22 / 05 / 2024

Noya Yapı Şirket Müdürü

Noya Yapı Şirket Müdürü

Noya Medya çatısı altında kurulan Noya Yapı; PVC, alüminyum, demir doğrama, kompozit ve silikon cephe kaplama işleri yapıyor.

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket kuruldu!

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket Bağcılar'da 19 milyon 99 bin 958,42 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

National Reklam Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket kuruldu!

National Reklam Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket Çekmeköy'de Soner Ateş tarafından kuruldu.

Kayı Endüstriyel Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirket Kuruldu!

Kayı Endüstriyel Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirket Bağcılar'da Zeki Kopuz tarafından kuruldu!

Feda Global Yapı İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket kuruldu!

Feda Global Yapı İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket Beylikdüzü'nde Ahmad Ramın Feda tarafından kuruldu.

Göktürk 218 Yapı Anonim Şirket kuruldu!

Göktürk 218 Yapı Anonim Şirket Beşiktaş'ta Vehbi Ergin Öztürk tarafından kuruldu.

Ege Yapı 50 bin TL'ye yeni şirket kurdu!

Ege Yapı yeni şirket kurdu. Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da Derya Celal Zinzade ve Ege Yapı Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Yapı Kredi Koray GYO'nun şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin merkez ve şubeleri başlıklı 4. maddesi uyarınca şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı. 

DAP Yapı 200 şirket aracını yerli otomobille değiştirecek!

DAP Yapı, sektörde örnek bir atılımı hayata geçiriyor. Türk ekonomisine sunduğu desteği, görkemli bir törenle tanıtılan yerli otomobil ile devam edecek DAP Yapı, 200 adet şirket aracını değiştirecek.

Şirket yapıları için imar barışına nasıl başvurulacak?

İmar barışı kapsamında mevzuata aykırı yapılara yapı kayıt belgesi almak için e-devlet üzerinden başvuru yapılabiliyor. Peki, şirket yapıları için imar barışına nasıl başvurulacak?

Polat Yol Yapı yeni şirket kurdu!

İnşaat, baraj, otoyol, demiryolu projeleriyle uluslararası pazarda kendini kanıtlayan Polat Yol Yapı bugün 5 milyon TL sermaye ile yeni bir şirket kurdu. İşte detaylar...

Noya Yapı, ticari projelerde yer almak istiyor!

Noya Medya çatısı altında kurulan Noya Yapı; PVC, alüminyum, demir doğrama, kompozit ve silikon cephe kaplama işleri yapıyor.

Makrom Yapı'nın 18 şirket yöneticisi gözaltında!

Mali Şube Ekipleri, maket üzerinden satış yapıp yüzlerce kişiyi dolandıran Makrom Yapı'ya baskın düzenledi. 18 şirket yöneticisi gözaltına alındı.

Dap Yapı 15 dalda ödül aldı!

Dap Yapı 8 farklı projesi ile 15 dalda ödül kazandı. Geçen sene 9 ödül alan şirket, bu yıl 15 tane daha alarak kendi rekorunu kırdı.

Noya Yapı Şirket Müdürü Haberi

Noya Yapı Şirket Müdürü

Daha çok proje bazlı çalıştıklarını söyleyen Noya Yapı Şirket Müdürü Cumhur Açıksarı, yeni dönemde PVC uygulamalarında özellikle büyük ölçekli ticari projelerde yer almak istediklerini vurguladı. 

Noya Yapfnın sektörde yaklaşık iki yıldır faaliyet gösterdiğini bildiren Noya Yapı Şirket Müdürü Cumhur Açıksarı, bununla birlikte sektörde 20 yıllık deneyimlerinin bulunduğunu ifade etti. PVC, alüminyum, demir doğrama, kompozit ve silikon cephe kaplama işinin başlıca çalışma alanları olduğunu belirten Açıksarı, "Ayrıca, PVC üretim ve montaj işi yapıyoruz. Almanya menşeli Schüco'nun bayiliğini alarak, PVC'de üst segmente geçtik" diye konuştu.

Son dönemde daha lüks konut projelerinin revaçta olduğunu söyleyen Cumhur Açıksarı, "Schüco; yüksek kaliteli alüminyum, PVC-u pencere, kapı ve cephe sistemlerinin öncü tedarikçilerinden biri. Schüco ürünleri küresel ölçekte kullanım alanı buluyor. Firma; tasarım, güvenlik ve enerji tasarrufu bakımından...