03 / 05 / 2024

Konak hizmet binası

Konak hizmet binası

İzmir Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, göreve geldiği günden beri hayata geçirdikleri yatırımları anlattı. Pekdaş, Konak'ın İzmir’in gayrimenkulde en pahalı ilçesi olduğunu söyledi.

Konak Meclis'te yeni hizmet binası krizi yaşandı!

Yenişehir'de yeni belediye hizmet binası yapımına onay veren AK Parti, kapalı pazaryeri önündeki akaryakıt istasyonunun kaldırılmasına itiraz etti. Konak Meclis'te yeni hizmet binası krizi yaşandı.

Konak Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı başladı!

Konak Belediyesi’nin Basmane’de hayata geçirilecek olan yeni hizmet binasının inşaat çalışmaları başladı. Başkan Batur açıklamasında ihale tamamlanır tamamlanmaz inşaat faaliyetinin başladığını başladı.

İzmir Konak Belediyesi'nin hizmet binası yıkıldı! 

İzmir depremi sonrası hasar gören Konak Belediyesi'nin cam hizmet binasında yıkım işlemleri tamamlandı. 

Konak Belediyesinde boşaltılacak hizmet binası sayısı 3'e çıktı!

İzmir'deki depremden sonra yapılan teknik inceleme sonucu boşaltılmasına karar verilen Konak Belediyesine ait hizmet binası sayısı 3'e yükseldi.

Konak’ta Büyükşehir’in hizmet binası tehlike saçıyor!

Konak’ta inşaatına ara verilen Büyükşehir’in hizmet binası tehlike saçıyor. Yaşanan skandalla ilgili hiçbir önlem almayan İzmir Büyükşehir adeta üç maymunu oynuyor.

İzmir Konak'a yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak'ın Güney mahallesinde yeni bir hizmet binası inşa ediyor.

Konak Belediyesi yeni hizmet binası dönüşümü tetikleyecek!

Vatandaşları evinde ziyaret eden Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş yaptığı açıklamada Yenişehir Pazaryeri’nin yerine inşa edecekleri yeni belediye hizmet binasının, bölgede başlayacak kentsel yenilemeyi tetikleyeceğini söyledi.

Konak Belediyesi yeni hizmet binası için imzalar atıldı!

Konak Belediyesi'nin yeni hizmet binası ile ilgili çalışmalar sürüyor. Yenişehir Semti'nde inşa edilecek yeni bina ile ilgili düzenlenen yarışmada birinci gelen ekiple uygulama projelerinin hazırlanması konusunda anlaşmaya varıldı.

Konak Hizmet Binası Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu!

Konak Belediyesi'nin hizmet binası için düzenlenen ulusal yarışmanın ödül töreni Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi, ödül törenine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da katıldı...

Konak Belediyesi hizmet binası yarışmasında ödül töreni düzenlendi!

Konak Belediyesi'nin Yenişehir Pazaryeri'nin olduğu alana inşa edeceği hizmet binası için düzenlenen ulusal yarışmanın ödül töreni Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Konak Belediyesi yeni hizmet binası görücüye çıktı!

İzmir Konak Belediyesi Hizmet Binası ve Yakın Çevresinin Düzenlenmesi Mimari Proje Yarışması’nda ödül kazanan projelerin yanı sıra değerlendirmeye alınan tüm projeler de sergide yer aldı.

Konak Belediyesi'nin hizmet binası görücüye çıktı!

İzmir’de, Konak Belediyesi’nin inşa edilecek yeni hizmet binası için düzenlenen proje yarışmasına katılan eserler Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde sergiye çıktı.

Konak Belediyesi'ne yeni hizmet binası inşa edilecek!

Konak Belediyesi'nin Yenişehir'deki kapalı pazaryerinin yerine inşa edeceği yeni hizmet binası için düzenlenen Mimari Proje Yarışması'nı 72 proje arasından Mimar Mehmet Ziya İmren ile Mehmet Şefik Yasavul'un projesi kazandı.

İTO yeni hizmet binası imar planı değişikliği reddedildi!

KONAK Belediye Meclisi, İzmir Ticaret Odası'nın (İTO) Birinci Kordon ve Cumhuriyet Bulvarı'na cepheli arsasına yapacağı yeni hizmet binası imar plan değişikliğini reddetti.

Konak hizmet binası Haberi

Konak hizmet binası

İzmir Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, 4.5 yılda yaptığı çalışmaları anlattı. Konak’ın tarihteki ilk kadın belediye başkanı seçilen Sema Pekdaş, bir yerin kent, insanlarının da yurttaş olabilmesi için sivil toplum örgütlerinin enerjisinin önemli olduğunu dile getirdi. Başkan Pekdaş, projesi ulusal yarışmayla belirlenen yeni hizmet binasıyla ilgili de bilgi verdi. Pekdaş, “Belediyemizin mevcut binaları gerçekten hizmet verimliliği açısından eski ve yıpranmış durumda. Hizmet kalitesinin artırılması, gelen vatandaşlarımızın işlerinin daha hızlı yürütülmesi için yeni bir binaya ihtiyacımız var. İzmir’in gayrimenkulünün en pahalı olduğu yeriz. Bu nedenle yeni hizmet binamızı yaparken ilçemizin hizmet bekleyen, kalkınması gereken yerlerin kavşağında bir noktayı seçtik. Yenişehir’deki pazaryerini yıkarak buraya hizmet binası yapacağız. Süreçte alandaki bir yapının tahliye edilmesi geriyordu. Bu tahliyeyi beklerken de yarışma açtık ve...