30 / 04 / 2024

Noya Yapı, ticari projelerde yer almak istiyor!

Noya Yapı, ticari projelerde yer almak istiyor!

Noya Medya çatısı altında kurulan Noya Yapı; PVC, alüminyum, demir doğrama, kompozit ve silikon cephe kaplama işleri yapıyor.



Daha çok proje bazlı çalıştıklarını söyleyen Noya Yapı Şirket Müdürü Cumhur Açıksarı, yeni dönemde PVC uygulamalarında özellikle büyük ölçekli ticari projelerde yer almak istediklerini vurguladı. 

Noya Yapfnın sektörde yaklaşık iki yıldır faaliyet gösterdiğini bildiren Noya Yapı Şirket Müdürü Cumhur Açıksarı, bununla birlikte sektörde 20 yıllık deneyimlerinin bulunduğunu ifade etti. PVC, alüminyum, demir doğrama, kompozit ve silikon cephe kaplama işinin başlıca çalışma alanları olduğunu belirten Açıksarı, "Ayrıca, PVC üretim ve montaj işi yapıyoruz. Almanya menşeli Schüco'nun bayiliğini alarak, PVC'de üst segmente geçtik" diye konuştu.

 

Son dönemde daha lüks konut projelerinin revaçta olduğunu söyleyen Cumhur Açıksarı, "Schüco; yüksek kaliteli alüminyum, PVC-u pencere, kapı ve cephe sistemlerinin öncü tedarikçilerinden biri. Schüco ürünleri küresel ölçekte kullanım alanı buluyor. Firma; tasarım, güvenlik ve enerji tasarrufu bakımından yüksek beklentileri karşılayacak nitelikte ürünlere sahip. Bundan dolayı biz de böyle bir firmanın bayiliği ile gücümüzü artırdık" dedi. 


Özellikle PVC ve alüminyum uygulamalarında kurumsal yapı eksikliğinin görüldüğünü ifade eden Cumhur Açıksarı, Noya Yapıyı da bu eksikliği gidermek amacıyla kurduklarını bildirdi. Açıksarı, şöyle devam etti: "Alüminyum ve PVC firmaları Kahramanmaraş'ta vardı. Fakat kurumsal bir yapı eksikliği söz konusuydu. Büyük ölçekli projelerde Kahramanmaraş'a diğer illerden firmaların ekipleri geliyordu. Biz bu eksikliği gördük ve bunu gidermek istiyoruz." Amaçlarının Kahramanmaraş'a şehir dışından gelen firmaları azaltarak, rekabette avantaj sağlamak olduğunu dile getiren Açıksarı, büyüme ve yatırım planlarına büyük ölçekli ticari projelere imza atarak, devam edeceklerini ifade etti. 

PVC üretim ve montaj işi yapıyoruz. Almanya menşeli Schüco'nun bayiliğini alarak, PVC'de üst segmente geçtik. 


Dünya


Geri Dön