01 / 05 / 2024

konak belediyesi yarışma

konak belediyesi yarışma

Jüri Danışma Kurulu'nda yer alan ve süreci yakından takip eden Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, birinci seçilen projenin uygulanmasıyla birlikte hem Konak'ın hem de İzmir'in yeni bir prestij binasına kavuşacağını söyledi.

Konak Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı başladı!

Konak Belediyesi’nin Basmane’de hayata geçirilecek olan yeni hizmet binasının inşaat çalışmaları başladı. Başkan Batur açıklamasında ihale tamamlanır tamamlanmaz inşaat faaliyetinin başladığını başladı.

Konak Belediyesi'nden yeni plan: Konak'ın silüeti değişiyor! 

Konak Belediyesi tarafından son olarak Gürçeşme bölgesinin imar planı çalışmaları yapıldı. Söz konusu plan revizyonunun Kasım ayı Meclis toplantısında değerlendirilmesi planlanıyor. İşte ayrıntılar...

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

İzmir Konak Belediyesi'nin hizmet binası yıkıldı! 

İzmir depremi sonrası hasar gören Konak Belediyesi'nin cam hizmet binasında yıkım işlemleri tamamlandı. 

Kayseri Talas Millet Bahçesi için yarışma düzenlenecek!

Talas Belediyesi tarafından İl Jandarma Komutanlığı içindeki 100 bin metrekarelik alana yapılacak millet bahçesi için yarışma düzenleyecek. Düzenlenecek yarışma için başvurular başladı. 

Konak Belediyesi meclis binası için onay geldi!

Koruma Kurulu, Konak Belediyesi'nin  Alsancak Liman arkası bölgesinde yer alan tarihi binanın restorasyon projesine onay verdi. 

İzmir Büyükşehir ve Konak Belediyesi binaları tarihi çarşıya taşınsın önerisi!

EİB Koordinatör Başkanı Eskinazi, 30 Ekim'deki depremde hasar gören ve tahliye edilen İzmir Büyükşehir ve Konak Belediyesi hizmet binalarının tarihi Kemeraltı Çarşısı’na taşınması yönünde öneride bulundu.  

Talas Millet Bahçesi için yarışma düzenlenecek!

Kayseri Talas Belediyesi, ilçede hayata geçecek olan millet bahçesi projesini yarışmayla belirleyecek. 

Konak Belediyesi'nden Mart 2021'e kadar kira desteği!

Salgın sürecinin başında aile hekimliklerinin hizmet sunduğu ve Roman vatandaşların yaşadığı konutları ile esnafın olduğu mülklerinden kira almayı kesen Konak Belediyesi, desteğini mart ayına kadar uzattı.

Başakşehir Belediyesi, yarım kalan Başakşehir Şahintepe bağlantı yolunu tamamlıyor!

Başakşehir Belediyesi,  İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yarım bıraktığı Başakşehir Şahintepe bağlantı yolunun yapım çalışmalarını tamamlıyor.

Taksim meydanını şekillendirecek yarışma sonuçlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin kamusal alanları; erişilebilir, özgür, canlı, huzurlu ve güvenli yerler olması amacıyla başlattığı bir kentsel yarışması daha tamamlandı

Konak Belediyesi'nden satılık 21 daire!

Konak Belediyesi mülkiyetinde yer alan 21 adet daireyi satışa çıkardı. İhale 3 Eylül 2020 Perşembe günü gerçekleşecek.

İBB'den Yenikapı'daki Theodosius Limanı için yarışma!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Yenikapı kazılarında ortaya çıkan tarihi Theodosius Limanı ve kalıntılarının sergileneceği bir merkez inşa edecek. Merkezin mimari tasarımı için proje yarışması gerçekleştiriyor. Proje teslim tarihi 26 Ekim 2020 şeklinde belirlendi.

konak belediyesi yarışma Haberi

konak belediyesi yarışma


Konak Belediyesi’nin Yenişehir'deki kapalı pazaryerinin yerine inşa edeceği yeni hizmet binası için düzenlenen 'Serbest Ulusal Tek Kademeli Mimari Proje Yarışması' sonuçlandı. Şartnamesi hazırlanırken sivil toplum örgütleri, mahalle sakinleri ve meslek odalarının katılımcı toplantılar ile fikirlerini beyan etme fırsatı bulduğu 'Hizmet Binası ve Yakın Çevresinin Düzenlenmesi Mimari Proje Yarışması'na sunulan 72 adet proje değerlendirmeye alındı.


KAZANAN BELLİ OLDU


Jüri Başkanlığını Mimar Cem Sorguç'un yaptığı seçici kurulda Mimar Nevzat Sayın, Yüksek Mimar Semra Uygur, Doç. Dr. Mimar Zehra Akdemir, Konak Belediyesi eski Başkanı İnş. Yük. Müh. Muzaffer Tunçağ yer alırken; Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Konak Belediye Başkan Yardımcısı Eser Atak, Mimar Tevfik Tozkoparan, Yrd. Doç. Dr. Mimar İlker Kahraman ve İzmir Mimarlar Odası Başkanı Hasan Topal da danışma kurulunda yer aldı. Ahmet...