03 / 05 / 2024

Prefabrik ev sevenler için müjde! 67 bin liraya ev sahibi olabilirsiniz!

Prefabrik ev sevenler için müjde! 67 bin liraya ev sahibi olabilirsiniz!

Prefabrik evlere rağbet artıyor. 67 bin liraya 2 odası, 1 salonu ve mutfağıyla hazır prefabrik evler alıcısını bekliyor.



Boş arsa, alan yada köyünüzde bir bahçeniz varsa bu haber tam size göre... Hazır prefabrik ev firmaları, büyük bahar indirimine girdi. 2+1 evlerin 67 bin liradan satılmaya başlandığı kampanyalarda, metrekaresi daha büyük 2 odalı prefabrik evler ise 83 bin liraya alıcı buluyor.

Yoğun olarak 2+1 ve 3+1 modellerin satın alındığı prefabrik evler, artık daha çok kişi tarafından tercih ediliyor ve mevsim farkı gözetmeksizin yılın her dönemi için uygulanan kampanyalar dikkat çekiyor.

Prefabrik ev sevenler için müjde! 67 bin liraya ev sahibi olabilirsiniz!

Sektör içinden gelen bilgilere ve emlak365.com haberine göre; 2022 kış sezonunda dolar kurunun ve enflasyonun durumu nedeniyle istenilen seviyelerde satış gerçekleşmedi. Ancak prefabrik ev sektöründe öncü firmalar, ilkbahar ve yaz dönemini önemli bir fırsat olarak görerek piyasaların canlanması adına harekete geçtiler.

Mart ayının girmesi ile birlikte ciddi fiyat düşüşü gözlemlenen prefabrik evlerin fiyatları kişiye özel değişmektedir. Evin metrekaresi, kullanılan malzeme ve markasına göre değişkenlik gösteren fiyatlar ise ortalama şu şekilde;

Prefabrik ev sevenler için müjde! 67 bin liraya ev sahibi olabilirsiniz!

39 metrekare büyüklükte ve 2 + 1  mini prefabrik evler 65 bin lira ile 70 bin lira arasında alıcı buluyor.

Daha büyük tercihlerde, 2+1 ve 51 metrekare büyüklükte evler, 83 bin lira ile 85 bin lira bandında satılıyor.

Çok daha geniş 2+1 ve 100 metrekare bir prefabrik ev için ortalama fiyat ise, 150 bin lira civarında seyrediyor.  

Yine metrekare üzerinden büyüklüğüne göre sınıflandırılan 3+1 evler için ücretlendirme farklı olsa da, 120 metrekare kaliteli malzemeden üretilen evler için 200 bin lira ile 225 bin lira arasında bir fiyat sunuluyor.

 

Ev yaptıracaklar dikkat! Devletten 40 bin TL destek!

130 bin TL'ye 100 metrekare prefabrik ev fırsatı!

Anıl Dekorasyon Prefabrik Ve Çelik Yapılar İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Geri Dön