01 / 07 / 2024

Komşuevi Projesi

Komşuevi Projesi

Muratpaşa Belediyesi, Komşuluk ilişkilerinin geliştirilmesi, kentlilik bilincinin oluşturulması, kent tarihi ve değerlerinin anlatılması amacıyla Komşuevi Projesi başlatıyor.

Beşiktaş Kulübü'nden İstanbul Havalimanı'na komşu 'Beşiktaş Gayrimenkul Projesi' geliyor!

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı kulübün borcunu İstanbul Havalimanı'na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile kapatacaklarını açıkladı.

Marinada Residence ile Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor!

Mega kent İstanbul’da, marina içinde inşa edilen ilk ve tek rezidans projesi olan Ataköy Marinada Residence, Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor...

Folkart Nova satışa çıktı! Folkart Vega’ya komşu 176 konutluk yeni proje! 

Folkart’ın İzmir’in yeni kent merkezinde hayata geçirdiği projesi Nova’da satışlar başladı. Folkart Vega’nın komşusu Folkart Nova projesi  yaklaşık 2 milyar Türk Lirası yatırım değerine sahip...

Ondörtüç Pendik projesi merkezi lokasyonuyla dikkat çekiyor!

Aydos Ormanı’na komşu, izole bir hayat sunan sektörün yenilikçi markası İnsay Yapı’nın, Pendik’te hayata geçirdiği projesi Ondörtüç Pendik projesi doğayla iç içe güvenli bir hayat isteyenler tarafından tercih ediliyor.

Zeytinburnu'na mega yat limanı projesi geliyor!

Zeytinburnu Kazlıçeşme miting alanına komşu yeşil alana mega yat projesi planlanıyor. Projenin önünü açan imar planları Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından onaylandı.

Maltepe'deki markalı 6 konut projesi!

Konut yatırımlarında adından sıkça söz ettiren Maltepe İlçesi Kadıköy, Kartal, Sancaktepe ve Ataşehir ilçeleriyle komşu olmasıyla ön plana çıkıyor. Peki Maltepe'de hangi konut projeleri yoğun ilgi görüyor? İşte Maltepe'deki markalı 6 konut projesi...

Sinpaş Country’de 60 ay vadeli ödeme imkanı!

Aydos Ormanı’na komşu projesi Sinpaş Country, sınırlı sayıda özel dekorasyonlu daireleriyle sağlıklı ve sportif yaşam tarzının kapılarını aralıyor.

Millet Bahçesi'ne komşu 10 konut projesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Millet Bahçesi olacağını açıkladığı Atatürk Havalimanı arazisine komşu ilçelerde konut fiyatları rekor düzeye ulaştı. Peki, hangi konut projeleri Millet Bahçesi'ne en yakın konumda bulunuyor? Sizler için araştırıldı....

Kanal İstanbul'a komşu milyarlık lojistik üs projesi geliyor!

Yurt İçi Nakliyeciler Derneği (YND), Kanal İstanbul’a komşu Avrupa’nın en büyük lojistik üslerinden birini inşa etmek için çalışmalarına başlıyor.

Banu Evleri Ispartakule 2 Kanal İstanbul'a komşu!

Hasanoğlu İnşaat’ın hayata geçirdiği Banu Evleri Ispartakule 2 projesi Kanal İstanbul'a komşu oluyor. Proje Kanal İstanbul Projesi’ne sadece 10 dakikalık yürüyüş mesafesinde yer alıyor.

Alya Penta 8 prestijli okula komşu!

Eğitimde kaldırılan TEOG sistemi yerine öğrencilerin yüzde 90’ının adreslerine en yakın okullara kayıt yaptıracak.Alya Penta projesi 8 prestijli okula komşu konumda yükseliyor.

Blue Lake Projesi Günsan’ın Modüler Inox serisi ile aydınlanacak!

Metal Yapı Konut’un Küçükçekmece gölüne komşu Blue Lake projesi, Günsan’ın metal şıklığı ön plana çıkaran Modüler Inox serisi ile aydınlanacak.

Başakport projesi ne zaman başlayacak?

24 Gayrimenkul'ün bu yıl başlamayı hedeflediği Başakport projesi önümüzdeki yıla kaldı. İşte Başakşehir'de Metrokent'e komşu olan Başakport projesinin ertelenme sebebi...

Komşuevi Projesi Haberi

Komşuevi Projesi
Muratpaşa’nın Kozaklı (Zerdalilik) Kahvesi, Komşuevi Projesi’ne evsahipliği yapacak. Muratpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nce uygulanacak olan Komşuevi Projesi, Muratpaşa’da yaşayan tüm vatandaşları farklı amaç ve hizmetlerle bir araya getirmeyi, kent tarihinin, gelenek ve göreneklerinin devamlılığı ile tanıtımına katkıda bulunmayı, mahalle kültürü ve komşuluk kavramını canlandırmayı, dayanışmayı arttırmayı amaçlıyor. 

KAHVE SOHBETLERİ

 Muratpaşa Belediyesi Komşuevi Projesi, hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm vatandaşları kapsayacak. Kozaklı Komşuevi, Muratpaşa’nın tarihsel gelişimi özel fotoğraf ve bilgilerle kent müzesi niteliğinde de hizmet sunacak. Hemşehri derneklerinin katılımı ile, ‘Hemşehri Günleri’ düzenlenip, yöresel yemek yarışmaları, yöresel müzik ve halk oyunları gösterileri gibi etkinlikler gerçekleştirilecek. ‘Kahve Sohbetleri’ ile geçmişin konuşulacağı Muratpaşa Belediyesi Kozaklı Komşuevi ayrıca şu etkinliklere evsahipliği yapacak. 

PSİKOLOJİK DESTEK, AİLE DANIŞMANLIĞI

 Milli-dini bayram ve özel günlerin kutlama programları, belediye çalışmalarına gönüllü olarak...