18 / 05 / 2024

Kolin İnşaat metro projeleri

Kolin İnşaat metro projeleri

Kolin İnşaat, Suudi Arabistan Mekke Metrosu'nu kazanan konsorsiyumda yer aldı. Kolin İnşaat, İspanyol Isolux Corsan ve Suudi Haif ile birlikte Mekke Metrosu'nun iki hattını yapacak.

Kolin İnşaat, TCDD ile 8.1 milyar TL’lik iş yapacak...

Kolin İnşaat aldığı kamu ihaleleri ile sık sık gündemde yerini koruyor. Kolin İnşaat, TCDD’den 8.1 milyar TL’lik iş yapacağı kaydedildi.

İstanbul Hasdal Şehir Hastanesi’nin inşaatı durdu mu?

Kolin İnşaat'ın İstanbul’da yapımını üstlendiği Hasdal Şehir Hastanesi’nin inşaatının durdurulduğuna dair iddialar gündeme geldi. Peki İstanbul Hasdal Şehir Hastanesi’nin inşaatı durdu mu?

Bugün Marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? 30 Ağustos toplu taşıma ücretli mi, ücretsiz mi? Son dakika!

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki bugün marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? Hangi toplu taşımalar ücretsiz? 

Metro Hırdavat İnşaat Metal Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metro Hırdavat İnşaat Metal Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Talaş tarafından kuruldu.

Antalya Şehir Hastanesi'nin ihalesini Kolin İnşaat ve Nesma Yapı aldı!

Antalya 1000 Yataklı Şehir Hastanesi (Devlet Hastanesi) Yapım İşi İhalesi 29 Aralık'ta yapıldı. Antalya Şehir Hastanesi ihalesi, 990 milyon TL'ye Kolin İnşaat ve Pekerler iştiraki Nesma Yapı İş ortaklığına verildi.

Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Garı Tramvay'ının ihalesini Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat aldı!

Temeli 21 Kasım 2020’de atılan Kayseri Anafartalar- Şehir Hastanesi- YHT Garı Tramvay Hattı Projesi’nin ihale sonuçları duyuruldu. Projenin ihalesi 376 milyon TL'ye Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat iş Ortaklığı’na verildi.

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı ihalesini Söğüt İnşaat kazandı!

Ulaştırma Bakanlığı’nın milyarlarca TL'lik Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı ihalesini Söğüt İnşaat ve Taşyapı İş Ortaklığı kazandı. 

Filyos Limanı'nın 2'nci ihalesini 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat aldı!

“2. Abdülhamit’in Rüyası” olarak tanıtılan Filyos Limanı için ikinci bir ihale gerçekleştirildi. İkinci ihale “Pazarlık” usulüyle düzenlendi. İhale 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat’a verildi. İhale sonucu tam 439 gün sonra açıklandı.

Çapa Tıp Fakültesi Hasdal Yerleşkesi için ihale yapıldı!

İstanbul Üniversitesi Hasdal Yerleşkesi’nde yapılacak hastane inşaatı için yapılan ihale 4 ay sonra duyuruldu. 2 milyar TL'lik ihale Kolin İnşaat’ın oldu. Çapa Tıp Fakültesi’nin Hasdal’a taşınacağı iddialar arasında.

Doğuş İnşaat Bulgaristan’da ikinci metro projesini hayata geçirdi!

Bulgaristan’da 2003 yılından bu yana faaliyet gösteren Türk Doğuş İnşaat’ın başkent Sofya’da hayata geçirdiği 8 kilometrelik metro hattı açıldı.

Kuveyt’ten gelen Rizeli inşaat işçisinin COVID-19 testi pozitif!

Kuveyt'in Al Mutlaa şehrinde Kolin İnşaat bünyesinde çalışan ve iş bitiminden sonra toplu olarak Ankara'da karantinaya alınacakları belirtilen 230 Türk işçi son anda İstanbul'a getirilmişti. Kendi imkanlarıyla memleketlerine dönen işçilerden 3'ünün koronavirüs testi pozitif çıktı...

Kuveyt’ten Türkiye'ye getirilip karantinaya alınmayan işçilerde koronavirüs çıktı! 

Kuveyt’in Al Mutlaa şehrinde Kolin İnşaat bünyesinde çalışan ve iş bitiminden sonra toplu olarak Ankara’da karantinaya alınacakları söylenen 230 Türk işçi, son anda verilen bir kararla İstanbul'a indirildi. 230 kişiden 7 kişinin Covid-19 testi pozitif çıktı...

Kolin Yapı Malzemeleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kolin Yapı Malzemeleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hümeyra Durmuş tarafından kuruldu.

Kolin İnşaat metro projeleri Haberi

Kolin İnşaat metro projeleri

Kolin İnşaat, İspanyol Isolux Corsan ve Suudi Haif ile birlikte Suudi Arabistan'daki Mekke Metrosu'nun iki hattının yapım ihalesini aldı.


Kolin İnşaat, Suudi Arabistan Mekke Metrosu'nu kazanan konsorsiyumda yer aldı. Kolin İnşaat, İspanyol Isolux Corsan ve Suudi Haif ile birlikte Mekke Metrosu'nun iki hattını yapacak. Konsorsiyum, Suudi Arabistan'daki Mekke Metrosu'nun iki hattının ihalesini 2,3 milyar dolarlık teklifle kazandı. 


25 KM'LİK İKİ HATTI KAPSIYOR


İspanyol şirketin web sitesindeki açıklamaya göre, sözleşmenin önümüzdeki aylarda imzalanacağı belirtildi. Proje Mekke metrosunun B ve C hatlarının yapımını içeriyor. B hattı 11.9 kilometre uzunluğunda ve üç istasyondan oluşacak. C hattı ise 13 kilometre uzunluğunda, 6 istasyondan meydana gelecek.


2019’da bitmesi planlandı 


Çalışma önümüzdeki yıl başlayıp 2019’a kadar sürecek. Malezyalı inşaat firması Prasarana 2.4 milyon euroyla ihaleyi kazanarak projenin tasarım ve geliştirme...