03 / 05 / 2024

Koleksiyon ofis mobilyası

Koleksiyon ofis mobilyası

Hem evini hem de ofisini yenileyeceklere zengin kanepe seçenekleriyle yeni bir soluk getiren Koleksiyon, içinde bulunduğumuz coğrafyaya ait eşsiz izleri taşıyan modelleriyle de dikkat çekiyor...

Tuna Mobilya, gayrimenkul sektöründe büyümeyi hedefliyor!

Ev ve ofis mobilyası alanında faaliyet gösteren Tuna Ofis Mobilyaları, turizm ve gayrimenkulde de büyümeyi hedefliyor. Şirket 2 inşaat projelerinin olduğunu, bunları 2024 yılı sonunda bitireceklerini kaydetti. 

Bürotime Türkmenistan’da mağaza açtı!

Ofis mobilyası sektörünün global markası Bürotime; Eylül ayında açtığı Yunanistan mağazasının ardından Ekim ayında da Türkmenistan’da mağaza açıp farklı coğrafyalarda pazar payını genişletiyor.

Koleksiyon yeni Ankara Merkezi'ni açtı!

Koleksiyon, yeni Ankara Merkezi’nde değerlerini bir çatı altında topluyor. Ev, ofis mobilyalarından cam ve porselen aksesuarlara kadar çok çeşitli tasarımları bütünsel kurgular içerisinde sunacak.

Ofis mobilyası seçerken nelere dikkat edilmeli?

Özel tasarımlarıyla yön veren ERSA'nın Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, özünde amaç fonksiyonel, ergonomik ve sağlıklı mobilya seçmek olsa da ürünlerin meslek gruplarına göre değişiklik gösterdiğini ifade etti.

Ofis mobilyalarının daha konforlu olması gerekiyor!

Doğru ofise giden yolun ergonomik, kullanışlı ve sağlıklı mobilya seçiminden geçtiğini belirten ofis mobilyası sektörü temsilcileri ise her meslek grubunun işine uygun mobilya tercih etmesi gerektiğini vurguluyor.

Ofis Tekin Exclusive Zafer Bayramı'na özel koleksiyon hazırladı!

Başkent Ankara’da ofis mobilyası sektörüne yön veren Ofis Tekin Exclusive de Goldsit ile yaptığı ortak çalışma ile bu yıl Zafer Bayramına özel koleksiyon hazırladı.

Koleksiyon'un REwork serisi Amerika'da tanıtıldı!

Koleksiyon’un ‘REwork’ ofis serisi yeni kıtalara açılıyor. Umberto Eco’nun ‘Açık İş’ yaklaşımından temel alan bu yeni seri, her yıl Amerika’da gerçekleşen ofis sektörünün en önemli fuarlarından biri olarak kabul edilen NeoCon’da sunuldu.

Koleksiyon Mobilya New York'ta ofis açtı!

ABD pazarında önemli bir oyuncu olmayı hedeflediklerini söyleyen Koleksiyon Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Doruk Malhan, “New York ofisimizi açtık. Dallas ofisimiz ağustosta hizmete girecek. Bu ülkede 10’a yakın şehirde olmak istiyoruz” dedi.

Ersa Mobilya'dan Erbil ve Süleymaniye'ye mağaza!

Ersa Mobilya'nın, 1958 yılından bu yana ofis mobilyası sektöründe faaliyetlerine devam ettiğini anlatan Yalçın Ata, 2008 yılından bu yana da Irak'a mobilya ihracatını sürdürdüğünü belirtti.

Koleksiyon verimliliği artıracak mobilya üretiyor!

Çalışanların psikolojileri ve verimlilikleri arasındaki bağa yönelik araştırmalar yapan Koleksiyon Mobilya, çalışma verimini artıran mobilya üretti. Yeni tasarım mobilyalar ile ofis ortamı baştan sona değişiyor...

Nurus, satış ofisi ve üretim tesisi açtı!

Ofis mobilyasında Avrupa’nın önemli oyuncularından biri olmayı hedefleyen Nurus, Münih’e satış ofisi, İtalya’da ise üretim tesisi açtı. Şirket sadece Alman pazarından 5 yılda yüzde 5 pay almayı hedefliyor.

Mozaik Design Ankara'da showroom açacak!

Ünlü işadamlarının ofislerini döşeyen Mozaik Design’ın sahibi Yaman Erturan, “Genç işadamları küçük çalışma masası, yaşı ilerleyen patronlar ise kendilerini evdeymiş gibi hissettirecek ofis mobilyası tercih ediyor” dedi.

Kavaklıdere Koleksiyon'da imzalı ev ürünleri bölümü açıldı!

Ankara’nın en işlek bölgelerinden olan Kavaklıdere’deki Koleksiyon mağazasında artık ofis ürünlerinin yanı sıra ev ürünleri de yer alıyor. Yeni özel alan Ankara’daki tüm tasarım meraklıları için yeni bir nokta olacak.

Koleksiyon ofis mobilyası Haberi

Koleksiyon ofis mobilyası

Faruk Malhan imzalı yeni mobilya ailesinin üyelerinden Babil Serdiyar kanepe, yüksek sırtlı yapısı ile kendinizi dinleyebileceğiniz, dinleneceğiniz, rahat ve özgür bir ortam yaratıyor. 500 yıllık kadim bir medeniyetin estetiğini ve desenlerini sergileyen Babil Serdiyar kanepe, kadife ve kapitone döşeme seçenekleriyle yaşam ve çalışma alanlarında yer buluyor.


Ev ve ofis mobilyası ile birlikte tasarladığı aksesuar ürünleriyle de beğeni toplayan Koleksiyon, Tekirdağ’da kurulu modern fabrikasında yüksek teknoloji ve el işçiliğinin zengin katkılarıyla üretilen yepyeni kanepe seçenekleriyle dikkat çekiyor. Hem evini hem de işyerini yenileyeceklere yeni bir soluk getiren Koleksiyon, Babil Serdiyar kanepenin yüksek sırtlı yapısı ile bulunduğunuz mekanda kendinizi dinleyebileceğiniz, dinlenebileceğiniz, rahat ve özgür bir ortam yaratıyor. Özel döşeme ustalığı ve estetiği tasarımın temel öğelerini oluşturan Babil Serdiyar kanepenin ayaklarında 500 yıllık...