05 / 05 / 2024

komando çavuş Yusuf Pazar park

komando çavuş Yusuf Pazar park

19 Haziran 2010 yılında şehit olan piyade komando çavuş Yusuf Pazar’ın anısına yapılan park ve spor tesisi törenle hizmete açıldı. Kazanlı şehidin adı parkta yaşayacak...

Ordu Ulubey'de Müze Şehit Evi yaptırıldı!

ORDU’nun Ulubey İlçesi’nde yaşayan 60 yaşındaki Sami Aktaş, 6 yıl önce Hakkari’de şehit düşen oğlu jandarma komando çavuş Emrah Aktaş’ın anılarını, yaptırdığı müze evde yaşatıyor.

Yusuf Ziya Yılmaz: Her bir köşeyi şantiyeye çevirdik!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin alt yapı ve yol çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun’un her noktasında ulaşımın kolaylaşması adına büyük projelerin olduğunu belirtti.

Yusuf Ziya Yılmaz: Samsun'u şantiyeye çevirdik!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Kentimizde ulaşımın kolaylaşması için her bir köşeyi şantiyeye çevirdik” dedi. Yılmaz, Samsun’un her noktasında ulaşımın kolaylaşması adına büyük projelerin olduğunu belirtti.

Mevlüt ​Çavuşoğlu Antalya'daki projeleri anlattı!

Antalya'da temaslarını sürdüren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt ​Çavuşoğlu, Lara bölgesinde bir restoranda düzenlenen programda, Muratpaşa ilçesinde faaliyet gösteren esnafla bir araya geldi.

Yusuf Ziya Yılmaz: Kamu Kampüsü Projesi beklemede!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, eski havaalanında bulunan ve Samsun Büyükşehir Belediye binasının ve birçok başka kamu kurumunun yeni hizmet binalarının yapılması planlanan arsanın Milli Savunma Bakanlığı’ndan tahsisinin henüz yapıla

Denizli Şehit Yusuf Batur Lisesi'nin bahçesindeki taş binalar kurtarıldı!

MİMARLAR Odası Denizli Şubesi, 2010'da yıkılan Şehit Yusuf Batur Endüstri Meslek Lisesi bahçesindeki her biri 77 yıllık dört taş binanın yıkılmaması için 20 ay önce dava açtı. Taş binaların korunmalarına karar verdi.

Kartal Çavuşoğlu kavşak düzenlemesi imar planı askıda!

İstanbul Kartal Çavuşoğlu Mahallesi sınırları içerisinde ‘’Kavşak Düzenlemesi’’ amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Yusuf Konat: Bursa kentsel dönüşümde hak etmediği yerde!

Bursa'nın ekonomi hayatında farklı sektörlerde önemli yatırımlara imza atan Konat İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Konat, Bursa'da kaliteli ve güven duyulan imalatlara imza attıklarını söyledi.

Koca Yusuf'un evi müze mi olacak?

"Cihan Pehlivanı" unvanlı efsane güreşçi Koca Yusuf'un, Şumnu iline bağlı Karalar Köyünde doğup büyüdüğü, sonraki yıllarda yıkılan evi, aslına uygun olarak yeniden inşa edildi. Ev bir müze olarak Türk kültür hayatına hizmet verecek.

Koca Yusuf'un Bulgaristan'daki evi müze oldu!

"Cihan pehlivanı" unvanlı efsane güreşçi Koca Yusuf'un Bulgaristan'da bulunan evi, yeniden inşa edilip müzeye dönüştürüldü. Koca Yusuf'un, evi Adana Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla yeniden inşa edilirken, müzeye çevrilen alanın açılışı yapıldı.

Yusuf Öztürk kimdir?

En Büyük 250 Müteahhit listesine hızlı girişi yapan Öztürk Holding CEO'su Yusuf Öztürk kimdir? Yusuf Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yusuf Öztürk, bugün hangi işlere imza atıyor? İşte Öztürk Holding CEO'su Yusuf Öztürk...

Bingöl Yusuf-i Harputi Türbesi yıkılacak mı?

Bingöl’ün Adaklı ilçesi Yel değirmeni (Zermak) köyünde bulunan Anadolu evliyalarının önemli zatlarından Yusuf Harputi’nin yıkılmak üzere olan türbesi onarılmazsa yıkılabilir.

Yusuf Akçayoğlu kimdir?

Daha önce TAV Ortadoğu Direktörü olan Yusuf Akçayoğlu 3. havalimanı'nın CEO'sudur. Peki, Yusuf Akçayoğlu kimdir? Yusuf Akçayoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yusuf Akçayoğlu...

komando çavuş Yusuf Pazar park Haberi

komando çavuş Yusuf Pazar park

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki terör saldırısının ardından başlatılan operasyonda, teröristlerce araziye yerleştirilmiş patlayıcının infilak etmesi sonucu 19 Haziran 2010 yılında şehit olan piyade komando çavuş Yusuf Pazar’ın anısına yapılan park ve spor tesisi törenle hizmete açıldı.


Kayı Mahallesindeki parkta düzenlenen törene Kaymakam Veysel Beyru, Belediye Başkanı Lokman Ertürk, şehit Yusuf Pazar’ın ailesi, gaziler ve şehit yakınları ile vatandaşlar katıldı.


Belediye Başkanı Ertürk konuşmasında şehit Yusuf Pazar’ın kişiliğini anlatarak son derece yardımsever olduğunu vurguladı. Pazar'ın koyu bir Galatarasaray taraftarı olduğunu hatırlatan Ertürk parki içinde yer alan spor tesislerinin de bu anlamda ayrı bir önem taşıdığını söyledi.  


Belediye başkanı Lokman Ertürk Belediye tarafından Kayı Mahallesine yapılan yatırımlar hakkında da  bilgiler vererek Kayı Mahallesi içinden geçen Ahi Evran Caddesinin ağır tonajlı araçlar nedeniyle deforme olduğunu...