17 / 05 / 2024

kollektör çalışmaları

kollektör çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Seyhan’daki 17 mahalle ile Vilayet civarındaki tren köprüsü altını su baskınından kurtaracak ana kollektör çalışmalarının Yeni Vilayet’e yaklaştığını söyledi

Gebze Belediyesi alt yapı çalışmaları sürüyor!

Gebze Belediyesi, ilçedeki alt yapı çalışmalarını sürdürüyor. Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentin dört bir yanında asfalt, yama, kaldırım ve bordür çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Ekizce Yaylası'ndaki mermer ocağı çalışmaları ormanı etkiledi!

EXPO 2016 Antalya'nın sembol çiçeği şakayıkın doğal yaşam alanı, sedir ormanlarıyla kaplı Ekizce Yaylası'nda 1 yıldır çalışmalarını sürdüren mermer ocağı, Sarıçınar Dağı'nı kaplayan sedir ormanını yok etti.

Çorum Sungurlu'da yol çalışmaları başladı!

Çorum’un Sungurlu ilçesi Fatih Mahallesi Canat ve Ayvaz Sokaklarında Kilitli parke ve bordür çalışmaları başladı.

Düzce Akçakoca Belediyesi yol ve peyzaj çalışmalarını hızlandırdı!

Akçakoca Belediyesi ekipleri modernizasyon yol ve peyzaj düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Asfaltlama ve bordür çalışmalarının devam ettiği Yeni Mahalle Ketmenli Caddesinde, bölünmüş yol ile peyzaj düzenlemesi çalışmaları yapılmakta.

Turkay Özgür, Gazipaşa'daki inşaat çalışmalarını inceledi!

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, şube müdürleri ile birlikte Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde devam eden inşaat çalışmalarını inceledi. Özgür, “Çalışmalarımız fen ve sanat kaidelerine uygun olarak devam etmektedir." dedi.

Kocaeli 2015 yatırımlarında kültür merkezi, spor salonu ve restorasyon çalışmaları bulunuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 2015 yatırımları hakkında bilgilendirme yaptı. 2015 yılı içinde ilde kültür merkezi, spor salonu, FİFA standartlarına uygun saha ve de restorasyon çalışmaları yapılacak.

Kırşehir'de kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Kırşehir'de kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Kırşehir Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, riskli yapı çalışmalarının aralıksız şekilde devam ettiğini bildirdi. Konu ile ilgili Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından açıklama yapıldı.

Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım'daki en büyük zenginliğin tarihi miras olduğunu, bu yüzden dönüşümü tarihi mirası koruyarak tasarlayacaklarını söyledi.

Rıdvan Fadıloğlu yol atma çalışmalarını inceledi!

Rıdvan Fadıloğlu yol atma çalışmalarını inceledi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Selimiye Mahallesi ile Onatkutlar Mahallesini bir birine bağlayacak olan 25 metrelik yol açma çalışmalarını yerinde inceledi.

Rıdvan Fadıloğlu yol açma çalışmalarını inceledi!

Rıdvan Fadıloğlu, Selimiye Mahallesi ile Onatkutlar Mahallesini bir birine bağlayacak olan 25 metrelik yol açma çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Fadıloğlu, "Açacağımız yol ile birlikte, Selimiye ile Onatkutlar'ı bir birine bağlayacağız" dedi.

Gürültü haritası çalışmaları devam ediyor!

Gürültü haritası çalışmaları devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatı ile illerdeki gürültü kirliliğinin belirlenmesi ve gerekli önemlerin alınması amacıyla önemli bir çalışmaya imza atıldı.

Bartın'da alternatif su hattı çalışmaları sürüyor!

Ulupınar'dan gelen suya alternatif olarak bulunan günlük 9 bin ton suyu kente getirmek için yapılan keson kuyuların tamamlanmasının ardından 13 Mayıs'ta gerçekleşen terfi hattı ihalesi kapsamında yürütülen hat oluşturma çalışmaları aralıksız şekilde sürüy

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün çalışmaları havadan görüntülendi!

İstanbul’un 3. Boğaz Köprüsü olan Yavuz Sultan Mehmet Köprüsü’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Köprünün ayakları ‘A’ şeklini aldı bile. Köprünün inşaat çalışmaları havadan görüntülendi...

kollektör çalışmaları Haberi

kollektör çalışmaları

Denizli-Mithatpaşa’da devam eden yağmur suyu sistemi çalışmalarını denetleyen ve ASKİ Genel Müdürü Abdulkadir Küreksiz’den bilgi alan Zihni Aldırmaz, “Bu sistem tamamlandığında “17 mahallemiz su baskınından kurtulacak. Gelecek kış yağmurlu bir günde gazetecileri tren köprüsü altına davet edeceğim ve her yağmurda haber olan o bölgede onlara çay ikram edeceğim. Tek damla su birikmediğini herkes görecek. Batı arıtmadan başlayan ana kollektör çalışmaları Vilayet’e yaklaştı. Yakında tren köprüsü altına ulaşacak” dedi.


Adana’da son 50 yılda 152 kilometre ana kollektör yapıldığını hatırlatan Zihni Aldırmaz, “Bizim 2.5 yıllık dönemimizde ise 105 kilometre ana kollektör yapıldı. Yağmur suyu ile kanalizasyon sisteminin ayrılmasına büyük önem veriyoruz. Yatırımlarımız bu yönde devam ediyor. Bir yıl sonra Adana’da su baskını yaşanmayacağının müjdesini veriyorum” şeklinde konuştu.

Adana Büyükşehir...