25 / 07 / 2024

komek binaları yenilendi mi

komek binaları yenilendi mi

12 yıldır Kocaeli’nde meslek ve sanat eğitimi veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK), kursiyerlerine daha iyi ortamda eğitim verebilmek için çalışmalarına devam ediyor.

Büyükçekmece'de kentsel dönüşümle 51 bin konut yenilendi!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün kentsel dönüşüm ile de ilgili önemli detaylara değinerek, 51 bin konutun yenilendiği Büyükçekmece'de hedeflerinin 2028 yılına kadar depremde yıkılma ihtimali olan binaları yenilemek olduğunu söyledi.

Bahçelievler'deki 1999 öncesi binaların yüzde 35'i yenilendi: Acil dönüşmesi gereken 150 civarında bina var! 

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, ilçede 1999'dan önce inşa edilen binaların yaklaşık yüzde 35'inin yenilendiğine dikkat çekti ve acil dönüştürülmesi gereken bina sayısının ise 150 civarında olduğunun altını çizdi. 

Ümraniye'deki riskli binaların yüzde 65'i yenilendi!

İstanbul Ümraniye'deki 1999 öncesi inşa edilen binaların yüzde 65'i depreme dayanıklı hale getirildi.

KİPTAŞ İstanbul'da riskli binaları maliyetine yeniliyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ İstanbul genelinde ömrünü tamamlamış binaları yenilemek için seferberlik başlattı. Kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklama yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, binaların maliyetine yenilendiğini dile getirdi. 

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm ile binalar yenilendi!

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları ile binaları yenilemeye devam ediyor. 

Kayseri Küçükali Mahallesi dönüşümle yenilendi!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi ilçesinde dönüşüm projesi uygulanan mahallelerde binaların yükseldiğini ve bölgenin yenilendiğini açıkladı.

Bursa Hisar’da binaların cepheleri yenilendi!

Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın ilk yerleşim yeri olan Hisar’ın tarihi özelliklerini korumak adına başlattığı Tarihi Hisar Bölgesi Yenileme Projesi'ni tüm hızıyla sürdürüyor. Projenin en önemli çalışmalarından biri olan Oruçbey Caddesi’ndeki binaların cephe sağlıklaştırma çalışmaları tamamlandı. 

Beyoğlu’nda tarihi binalar kurtarılıyor!

Beyoğlu’nda yıllara yenik düşerek tehlike oluşturan tarihi binalar kurtarılmaya çalışılıyor. Bölgede bulunan 650 bakımsız tarihi binadan 278’i yenilendi.

Van'da terörün zarar verdiği binalar yenilendi!

6-7 Ekim 2014'te Kobani bahanesiyle yapılan izinsiz gösteriler sırasında terör örgütü yandaşlarınca Van'da zarar verilen aralarında Kur'an kurslarının da bulunduğu binalar, devlet ve vatandaşların katkısıyla eskisinden daha iyi duruma getirildi.

Düzce Orman İşletme Müdürlüğü'nün binaları yenilendi!

2015 yılı içerisinde Düzce Orman İşletme Müdürlüğü yerleşkesi içerisinde bulunan İdare Binası ve lojmanlar ile Doğanlı, Muncurlu Toplu Koruma Ekip binaları ve Muncurlu Depo Binası yapılan tadilatlarla yeni görünümlerine kavuştu.

Yığılca Orman İşletme Müdürlüğü'nün binaları yenilendi!

Yığılca Orman İşletme Müdürlüğü 2015 yılı programında yer alan 1 adet işletme Müdürlüğü idare binası, 1 adet Sosyal Tesis ve 9 adet Lojman olmak üzere toplam 11 adet binanın onarım işleri tamamlandı.

Kocaeli D-100 Karayolu’a bakan binalar yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından D-100 Karayolu’nun İzmit geçişine bakan 27 binanın dış cepheleri boyanarak iyileştirme yapıldı.

Antalya'daki emniyet müdürlüğü hizmet binaları yenilendi!

Antalya'daki emniyet müdürlüğüne ait hizmet binaları görme ve bedensel engelli vatandaşlar için yenilendi. Engellilere kolayca hizmet vermek için emniyet müdürlüğü binalarına engelli asansörü, kabartma zemin ve Braille alfabeli harita yerleştirildi.

komek binaları yenilendi mi Haberi

komek binaları yenilendi mi


12 yıldır Kocaeli’nde meslek ve sanat eğitimi veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK), kursiyerlerine daha iyi ortamda eğitim verebilmek için çalışmalarına devam ediyor. Artan talep karşısında yetersiz kalan bazı kurs merkezlerinin yerini değiştiren KO-MEK, iki kurs merkezinde daha yeni yerine taşındı. KO-MEK 12 ilçede 43 kurs merkezinde binlerce kursiyere meslek ve sanat eğitimi vererek, bu alanda bir halk üniversitesi olduğunu kanıtladı.


SERDAR KURS MERKEZİ YENİ YERİNDE


Geçtiğimiz dönemlerde fiziki şartları yetersiz olan birçok kurs merkezinin yerini değiştirerek daha elverişli binalara taşınan KO-MEK, yeni dönemde de Serdar ve Derince kurs merkezlerinin yerini değiştirdi. Serdar Mahallesi’nde yıllardır vatandaşlara hizmet veren eski kurs merkezinin hem fiziki şartlarının olumsuzluğu, hem de alan yetersizliğinden oluşan yeni bina isteğini yerine getiren Kocaeli Büyükşehir...