03 / 05 / 2024

Kombassan Holding gelir tablosu

Kombassan Holding gelir tablosu

Kombassan Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kombassan Holding 2013 gelir tablosunu yayınladı. Gelir Tablosu Kombassan Holding A.Ş. tüzel kişiliği faaliyet sonuçlarını yansıtmakta...

Son dakika! Erdemoğlu Holding tam 3.55 milyar TL'lik SASA hissesi sattı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Erdemoğlu Holding AŞ elindeki SASA Polyester Sanayi AŞ adi hisselerinin bir bölümünün ödenmiş sermayesinin yaklaşık olarak yüzde 1,26'sına denk gelen 66,9 milyon adet hissenin, yaklaşık 3,55 milyar Türk Lirası brüt gelir elde etmek üzere satışı tamamlandı.

Gelir vergisi mükellefleri internetten beyanname verebilir mi?

Gelir vergisi mükellefleri internetten beyanname verebilir mi? Milyonlarca mükellefin merak ettiği ve araştırdığı sorunun yanıtını Turyap Holding Yönetim Kurulu Başkanı M. Onur Sarıbay verdi...

Global Yatırım Holding ilk 3 ayda gayrimenkullerinden 5.3 milyon TL gelir elde etti!

Global Yatırım Holding (GYH), 2021'in ilk üç ayını kapsayan finansal sonuçlarını duyurdu. Şirket, gayrimenkul iş kolunda 5,3 milyon Türk Lirası gelir ve 0,4 milyon Türk Lirası FAVÖK kazandı. 

Tekfen Holding 2020'de 11 milyar 729 milyon 779 bin TL satış geliri elde etti!

2020 yılı mali sonuçlarını açıklayan Tekfen Holding, geçtiğimiz yıl içerisinde satış gelirlerinde 11 milyar 729 milyon 779 bin TL gelir elde etti.

Kemal Kılıçdaroğlu, Kombassan Holding mağdurlarıyla görüştü!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kombassan Holding mağdurlarıyla TBMM'de görüştü. Mağdurlar için "Alın teri ile kazandıkları paralar var onların hakkı teslim edilmiyor" dedi...

Erkanlı Holding’den Avrupalı Türklere 16 milyon TL’lik satış!

Erkanlı Holding tarafından hayata geçirilen alternatif gayrimenkul yatırım projesi Univa Öğrenci Evleri, Avrupa’daki Türklerden de yoğun ilgi gördü. Erkanlı Holding gerçekleştirdiği satıştan 16 milyon TL’lik gelir elde etti.

İttifak Holding 2017 gelir tablosunu yayınladı!

İttifak Holding 2017 yılını içeren ve vergi dairesine verilen gelir tablosunu yayınladı. 

Kombassan Holding inşaatta kapasite artıracak!

Konya'da faaliyet gösteren Kombassan Holding dikey büyümeyi hedefliyor. Firma, rulman, makine-vinç, kağıt, inşaat, pvc kapı pencere ve turizmde kapasite artıracak.

Çağdaş Holding erişilebilir fiyatlı konut üretecek!

23 yıldır Bodrum’da faaliyet gösteren Çağdaş Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, bugüne kadar ağırlıklı olarak üst gelir grubu için konut inşa ettiklerini belirtti ve bundan sonra erişilebilir fiyatlı konutlar hayata geçireceklerini dile getirdi.

Koç Holding, Fortune en çok gelir elde eden 500 şirket listesinde!

Fortune dergisi, dünyanın en çok gelir elde eden 500 şirketini açıkladı. Listeye Türkiye’den bir tek 25 milyar 515 milyon dolar ile Koç Holding girdi.

Koç Holding 2015'in ilk yarısında 32,1 milyar TL gelir elde etti!

Koç Holding, 2015 yılının ilk yarısında konsolide bazda toplam 32,1 milyar TL gelir elde etti. 1,8 milyar TL vergi öncesi kâr ve 1,3 milyar TL ana ortaklığa ait net dönem kârı gerçekleştirdi.

Kombassan Holding'in 5 şirketi İSO 2. 500'de!

Kombassan Holding grup şirketlerinin İSO 2014 yılı İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesinde yer alması hakkında Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı.

Kombassan Holding'in yeni yönetimi belli oldu!

Kombassan Holding'in yeni yönetimi yapılan olağan genel kurulda seçildi. Kombassan Holding yönetiminde, Torku Konyaspor Başkanı olan Ahmet Şan'a yer verilmedi.

Kombassan Holding gelir tablosu Haberi

Kombassan Holding gelir tablosu

Kombassan Holding tarafından yapılan açıklama şöyle;


Kombassan Holding A.Ş. 01.01.2013 - 30.09.2013 Dönemine ait Gelir Tablosu,  2013 yılı 3. Dönem Geçici Vergi Beyannamesi ekinde Meram Vergi Dairesine sunulmuş olup. Sermaye Piyasası Mevzuatına göre Düzenlenmemiştir.


Gelir Tablosu Kombassan Holding A.Ş. tüzel kişiliği faaliyet sonuçlarını yansıtmakta olup,  Konsolide sonuçları...