02 / 05 / 2024

konak pier karataş arası kıyı düzenleme çalışması

konak pier karataş arası kıyı düzenleme çalışması

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mavişehir’den İnciraltı’na uzanan 40 kilometrelik kıyı şeridinin yeniden tasarlanması hedefiyle başlattığı proje çerçevesinde Konak Pier ile Karataş bölgesi arasında kalan bölüm için düzenleme çalışmalarına başladı...

İzmir Konak'ta 5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli Konak İlçesi Karataş Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı taşınmaz 5 milyon 214 bin 380 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Konak Pier Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Konak Pier, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Konak Pier Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Konak Pier Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Konak Pier Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Konak Pier AVM , hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Konak Pier Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Konak Pier AVM bayramda kaça kadar açık?

İzmir Konak'ta tarihi yapılar restore edilecek!

İzmir Konak'ta bir tarihi yapı daha kent yaşamına kazandırılıyor. Konak Belediyesi'nce sürdürülen kamulaştırma çalışmaları kapsamında Karataş'taki 150 yıllık tarihi bina restore edilecek.

Konak'ta tarihi bina restorasyonu başladı!

Konak Belediyesi'nce sürdürülen kamulaştırma çalışmaları kapsamında Karataş'taki 150 yıllık tarihi bina restore edilerek, semt merkezi olarak bölge halkına hizmet verecek.

Konak Pier AVM bayramda açık mı?

Konak Pier AVM , hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Konak Pier AVM bayramda açık mı? Konak Pier AVM bayramda kaça kadar açık?

İzmir Kordon'da bina düzenleme projesi başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Alsancak Limanı ile Konak Pier arasındaki binaların sahile bakan cephelerinde görüntü kirliliğini önleyecek projeye start verdi.

Konak Pier'in imar değişikliği İzmirlileri isyan ettirdi!

İzmir'in tarih kokan yapılarından Konak Pier önce AVM oldu. Eyfel Kulesi'nin mimarı tarafından dizayn edilen alan şimdi de üzerindeki binalara iki-üç kat çıkılmasıyla bütün özgünlüğünü yitirdi. İmar değişikliğine İzmir halkı isyan etti...

İzmirdeniz Projesi'nde sıra Bostanlı Deresi’nde!

Pasaport, Konak Pier - Karataş ve Üçkuyular - Göztepe İskele arasındaki kıyıları düzenleyen, Bayraklı kıyı şeridinde uygulama projelerini tamamlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bostanı Deresi ve çevresi için de yapım ihalesine hazırlanıyor.

İzmir'de ahşap kent mobilyaları söküldü!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 2 milyon 138 bin liraya ihale ettiği Kıyı Tasarım Projesi kapsamında Pasaport ile Konak Pier arasındaki 4 küçük meydana konulan kent mobilyaları daha 1 yıl geçmeden kullanılamaz hale gelince yerlerinden söküldü.

İzmir Pasaport-Göztepe İskele arasındaki sahil şeridi düzenlendi!

40 kilometrelik kıyı şeridinin yeniden tasarlanmasını hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, “İzmirdeniz Kıyı Tasarım Projesi” çerçevesinde Pasaport, Konak Pier-Karataş ve Üçkuyular-Göztepe İskele arasındaki sahil şeridini düzenledi

Salih Zeki Pekin: Konak Pier eskisinden daha güzel olacak!

İzmir'in en eski tarihi yapılarından biri olan Konak Pier'in tadilat çalışmaları sırasında harabeyi andıran hale dönüşmesine tadilat ve restorasyon işlemlerini işveren İZMER şirketi ve işi alan MATU Mimarlık yetkililerinden yanıt geldi.

Konak Pier'deki tadilat çalışmaları devam ediyor!

İzmir'in tarihi yapılarından Konak Pier'deki tadilat çalışmaları görenleri hayrete düşürdü. Yıllara meydan okuyan binanın duvarları iş makineleri ile yıkıldı ve yapının tarihi bütünlüğü ortadan kalktı.

konak pier karataş arası kıyı düzenleme çalışması Haberi

konak pier karataş arası kıyı düzenleme çalışması


"İzmirdeniz" projesi kapsamında düzenleme çalışmalarına başlanan Konak Pier ile Karataş arasındaki bölge iğde, ılgın, ağaç zakkum, palmiye, gülibrişim, akasya, çınar yapraklı dut ve çalı erguvan gibi kıyıda yetişebilen ağaç türleriyle donatılacak. Kıyıda çocuk oyun alanları, sergi alanı, bisiklet parkı ve servis birimleri de yer alacak...


İzmir Büyükşehir Belediyesi, şehirde yaşayanların denizle bağının güçlendirilmesi için Mavişehir’den İnciraltı’na uzanan 40 kilometrelik kıyı şeridinin yeniden tasarlanması hedefiyle başlattığı proje çerçevesinde Pasaport’tan sonra Konak Pier ile Karataş bölgesi arasında kalan bölüm için de düzenleme çalışmalarına başladı. Mart ayında tamamlanması planlanan çalışmalar kapsamında 1 km. uzunluğundaki, yaklaşık 72 bin metrekarelik alan yenilenecek. Projenin maliyeti ise 3 milyon 861 bin lira.


Yayalar, bisikletliler ve engellilerin rahatlıkla kullanabileceği şekilde yapılacak proje kapsamında öncelikle yeşil dokunun güçlendirilmesi amacıyla bölgeye...