11 / 05 / 2024

Kolombiyalı bir tasarımcı

Kolombiyalı bir tasarımcı

Kolombiyalı bir tasarımcı, evi kendi kendine temizleyen bir cihaz geliştirdi. Uçan küçük robotların kullanıldığı sistem için tek tuşa basmak yeterli. Kolombiyalı tasarımcı Adrian Perez Zapata tarafından tasarlandı....

Modern bir tasarıma sahip BMW 3 serisine Nisan'da zam geldi mi? İşte 09 Nisan 2023 fiyat listesi

BMW'nin mükemmel spor sedanı, 2023 için teknoloji ağırlıklı bir modele kavuşuyor ve güncellenmiş dış tasarım ve dramatik, tamamen dijital bir gösterge paneli sunuyor. Peki 09 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Sizi anında barista yapacak bir deneyim! Delonghi MAGNIFICA 25 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Kim bir kahveye hayır der ki? Özellikle bu kahve taze kahve çekirdeğiyle hazırlanmışsa. Yenilikçi teknolojiye, performans ve tasarıma özel önem veren tasarımcıların elinden çıkan Delonghi MAGNIFICA, 25 Ağustos 2022 fiyat listesi. İşte detaylar…

Küçük ama şahane, havalı bir sürüş deneyimi için i10. İşte 24 Ağustos 2022 Hyundai i10 fiyat listesi!

Şehrin kalabalık caddeleri, dar sokakları ve küçük park yerleri sizi bezdirdiyse i10’un mükemmel manevra kabiliyeti size istediğiniz kolaylığı sağlayacak. Tasarımcılar onu tasarlarken insan kas yapısından esinlendi ve ortaya yumuşak hatlar, temiz ve modern bir görünüm çıktı.İşte haberin detayları…

Tasarımcı Aurora James evinin kirasını ödemiyor! 

Dünyaca ünlü Kanadalı tasarımcı Aurora James'in vergi borçlusu olduğu ortaya çıktı. James iş yerinin kirasını ve emlak vergisinin ödemesini gerçekleştirmiyor. 

Kentsel dönüşüm enerji kazanımı için önemli bir fırsat!

Yüksek Mimar, Pasif Ev Tasarımcısı ve Danışmanı ZeroBuild Türkiye Genel Sekreteri Yasemin Somuncu ile İnşaat Yüksek Mühendisi ve ZeroBuild Türkiye İnşaat Mühendisleri Ağı Lideri Ilgaz Doğan kentsel dönüşümün enerji kazanımı için önemli bir fırsat sunduğunu söyledi.

Mimari tasarımlarda 'doğaya dönüş' dönemi!

Yıldız Entegre tarafından gerçekleşen “Ağacın İzinde Salı Söyleşileri”nde Türkiye’nin önde gelen mimar ve tasarımcıları yorumlarını paylaştı. Yeni dönemin şifrelerini paylaşan mimarlar, koronavirüs salgınıyla başlayan süreçte, tasarım her zamankinden daha önemli bir hale geleceğini söyledi.

Tasarımcı Zeynep Kartal, Londra'da mağaza açıyor!

İngiltere'de yaşayan, Lady Gaga ve Kylie Minogue gibi yıldızları giydiren başarılı tasarımcı Zeynep Kartal, moda başkentlerinden biri olan Londra'da mağaza açıyor...

Tasarımcı çift ormanın ortasında rüya gibi ev inşa etti!

Tasarımcı ve sanat yönetmeni olan Zach Both, kamyonetiyle dünyayı gezerken Pasifik’te Nicole Lopez’le karşılaştı ve bir ilişkiye başladılar.

Yaşam alanlarına değer katacak bir tasarım; Angel Koltuk!

Angel Koltuk, yaşam alanlarında farklı bir atmosfer yaratmak için oldukça iddialı. Yalın ve minimal tarzıyla soft bir tavır sergilerken tasarımındaki kreatif dokunuşları ile şaşırtıcı bir şıklık sunuyor.

20 kent 280 tasarımcı KArtal için bir araya geldi!

Kartal Belediyesi’nin desteklediği TAK Kamp Etkinliği’nin 4’üncüsü rekor katılımla Kartal’da gerçekleşti. “Tasarımcılar Kartal’da Buluşuyor” temasıyla gerçekleştirilen TAK Kamp’a 20 farklı kentten 280 tasarımcı katıldı.

Mukavvadan inanılmaz ev yaptılar!

Hollanda merkezli bir tasarımcı grup mukavva malzemeden ev yaptı.Wikkelhouse adını verdikleri bu tasarımın dış cephesi tam 24 kat oluklu mukavvanın üst üste sarılmasıyla oluşuyor.

Dünyanın en iyi mutfak tasarımcısı aranıyor!

Tasarımları ve şıklığı ile herkesi kendine hayran bırakan dünyanın en iyi soğutucu ve pişirme markaları Sub-zero Wolf, dünyanın en iyi mutfak tasarımcısını seçmeye hazırlanıyor.

Ikea ilk kez Türk tasarımcıyla çalıştı!

İsveçli mobilya devi Ikea ilk kez bir Türk tasarımcıyla çalıştı. Babası Turkcell’in ilk Genel Müdürü olan 31 yaşındaki Pınar Demirdağ, 2017 koleksiyonu için Ikea’ya masa örtüleri, çarşaflar, tabaklar, tepsiler ve yastıklar tasarladı.

Kolombiyalı bir tasarımcı Haberi

Kolombiyalı bir tasarımcı

Kolombiyalı bir tasarımcı, evi kendi kendine temizleyen bir cihaz geliştirdi. Uçan küçük robotların kullanıldığı sistem için tek tuşa basmak yeterli.


Birçok insan için kabus olan ev temizliği gelecekte sadece bir düğmeye basılarak tamamlanabilecek. Ünlü beyaz eşya üreticisi Electrolux tarafından düzenlenen tasarım yarışmasının galibi “Mab” ismi verilen icat oldu.


Yarışmanın birincilik ödülünü alan ve gelecekten gelmiş gibi duran temizlik makinesi, evi taradıktan sonra kirli yerleri belirliyor ve temizlenmesi için arı benzeri küçük robotları bölgeye yolluyor. Kolombiyalı tasarımcı Adrian Perez Zapata tarafından tasarlanan cihaz, ev sahibi keyfine bakarken evin temizliğini gerçekleştiriyor.


Arılardan esinlendim


Zapata, bir çiçekten polen alan arılardan esinlendiğini belirtti. Yarışmada, yemek hazırlayan üç boyutlu yazıcı ikinci sırayı alırken, temiz havayı çeken kent duvarı üçüncülük ödülünü kazandı. Bu temizlik yöntemini evlerde kullanabilmek için ise...