04 / 05 / 2024

Konak Gayrimenkul inşaat

Konak Gayrimenkul inşaat

Yusuf Çete, "Aslında biz sektörde 10 yıla yaklaşan bir tecrübeye sahiptik. 2008'de ise yeni yapılanma ile bugünkü halimizi aldık. Kentin imara açılan bölgelerinde satılık, kiralık daireler ve arsalann alım-satımı ile ilgili faaliyet gösteriyoruz" dedi

Zorlu Konak'ın inşaatı durduruldu!

İzmir'deki tartışmalı projeler arasında yer alan ve Çankaya'daki Orkide Alışveriş Merkezi'nin bulunduğu alanda hayata geçirilecek olan Zorlu Konak'ın inşaatı durduruldu. Söz konusu kararı Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi duyurdu...

Sebo İnşaat Gayrimenkul: İnşaat ve gayrimenkul sektörünü zor günler bekliyor!

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek inşaat ve gayrimenkul sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Mistral GYO'nun Konak projesi başlıyor! Projeyi Viven İnşaat inşa edecek! 

Mistral GYO'nun İzmir Konak projesinde inşaat süreci başladı. Viven İnşaat tarafından hayata geçirilecek projenin yapı ruhsatı belediyece onandı. İşte Mistral GYO Konak projesine ilişkin tüm ayrıntılar...

Proje Otomotiv Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje Otomotiv Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Kağıthane’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Burçin Alpaslan tarafından kuruldu.

Konak'ta inşaat halindeki bölgenin akıbeti TBMM'de!

İzmir'in Konak ilçesinde temelinde arkeolojik kalıntılar bulunan inşaat halindeki bir bölgenin akıbeti TBMM gündeminde yer aldı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Mavi Konak Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Konak Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Bayrak ve Fatih Selim Kangel ortaklığında kuruldu.

HAY Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HAY Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Elçin Bildirici ve Burak Cemal Bizan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

Invest In East Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Invest In East Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Musa Mırzazada tarafından 5 Haziran' da 50 bin TL sermaye ile Büyükçekmece Dizdariye Mahallesi' nde kuruldu.

Kaynarca Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaynarca Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Birol Çerman, Cemil Kasarcı, Naci Çerman tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Ascan Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Ascan Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Limited Şirketi, Furkan Canpolat, Abdurrahman Bil Asmalı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Başakşehir, Kayabaşı Mahallesi, Giriş Kayaşehir'de kuruldu.

Koç Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Cenk Murat Öye tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Ocak'ta kuruldu.

Nebula Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nebula Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Çağlar Kılıç, Ali Kılıç tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 31 Aralık'ta Pendik, Şeyhli Mahallesi'nde kuruldu.

Aska Grup Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aska Grup Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tolga Kayan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Konak Gayrimenkul inşaat Haberi

Konak Gayrimenkul inşaat


 Konak Gayrimenkul, önümüzdeki yıldan itibaren inşaat sektörüne girmeyi planlıyor. Sektörde 6 yıldır faaliyet gösterdiklerini söyleyen şirket sahibi Yusuf Çete, "Aslında biz sektörde 10 yıla yaklaşan bir tecrübeye sahiptik. 2008'de ise yeni yapılanma ile bugünkü halimizi aldık. Kentin imara açılan bölgelerinde satılık, kiralık daireler ve arsalann alım-satımı ile ilgili faaliyet gösteriyoruz. 

Ancak Adana'da imar konusunda bazı sorunlar var. Kentte imara açılan bölgenin çok az olması nedeniyle Adana'daki emlak fiyatları normalin yüzde 20 üzerinde"...