06 / 05 / 2024

konak okul yenileme çalışmaları

konak okul yenileme çalışmaları

Belediyecilik faaliyetlerini rutin hizmetlerle sınırlı tutmayan Konak Belediyesi, eğitim yuvalarını bu yıl da unutmadı. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, fiziki eksiklikleri bulunan 37 okulu yeni eğitim öğretim yılı öncesi pırıl pırıl yaptı.

TOKİ'den İzmir'e 4 yeni okul müjdesi!

İzmir İli Bornova İlçesi 1’er Adet 24 Derslikli (Süleyman Demirel Meslek ve Teknik Lisesi), 32 Derslikli (Altındağ İlkokulu) Okul, Konak İlçesi 1 Adet 16 Derslikli (Gaziosmanpaşa İlkokulu), Orhaniye Mahallesi 1 Adet 24 Derslikli (Yapıcıoğlu İlkokulu) Okul İnşaatları İşi ihalesi yarın yapılacak

TOKİ'den İzmir Karabağlar'a okul müjdesi!

İzmir İli Karabağlar İlçesi Duğrallar 32 Derslikli Okul, Vali Nevzat Ayaz 32 Derslikli Okul ve Konak İlçesi Başöğretmen 32 Derslikli Okul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Konak'ta depreme dayanıksız iki okul yıkılacak!

İzmir'in Konak ilçesinde bulunan iki okul binası, depreme dayanıksız olması gerekçesiyle yıkılacak. İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü, konu ile ilgili açıklama yaptı.

İZODER okullarda yalıtıma odaklandı!

İZODER’in ‘Okul Yenileme’ projesi ile yüzlerce öğrenci yalıtım uygulamalarıyla donatılmış okullarda özellikle kış aylarını üşümeden ve gürültüden etkilenmeden geçirecek. 

Konak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

İzmir’in Konak ilçesinde çeşitli nedenlerden dolayı yıpranmış ve bozulmuş yollar belediye ekipleri tarafından onarılarak yepyeni bir görünüme kavuşturuluyor.

İzmir Konak'ta 3 yılda 42 park yenilendi!

İzmir Konak'taki park yenileme çalışmaları devam ediyor. Konak Belediyesi bu kapsamda 42 parkı baştan aşağı yeniledi.

Bursa Gemlik'te cami ve okul çevreleri yenileniyor!

Bursa’nın gemlik ilçesinde cami ve okulların çevreleri güzelleştiriliyor. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçedeki bütün okul, cami ve sağlık ocaklarının çehresini değiştirdiklerini belirterek, kamu kurum ve kuruluş binalarında da yenileme çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi.

Enerjisa 100’den fazla okul yeniledi!

ENERJİSA’nın en büyük sosyal sorumluluk projelerinden biri olan okul yenileme çalışmaları çerçevesinde kırsal alanda 100’den fazla okul yenilendi.Enerjisa’nın sosyal sorumluluk platformu Enerjik Gönüller projeler hayata geçirdi.

TEV'e okul yaptırılması amacıyla bağışlanan konak 25 milyon TL!

İşadamı Tarık Demirağ'ın okul yaptırılması amacıyla TEV'e bağışladığı konağa 25 milyon TL değer biçildi. TEV, Tarık Demirağ Eğitim Kampüsü yaptırmak için konağı ihaleyle satışa çıkaracaklarını belirtti.

Pak Holding, Kocaeli'de okul yapacak!

Kocaeli 'nin İzmit ilçesine Pak Holding Anonim şžirketi  tarafından yaptırılacak ve yaklaşık 6 milyon TL 'ye mal olacak ilköğretim okulunun protokolü imzalandı. Mehmet İmregün ise grup olarak her yıl en az bir okul yapamaya çalıştıklarını söyledi

Ege-Koop'un prestij projesine iki yeni konak eklendi!

Kamuoyundan gelen yoğun istek üzerine Ege-Koop'un prestij projesine iki yeni konak daha eklendi. 130 dönümlük deniz ve orman manzarasına sahip bölgenin tek imarlı arazisinde hayallerinizi süsleyebileceğiniz bir yaşamın kapıları aralıyor

İBB, 805 milyon TL yatırımla 24 okul inşa etti!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, görevleri olmadı halde bugüne kadar eğitime 805 milyon TLlik yatırım yaparak 24 okul inşa ettiklerini söyledi...

Denizli'de restore edilen 200 yıllık konak düğünlerin yeni adresi!

Denizlinin Buldan ilçesinde, 200 yıllık taş konak yeniden restore edilerek, evlenecek çiftlere nostaljik bir düğün yapma fırsatı sunuyor. Konakta evlenmek isteyenlere Denizlinin yöresel yemeklerinden ve odunda pişirilmiş Türk kahvesi ikram ediliyor       

konak okul yenileme çalışmaları Haberi

konak okul yenileme çalışmaları


Belediyecilik faaliyetlerini rutin hizmetlerle sınırlı tutmayan Konak Belediyesi, eğitim yuvalarını bu yıl da unutmadı. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, fiziki eksiklikleri bulunan 37 okulu yeni eğitim öğretim yılı öncesi pırıl pırıl yaptı. Yürütülen kapsamlı bakım ve onarım çalışmaları sayesinde pazartesi günü ders başı yapacak olan on binlerce öğrencinin daha iyi koşullarda eğitim görmesi sağlandı.

TÜM EKSİKLER GİDERİLDİ

Konak Belediyesi’nce yürütülen bakım ve onarım çalışmaları kapsamında okulların sınıf ve koridorları boyandı, tuvaletleri baştan aşağı yenilendi, eskiyen zemin döşemeleri yenileriyle değiştirildi. Ekiplerin yoğun emek harcadığı çalışmalar sadece bina içleriyle sınırlı kalmadı. Okulların eskimiş dış cephe boyaları yenilenirken, korkuluk demirleri de elden geçirildi. İhtiyaç duyan okullara da basketbol potaları ve mini futbol kaleleri dikildi. Çalışmalar sonunda okullar yeni eğitim yılı öncesi pırıl pırıl oldu.

ÇALIŞMALAR...