04 / 05 / 2024

kom yapı ankara

kom yapı ankara

Ankara Vadikent 'te fiyatlar 230 bin TL' den başlangıç gösteriyor, bayramdan sonra satışa çıkacak olan Vadikent Ankara Projesi 'nin teslimlerinin 2 yıl sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor...

Tekfem Yapı Ankara Çayyolu 2. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO'nun Ankara Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi Tekfem Yapı ile 10 Mart tarihinde imzalandı.

Komyapı Hazır Beton Prefabrik İnşaat'tan tekzip!

2 Ekim tarihinde www.emlakkulisi.com'un anasayfasında yayınlanan "KOM Yapı iflas etti" haberinde kurumumuzdan kaynaklanan bir karışıklık nedeniyle Komyapı Hazır Beton Prefabrik İnşaat Taahhüt San.ve Tic. A.Ş.'nin logosu ve bilgileri kullanılmıştır. Düzeltir, özür dileriz. 

Ankara Hasmer Hotel için düğmeye basıldı!

Cengiz Hasmer Yapı, Ankara'daki yeni otel projesi için düğmeye bastı. Ankara Hasmer Hotel 80 milyon TL'ye mal olacak...

Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Ankara Projesi davasını kazandı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yaptığı açıklamada Yapı Ankara-Ankara Projesi davasını kazandığını açıkladı.

Acromia ile Ankara'ya karma proje geliyor!

İskitler Yapı, Ankara'nın Altındağ İlçesi'nde toplam 708 ofisten meydana gelecek yeni projesine başlıyor... Ofis fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.

Sinpaş Yapı, Ankara'nın en çok tercih edilen markası!

Sinpaş Yapı, İstanbul’dan sonra Ankara’nın da en çok tercih edilen gayrimenkul markası olmayı sürdürüyor

Sinpaş Yapı Altınoran'da yaşam başladı!

Sinpaş Yapı, Ankara'ya değer katan projelerini geliştirmeye devam ediyor. Sinpaş'ın ilk Ankara projesi ve Türkiye'nin temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran'da hayat başladı.

Ankara Marina Evleri kampanya detayları!

Sinpaş Yapı Ankara Marina Evleri projesinde 48 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. İşte, Ankara Marina Evleri kampanya detayları!

Kom Yapı Tepekent Ankara ödeme bilgileri!

Kom Yapı tarafından hayata geçirilen Tepekent Ankara'da daire tipleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Kom Yapı Tepekent Ankara ödeme bilgileri kapsamında banka kredisiyle ödemeler yapılabiliyor.

Doğukan Yapı'dan Green Flats projesi geliyor!

Doğukan Yapı Ankara'da yeni bir proje hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ruhsat ve proje çalışmaları henüz devam eden Green Flats projesi 548 adet daireden oluşuyor.

Kom Yapı Tepekent Konutları iletişim!

Toplam 570 adet dairenin yer aldığı proje toplam 39 bin metrekare alanına yayılıyor. Kom Yapı Tepekent Konutları iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 444 3 968 olarak belirlendi.

Tepekent Evleri fiyatları!

Tepekent Evleri fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Kom Yapı imzası ile inşa edilen proje 39 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Ankara Tepekent Konutları teslimleri!

4 blok şeklinde inşa edilen proje Kom Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Ankara Tepekent Konutları teslimleri ilk etaptaki daireler için Aralık 2015 'ten itibaren yapılması planlanıyor.

kom yapı ankara Haberi

kom yapı ankara


Kom Yapı imzası ile Ankara Keçiören 'de yaşama geçirilen Vadikent projesinde satışlar bayramdan sonra başlayacak.


Temeli bugün atılan Ankara Vadikent Evleri 9 blok halinde yükseliyor, proje 1.600 konuttan meydana geliyor. 


Kentsel Dönüşüm kapsamında hayata geçirilen projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatifleri yer alıyor.


Ankara Vadikent fiyatları 230 bin lira ile 290 bin lira arasında değişiyor. Projeden banka kredisiyle konut sahibi olunabiliyor.


Anahtar teslimleri 2 yıl sonra gerçekleştirilecek olan Vadikent Evleri Ulus 'a 8 kilometre mesafede yükseliyor. Projenin sosyal alanları arasında; fitness salonu, sauna, otopark, güvenlik ve süs havuzu yer alıyor.


Telefon: 0.332. 236 44 66

Web adresi : www.komyapi.com.tr

Ceren...