17 / 05 / 2024

Koleksiyon tekirdağ mağazası

Koleksiyon tekirdağ mağazası

Koleksiyon, Tekirdağ’daki fabrikasının yanına 1000 metrekarelik yeni bir mağaza açtı. Bu mağaza ile Koleksiyon, yurt içindeki 14’üncü mağazasını açmış oldu..

MediaMarkt Tekirdağ'da ikinci mağazasını Tekira AVM'de açıyor!

Yatırımlarına devam eden MediaMarkt, Çorlu'dan sonra Tekirdağ'daki ikinci mağazasını yarın Tekira AVM'de hizmete açıyor.

Koleksiyon İstanbul’daki ilk outlet mağazasını açıyor!

Yaşam alanlarında fark yaratan tasarımlarla hayata dokunan Koleksiyon, Türkiye’deki 15. Mağazasını outlet konseptiyle Koleksiyon Tarabya Kampüsü içerisinde açacak. 

Koleksiyon yurt içindeki 14. mağazasını Tekirdağ’da açtı!

Koleksiyon, Tekirdağ’daki fabrikasının yanına 1000 metrekarelik yeni bir mağaza açtı. Bu mağaza ile Koleksiyon, yurt içindeki 14’üncü mağazasını açmış oldu..

Almanya Koleksiyon Düsseldorf mağazası açıldı!

Koleksiyon, mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Koleksiyon' yeni açılan Almanya – Düsseldorf’taki mağazasını Avrupa’nın merkez noktası olarak konumluyor.

Koleksiyon, Düsseldorf mağazasını açtı!

Koleksiyon, yeni açılan Almanya – Düsseldorf’taki mağazasıyla eğitimden finansa, ofisten ortak alanlara yönelik çok çeşitli tasarım çözümleri sunacak. Koleksiyon, Düsseldorf mağazasını Avrupa’nın merkez noktası olarak konumluyor.

JFC Store 20. mağazasını Tekirdağ Çorlu’da açtı!

Türkiye’nin hızla büyüyen erkek giyim markalarından JFC Store 20. mağazasını Tekirdağ Çorlu’da açtı. Özel kampanyaların düzenlendiği açılışa katılım yoğun oldu..

Paşabahçe 44’üncü mağazasını Akasya AVM’de açtı!

Paşabahçe, 312 metrekarelik alana sahip İstanbul Acıbadem Akasya AVM'de 44'üncü mağazasını faaliyete geçirdi. Mağazada cam ve cam dışı koleksiyon ürünlerinin de yer aldığı yaklaşık 4 bin çeşit ürün, müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Paşabahçe 44’üncü mağazasını Akasya AVM’de açtı!

Mağazalaşma atağını sürdüren Paşabahçe Mağazaları, İstanbul Acıbadem’deki Akasya AVM’de 44’üncü mağazasını faaliyete geçirdi. Mağazada cam ve cam dışı koleksiyon ürünlerinin de yer aldığı yaklaşık 4 bin çeşit ürün müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Koleksiyon Caddebostan mağazasını yeniledi!

1971 yılından bu yana yenilikçi tasarım endüstrisi olarak ev, ofis mobilyaları, obje ve aksesuarlar tasarlayarak üreten Koleksiyon, İstanbul’un önemli bölgelerinden Bağdat Caddesi’ndeki Caddebostan mağazasını yeniledi...

Koleksiyon Mobilya 14. mağazasını Bodrum'da açtı!

Koleksiyon 14. mağazasını Bodrum Konacık Mevkii'nde açtı. 1000 metrekarelik bir alana kurulmuş olan Bodrum mağazası aynı zamanda markanın bayilik kanalıyla devreye giren 11. hizmet noktası olma özelliğini taşıyor

Akyürek Holding Tekirdağ'da 16. mağazasını açtı!

Perakende kanalında büyüme kararı alan Akyürek Holding 16. mağazasının açılışını Tekirdağ'da gerçekleştirdi...

Koleksiyon Mobilya'nın yeni mağazası Antalya'da açıldı!

Koleksiyon Mobilya Türkiye'deki 14. mağazasını Antalya'da törenle açtı

Kim, Tekirdağ'da 3. mağazasını açtı!

Kim Marketler Zinciri, Tekirdağ'da 3. mağazasının açılışını yaptı..

Koleksiyon tekirdağ mağazası Haberi

Koleksiyon tekirdağ mağazası

Tasarımlarını yurtdışında ve yurtiçindeki toplam 43 satış noktasıyla dünyaya ulaştıran Koleksiyon, Tekirdağ’daki fabrikasının yanına 1000 metrekarelik yeni bir mağaza açtı. Koleksiyon’un 14. mağazası olan Tekirdağ mağazası, outlet olma özelliği ile dikkat çekiyor.

Her geçen gün yurtdışındaki satış noktalarını artırarak en son Frankfurt’ta açtığı mağazasıyla ABD’den Çin’e, Bahreyn’den Azerbaycan’a, Singapur’dan Rusya’ya dünya genelinde 42 satış noktasına ulaşan Koleksiyon, yurt içindeki mağazalarına da yenilerini ekliyor.

Koleksiyon, Tekirdağ fabrikasının yanına 1000 metrekarelik bir outlet satış mağazası açtı. Bu mağaza ile Koleksiyon, yurt içindeki 14’üncü mağazasını açmış oldu.

Yüksek kaliteyi yenilikçi tasarım anlayışıyla birleştiren Koleksiyon açılışa özel, Mayıs sonuna kadar ofis ürünlerinde yüzde 60’a,ev ürünlerinde yüzde 40’a, aksesuarda ise yüzde 25’e varan indirimler de sunuyor. Koleksiyon, mobilyadan aydınlatmaya aksesuardan takı ve halıya kadar Tekirdağ’da üretimini gerçekleştirdiği...