27 / 04 / 2024

Kompen Pvc Yapı ve İnşaat Malzemeleri

Kompen Pvc Yapı ve İnşaat Malzemeleri

Kompen PVC Yapı ve İnşaat Malzemeleri tarafından Zek-San İnşaat'ın altında bulunan, Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4.Etap'ta Pvc Doğrama ve Isıcam İşleri için 3 milyon 150 bin 31,55 TL bedelli taşeronluk sözleşmesi imzaladı.

Kombassan Holding'in 5 şirketi İSO 2. 500'de!

Kombassan Holding grup şirketlerinin İSO 2014 yılı İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesinde yer alması hakkında Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı.

Üçler İnşaat Pvc Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Üçler İnşaat Pvc Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Üçler İnşaat Pvc Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Pimapenlere yaz-kış ayarı nasıl yapılır? 

PVC pencerelerin yaz-kış ayarları sayesinde evinizi soğuk havalarda daha iyi yalıtabilir ve enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz. Yaz ve kış aylarında pimapenlere ayar yapılarak daha konforlu bir iç mekan oluşturulabilir. İşte yaz ve kış aylarında PVC ayarlaması hakkında önemli ipuçları haberin devamı

Güderpen Yapı Malzemeleri Pvc Asansör Otomotiv Ve Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Güderpen Yapı Malzemeleri Pvc Asansör Otomotiv Ve Nakliye Limited Şirketi Pendik'te Hüseyin Güder tarafından kuruldu.

Tunçbilek Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Kimya Plastik Pvc Yer Kaplama Limited Şirketi kuruldu!

Tunçbilek Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Kimya Plastik Pvc Yer Kaplama Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedel ile Murathan Baş tarafından kuruldu.

Amiral Güvenlik Ekipmanları Yapı Malzemeleri Ve Pvc Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amiral Güvenlik Ekipmanları Yapı Malzemeleri Ve Pvc Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Çilem Köksal Sürer tarafından kuruldu.

Araf Restorasyon PVC Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Araf Restorasyon PVC Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Çat tarafından kuruldu.

Yapıtek Pvc ve Alüminyum Kapı Pencere Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıtek Pvc ve Alüminyum Kapı Pencere Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demirer, Ali Murat Aydın ve Behçet İlkbahar tarafından kuruldu...

İhlas Yapı’nın projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor!

İhlas Yapı’nın İstanbul’daki önemli projelerinden Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4  projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor. PVC boru sistemleri ile projelerin atık su drenajlarının sağlıklı bir şekilde yapılması sağlanacak.

Noya Yapı, ticari projelerde yer almak istiyor!

Noya Medya çatısı altında kurulan Noya Yapı; PVC, alüminyum, demir doğrama, kompozit ve silikon cephe kaplama işleri yapıyor.

Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4.Etap'ın pvc sözleşmesi imzalandı!

Kompen PVC Yapı ve İnşaat Malzemeleri tarafından Zek-San İnşaat'ın altında bulunan, Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4.Etap'ta Pvc Doğrama ve Isıcam İşleri için 3 milyon 150 bin 31,55 TL bedelli taşeronluk sözleşmesi imzaladı.

Yapı İskele İzolasyon İnşaat PVC Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yapı İskele İzolasyon İnşaat PVC Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Filiz Çetinkaya Şube Müdürlüğü'nde 30 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Maltepe, Başıbüyük Mahallesi'nde açıldı.

Winsa PVC güneşten elektrik üretmek için yatırım yapıyor!

Winsa PVC Pencere Kapı Panjur Sitemleri, üretimde kullanmak üzere güneşten elektrik üretmek için 2014 yılında önemli bir yatırım gerçekleştirdi...

Yükseller PVC Hırdavat İnşaat Yapı Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükseller PVC Hırdavat İnşaat Yapı Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ali Sadık tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Ekim'de kuruldu.

Kompen Pvc Yapı ve İnşaat Malzemeleri Haberi

Kompen Pvc Yapı ve İnşaat Malzemeleri

Kompen PVC Yapı ve İnşaat Malzemeleri tarafından Zek-San İnşaat'ın altında bulunan, Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4.Etap Konut ile Altyapı ve çevre düzenleme işinde Pvc Doğrama ve Isıcam İşleri için 2 milyon 669 bin 518,26 TL + KDV= 3 milyon 150 bin 31,55 TL bedelli taşeronluk  sözleşmesi imzaladı.


Kombassan Holding'in KAP açıklaması:

Grup Şirketimiz Kompen PVC Yapı ve inşaat Malzemeleri San. Tic. A.Ş. tarafından;

Zek-San İnşaat Ticaret ve Sanayii Ltd.Şti.'nin Taahhüdü altında bulunan, T.C. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 27 blok (1096 daire), Kocaeli Körfezkent emlak konutları 4.Etap Konut ile Altyapı ve çevre düzenleme işinde Pvc Doğrama ve Isıcam İşleri için 2.669.518,26 TL + KDV= 3.150.031,55.-TL bedelli Taşeronluk  sözleşmesi...