon liraya satın alacağını duyurdu.

Şehirlerimiz akıllı şehirlere dönüştürülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'da düzenlenen 2023'e Doğru Türkiyede Çevre ve Şehirciliğin Geleceği İstişare Toplantısı'nın sonuç bildirgesini açıkladı. 

Araplar gayrimenkulde rotayı Türkiye’ye çevirdi!

TÜRAP ve TurabExpo tarafından İstanbul’da düzenlenecek Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı ile Arap ülkesinden gelen bin 500 yatırımcı Türkiyede'ki konut üreticileriyle buluşacak.

Koleksiyon Mobilya’dan Bahar Fırsatları kampanyası!

Koleksiyon, birbirinden şık ve fonksiyonel tasarımlarıyla yaşam ve çalışma alanlarını yenilemek isteyenlere Bahar Fırsatları kampanyasını sunuyor.

Mobilya, Türkiye'nin yeni lokomotifi oluyor!

Katma değer vergisinin yüzde 18'den yüzde 8'e düşmesinin büyüme oranlarına yansıması ise yüzde 25-yüzde 30 civarında oldu. Devletin indirim hamlesi sadece esnafın değil tüketicinin de yüzünü güldürdü.

QZENS Mobilya en hızlı büyüyen şirketler arasında!

Halil İbrahim ve Yılmaz Doğan’ın 2003 yılında 160 metrekarelik bir atölyede kurduğu “QZENS Mobilya”, Türkiye’de en hızlı büyüyen ilk 100 şirket arasında yer aldı.

Loda Mobilya, CNR İMOB Fuarı'nda!

Modern ve yalın tasarımlarıyla yaşam alanlarını daha keyifli hale getiren Loda Mobilya, Türkiye’nin yabancı vizyona ve uluslararası rekorlara sahip tek fuar kuruluşu olan CNREXPO’nun düzenlediği CNRİMOB fuarına katılıyor.

Loda Mobilya, CNR İMOB fuarında!

Loda Mobilya, Türkiye’nin yabancı vizyona ve uluslararası rekorlara sahip tek fuar kuruluşu olan CNREXPO’nun düzenlediği CNRİMOB fuarına katılıyor.

Öncüoğlu Mimarlık sergisi yarın ODTÜ'de açılıyor!

Orta Doğu Üniversitesi Mimarlık Fakültesi işbirliğiyle Türk Serbest Mimarlar Derneği ve Koleksiyon Mobilya’nın ortak çalışması Öncüoğlu Mimarlık Mimari proje sergisi 28 Mart 2016 tarihinde ODTÜ Mimarlık Fakültesi’nde açılıyor.

Mobilya seçiminde kadınlar söz sahibi!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)’nin, Nielsen Araştırma şirketine yaptırdığı markalı mobilya tüketicilerinin profilini ortaya koyan araştırmada ev mobilyası seçiminde kadınların karar verici olduğu ortaya çıktı

Kurtoğlu Laminant Mobilya ve Rispetto Mobilya TÜYAP Mobilya Fuarı’nda!

Türkiye’nin en büyük ve dünyanın da en önemli üçüncü mobilya fuarı olan İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB)’na Adıyamanlı “Kurtoğlu Laminant Mobilya” ve “Rispetto Mobilya” damga vuran firmalar oldular.

MOSDER'den mobilya sektörü araştırması!

MOSDER, Nielsen Araştırma şirketine yaptırdığı markalı mobilya tüketicilerinin profili, ürün kullanım ve satın alma davranışları, mobilya markalarının bilinirliği ile tüketici nezdindeki imajlarını ortaya koyan kapsamlı araştırmanın sonuçlarını açıkladı.

Koleksiyon Mobilya Türkiyede Ofis Trendleri ve Projelerinin Gelişimi Toplantısı Haberi

Koleksiyon Mobilya Türkiyede Ofis Trendleri ve Projelerinin Gelişimi Toplantısı


Ülkemizde her geçen gün etkinliğini hissettiren emlak ve inşaat sektörü içinde önemli bir büyüme gösteren ofis projeleri konusunda son gelişmelerin ve yakın geleceğe dair trendlerin yanı sıra Koleksiyon Mobilya’nın Türkiye ve dünyada 2013 yılı içinde gerçekleştirdiği dev ofis projeleri ile ilgili bilgilerin de aktarılacağı basın toplantısı, 13 Eylül Cuma günü Koleksiyon Mobilya’nın Sarıyer/Tarabya’daki merkezinde...