06 / 05 / 2024

kombiden tasarruf etmenin yolları

kombiden tasarruf etmenin yolları

Türkiye’deki doğalgaz abonelerinin yüzde 72’si kombilerini yanlış kullanıyor. Daha fazla doğalgaz kullanımı anlamına gelen bu durumdan kurtulmanın yolu ise akıllı kombi kitlerinden geçiyor. Yüzde 30’a kadar doğalgaz tasarrufu sağlayan bu cihazlar, fatural

Doğal gaz futuraları nasıl düşer? İşte daha az fatura ödemek için yapılması gereken tasarruf yöntemler...

Havaların soğuması ve peteklerin çalışmaya başlamasıyla birlikte doğal gaz faturaları da artmaya başladı. Hayat pahalılığının yaşandığı şu günlerde, faturalardan tasarruf etmenin yolları araştırılıyor. İşte daha az fatura ödemek için dikkat edilmesi gerekenler..

Elektrikte bunu sakın yapmayın. Faturayı anında 2 katına çıkarıyor. 2 kat fazla para ödersiniz

Elektrik kullanım ücretlerinin yükselmesinin ardından vatandaşlar tasarruf etmenin yollarını aramaya başladı. Elektrik faturasını anında 2 katına çıkaran yöntem paylaşılarak vatandaşların dikkat etmesi gerektiği ifade edildi.

Elektrik faturasını azaltmak için dikkat edilmesi gereken 7 önemli konu! Bunları yaparsanız faturanız düşer!

Gelen son zamların ardından vatandaşlar elektrik faturalarından tasarruf etmenin yollarını arıyor. Peki kabarık faturaları azaltmak için nelere dikkat edilmesi gerekiyor? İşte faturayı azaltmanın 7 yolu...

Faturam yüksek geldi diyenlere müjde! Birçok kişi bu yöntemi bilmiyor!

Elektrik faturalarına gelen zamların ardından tüketiciler tasarruf etmenin yollarını araştırmaya yöneldi. Pek çok yöntem yeniden gündeme gelirken, uzmanlardan faturaları düşürecek çok bilinmeyen bir bilgi paylaşıldı. Peki faturalar nasıl düşürülür? İşte ayrıntılar...

Doğal gaz faturası 200 TL'den fazla geliyorsa dikkat! Faturanızı düşürecek tek şey...

Doğal gaz faturaları son zamanlarda vatandaşların cebini yakmaya başladı. Vatandaşlar doğal gazdan tasarruf etmenin yöntemlerini araştırmaya başladı. 2022 yılıyla birlikte gelen zamlar sonrası doğal gaza yüzde 25 oranında zam geldiği görüldü.

Doğal gazdan tasarruf etmenin 10 püf noktası!

Soğukların başlaması ile birlikte doğaz gaz tüketiminde artış oldu. Daha az enerjiyle daha fazla ısı elde etmek için yapılması gereken noktalar var. İşte doğal gazdan tasarruf etmenin 10 püf noktası...

Evinizi yenilerken tasarruf etmenin 10 yolu Dekopasaj’da!

Türkiye'nin ilk ve tek ikinci el online mobilya pazarı Dekopasaj’da, 10 binden fazla ikinci el mobilya ve ev aksesuarı, orijinalinin yaklaşık yarı fiyatına satışa sunuluyor.

Kale Mantolama ile yüzde 50’ye varan tasarruf!

Her türlü iklim ve olumsuz hava koşullarına karşı 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisi sunduğu mantolama sistemi ile binaları koruma altına alan Kale Mantolama, yüzde 50’ye varan tasarruf sağlıyor.

Aydınlatma sektöründe tasarruf ön plana çıktı!

Son yapılan elektrik zamlarından sonra tasarruf öne çıktı. Aydınlatma sektöründe tasarruf avantajıyla öne çıkan LED ampullerin günlük 10 saatlik ortalama kullanımıyla tüketicilere 5 yılın sonunda maliyeti 55 TL oluyor.

Klite LED ampuller tasarruf için adım attırıyor!

Koçtaş'ta LED ampuller çevre dostu özellikleriyle öne çıkıyor. Zarif tasarımlarıyla dikkat çeken Klite LED ampuller, tasarruf için önemli bir adım attırıyor.

Önder Uzel'den emlakta kar etmenin altın kuralları!

Dünyanın en büyük 10 traktör üreticisi içindeyken vârisler arasındaki miras kavgası yüzünden iflas eden Uzel Traktör Fabrikası'nın hissedarlarından Önder Uzel, emlakta kâr etmenin yollarını açıkladı

Yoksul aileler için konut tasarruf hesabı programı başlatılacak!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, yoksul ailelerin konut sahibi olabilmesi için 'konut tasarruf hesabı' programını başlatacaklarını açıkladı.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli 24 dakika tasarruf sağlayacak!

AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığı, 3 katlı Büyük İstanbul Tüneli'ni analiz etti: Her gün 6.5 milyon insan her yöne tek gidişte 24 dakika tasarruf sağlacak.

kombiden tasarruf etmenin yolları Haberi

kombiden tasarruf etmenin yolları


Türkiye’deki doğalgaz abonelerinin yüzde 72’si kombilerini yanlış kullanıyor. Daha fazla doğalgaz kullanımı anlamına gelen bu durumdan kurtulmanın yolu ise akıllı kombi kitlerinden geçiyor. Yüzde 30’a kadar doğalgaz tasarrufu sağlayan bu cihazlar, faturaların da düşmesini sağlıyor.


RUSYA ile yaşanan gerilim nedeniyle Türkiye’nin doğalgaz ithalatı gündemden düşmüyor. Neredeyse tüm ihtiyacın yurtdışında ithal edildiği doğalgaz kullanımında ise en önemli nokta tasarruf. Ancak evde veya işyerinde ısınmak için tasarruf etmek o kadar kolay değil. Bunun için rakamlara bakmak yeterli. Şu anda Türkiye’de 69 ile hemen hemen 9.5 milyon doğalgaz abonesi var. Konut başında ortalama 956 metreküp doğalgaz harcayan aboneler, ortalama yıllık 1500 lira da fatura ödüyor. Gelelim en önemli noktaya. Paylaşılan bilgilere göre ise bu abonelerin yüzde 72’si ise kombiyi yanlış kullanıyor ve daha...