21 / 05 / 2024

Noya Yapı

Noya Yapı

Noya Medya çatısı altında kurulan Noya Yapı; PVC, alüminyum, demir doğrama, kompozit ve silikon cephe kaplama işleri yapıyor.

Noya Yapı, ticari projelerde yer almak istiyor!

Noya Medya çatısı altında kurulan Noya Yapı; PVC, alüminyum, demir doğrama, kompozit ve silikon cephe kaplama işleri yapıyor.

TSKB Gayrimenkul Divan Adana için Laya ve Noya İnşaat ile anlaştı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre TSKB Gayrimenkul Divan Adana için Laya ve Noya İnşaat ile anlaştı.

Noya Sarıyer Evleri'nde son konutlar! 18 ay sıfır faizle! 510 bin liraya!

Noya Sarıyer Göl Evleri'nde fiyatlar 510 bin liradan başlıyor. Projede 18 aya kadar faizsiz vadelendirme yapılıyor

Noya Sarıyer Göl Evleri'nde hemen teslim konutlar! 290 bin dolara 4+1 çatı dubleksi!

Noya Sarıyer Göl Evleri'nde konutların teslimatları hemen yapılıyor. Projede 3+1, 4+1 bahçe dubleksi ve çatı dubleksi satılıyor

Noya Sarıyer Göl Evleri'nde hemen teslim konutlar! 290 bin liraya 4+1 çatı dubleksi!

Noya Sarıyer Göl Evleri'nde konutların teslimatları hemen yapılıyor. Projede 3+1, 4+1 bahçe dubleksi ve çatı dubleksi satılıyor

Noya Sarıyer Göl Evleri'nde satılık 10 konut kaldı!

Noya İnşaat tarafından Sarıyer Madende geliştirilen 100 konutlu Noya Sarıyer Göl Evleri için yapılan açıklamada, son 10 konutun satışının devam ettiği ifade edildi. Projenin pazarlamasını Eskidji Sarıyerin sahibi Semra Noyan yapıyor

Hesabımızı kitabımızı yeniden yapıyoruz

TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, krizin inşaat sektörünü ve TOKİ'yi ciddi şekilde etkilediğini belirtirken, "ona göre hesabımızı, kitabımızı yeniden yapıyoruz" dedi.

Düzce'ye yakıt tasarruflu konut yapılacak

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde yapımına başlanılan 72 konut yüzde 80 yakıt tasarrufu sağlayacak.

Yapı Kredi de faiz indirimine gitti

Yapı Kredi, Konut, Taşıt, Kampanyalı Taşıtve Bireysel İhtiyaç Kredisi faiz oranlarında indirim yaptı.

Yapı Kredi'nin krizde 'tarihi köşkler' planı

Kültür, sanat ve tarihi eserlere verdiği değerle tanınan Yapı Kredi Bankası, krize karşın elindeki Yeniköy Korusu, Kırmızı Köşk ve Abdülmecid Köşkü'ne sahip çıkıyor.

Kırşehir'e Adalet Sarayı yapılıyor

Kırşehir Adalet Sarayı'nın yapımına başlanacağı bildirildi.

Teknik Yapı'dan 50 milyon TL yatırım

Teknik Yapı, 50 milyon lira yatırımla UpCity projesine başladı. Konutlar 79 bin 900 ile 236 bin 200 liradan satılacak.

Yapı Kredi İstanbul şubeleri tek merkezde

Yapı Kredi Yatırım İstanbul'daki şubelerini merkezde bir araya getirme kararı aldı.

Noya Yapı Haberi

Noya Yapı

Daha çok proje bazlı çalıştıklarını söyleyen Noya Yapı Şirket Müdürü Cumhur Açıksarı, yeni dönemde PVC uygulamalarında özellikle büyük ölçekli ticari projelerde yer almak istediklerini vurguladı. 

Noya Yapfnın sektörde yaklaşık iki yıldır faaliyet gösterdiğini bildiren Noya Yapı Şirket Müdürü Cumhur Açıksarı, bununla birlikte sektörde 20 yıllık deneyimlerinin bulunduğunu ifade etti. PVC, alüminyum, demir doğrama, kompozit ve silikon cephe kaplama işinin başlıca çalışma alanları olduğunu belirten Açıksarı, "Ayrıca, PVC üretim ve montaj işi yapıyoruz. Almanya menşeli Schüco'nun bayiliğini alarak, PVC'de üst segmente geçtik" diye konuştu.

Son dönemde daha lüks konut projelerinin revaçta olduğunu söyleyen Cumhur Açıksarı, "Schüco; yüksek kaliteli alüminyum, PVC-u pencere, kapı ve cephe sistemlerinin öncü tedarikçilerinden biri. Schüco ürünleri küresel ölçekte kullanım alanı buluyor. Firma; tasarım, güvenlik ve enerji tasarrufu bakımından...