28 / 04 / 2024

Komyapı Hazırbeton Prefabrik İnşaat

Komyapı Hazırbeton Prefabrik İnşaat

Kombassan Holding grup şirketlerinin İSO 2014 yılı İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesinde yer alması hakkında Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı.

Prefabrik evlerde son fırsat! Hemen taşınmaya hazır 2+1 konteyner ev 85 bin liraya satılacak, ilk gelen kapacak!

Depreme dayanıklı ve kurulumu kolay prefabrik evler için son fırsat  açıklandı. Paylaşılan detaylara göre, taşınmaya hazır 2 oda 1 salon konteyner ev 85 bin TL'ye satılacak, ilk gelen kapacak...

Prefabrik ev yaparken nelere dikkat edilmelidir?

Prefabrik ev, hazır bir şekilde geldiği için kısa sürede kullanıma hazırdır. Günümüzde, pratikliği ve daha az maliyetli olduğu için tercih edilmektedir. Peki prefabrik ev nasıl yapılır ve yaparken nelere dikkat edilmelidir? Prefabrik ev yapımı ile ilgili önemli bilgiler...

Hazır prefabrik evler ne kadar? 2023 Prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Prefabrik evler son zamanların en çok araştırılan yapılarından biridir. Özellikle fiyatları pek çok kişi tarafından araştırılmaktadır. İşte prefabrik evlere dair merak edilen o detaylar!

Prefabrik eve hibe müjdesi! Prefabrik ev yaptıracaklar devletten 200 bin TL hibe alacak! Hemen başvurun!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler sonrasında prefabrik evlere ilgi arttı. Depreme hazırlık kapsamında devlet tarafından bir süredir prefabrik konut yaptıracak vatandaşlara 200 bin liraya kadar destek sağlanıyor.

Prefabrik ev 3+1 fiyatları 2022 ne kadar?

Prefabrik evler son dönemde çok sık tercih edilen yapılardan biridir. Prefabrik konutlar çok kısa bir zaman diliminde hazırlanır. Bu yönden diğer betonarme evlerden ayrılmaktadır.

Anahtar teslim prefabrik evler ne kadar? 1 günde hazır prefabrik ev 2 Ekim 2022 fiyat listesi..

Ev almak isteyen herkes için alabileceğiniz en uygun fiyatlı ev seçeneği olan prefabriklerde, anahtar teslim uygun fiyatlı seçenekler sizi bekliyor. 2+1 prefabrik ev, 3+1 prefabrik ev seçenekleri betonarme bir evden daha ucuzdur. İşte, 1+1, 2+1, 3+1 prefabrik evlerin 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

Hazır prefabrik evlerin fiyatları ne kadar? İşte detaylar!

Prefabrik evler, son zamanlarda pek çok kişinin tercih ettiği yapıların başında gelmektedir. Vatandaşlar, prefabrik evlere dair bazı sorular yöneltmektedir. İşte detaylar!

İstanbul’da ev fiyatları tavan yapmışken 149 bin TL’ye 1+1 ev sahibi olun! Prefabrik 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Az bir bütçeyle ev sahibi olmayı hayal eden vatandaşlar, prefabrik ev fiyatlarına ilgi göstermeye başladı. Betonarme evlere göre daha ekonomik ve az zahmetli olan prefabrik evlerin fiyatları 149 bin TL'den başlıyor. Peki, hazır prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi...

126 bin TL'ye ev sahibi olabilirsiniz! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 26 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Prefabrik evler, uygun maliyetleri ile pek çok kişinin ilgisini çekmeyi başarıyor. Prefabrik evlerinizi hazır bir şema üzerinden ürettirebileceğiniz gibi kendi isteklerinize göre de yaptırabilirsiniz. Peki, prefabrik evlerin fiyatları ne kadar?  İşte 26 Temmuz 2022 prefabrik ev fiyat listesi...

Prefabrik ev sevenler için müjde! 67 bin liraya ev sahibi olabilirsiniz!

Prefabrik evlere rağbet artıyor. 67 bin liraya 2 odası, 1 salonu ve mutfağıyla hazır prefabrik evler alıcısını bekliyor.

Çimbeton Hazırbeton 2020 yılı geçici vergi beyannamesi!

Çimbeton Hazırbeton'un 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 hesap dönemine ilişkin geçici vergi beyannamesi ekinde Vergi Dairesi'ne sunulan gelir tablosu yayınlandı.

Komyapı Hazır Beton Prefabrik İnşaat'tan tekzip!

2 Ekim tarihinde www.emlakkulisi.com'un anasayfasında yayınlanan "KOM Yapı iflas etti" haberinde kurumumuzdan kaynaklanan bir karışıklık nedeniyle Komyapı Hazır Beton Prefabrik İnşaat Taahhüt San.ve Tic. A.Ş.'nin logosu ve bilgileri kullanılmıştır. Düzeltir, özür dileriz. 

Karmod Prefabrik Filistin'de hazır konut kurdu!

Karmod Prefabrik, Filistin'in Batı Şeria bölgesinde yer alan Ramallah'ta 4 hazır konut kurdu.

Komyapı Hazırbeton Prefabrik İnşaat Haberi

Komyapı Hazırbeton Prefabrik İnşaat

Kombassan Holding grup şirketlerinin İSO 2014 yılı İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesinde yer alması hakkında Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı.



Açıklama:

İstanbul Sanayi Odası tarafından yayınlanan Üretimden Net Satışlar 2014 yılı sıralamasında Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında Grubumuz şirketlerinden ; 


Kombassan Kağıt Matbaa Gıda ve Tekstil Sanayi Ticaret A.Ş. 113. sırada

Komyapı Hazırbeton Prefabrik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. 147. sırada

Kompen Pvc Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. 334. sırada

Komgıda Kombassan Gıda İhtiyaç Maddeleri ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.373. sırada

Muratlı Karton Kağıt Sanayi ve Ticaret A.Ş. 399 sırada


yer almışlardır. Ortaklarımızın ve yatırımcılarımızın bilgisine...