08 / 05 / 2024

konak tüneli iptal mi oldı

konak tüneli iptal mi oldı

Konak Tüneli ’nin yapım çalışmaları nedeniyle yıkım tehdidi altında kalan Damlacık halkının isyanına Türkiye Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği İzmir Şubesi de ortak oldu. TMMOB yaptığı açıklamada "Konak Tüneli'ne karşıyız" dedi

Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli Projesi'nin ihalesi iptal!

27 Mart'ta ihale edilen Kabataş ile Üsküdar arasında yaya tüneli ile bir yürüyüş yolu oluşturma projesinin ihalesi iptal edildi. Projenin 2019 yılında tamamlanması planlanıyordu.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin etüt ihalesi iptal oldu!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nde etüt, proje ve mühendislik hizmetleri için yapılan ihale, geçerli teklif sayısının üçün altına düşmesi nedeniyle iptal edildi.

İzmir Konak Tüneli seyahati 20 dakika kısalttı!

İzmir'de trafiğin rahatlatılması amacıyla yapılan Konak Tüneli, günlük 40 bin civarında araca hizmet vererek trafiğe nefes aldırdı. Geçen yıl hizmete açılan tünel, seyahat süresini 20 dakika kısalttı, akaryakıt ve işletme giderlerinde yıllık yaklaşık 30 milyon lira tasarruf sağladı.

İzmir Varyant Tüneli Köprüsü'nde sona gelindi!

İzmir Konak Tüneli yaya köprüsünün montajı tamamlandıktan sonra son rötuşları da yapılıyor. İzmirliler üst geçidin bir an önce hizmete açılmasını sabırsızlık ve heyecanla bekliyor.

Zigana Tüneli yeniden ihaleye çıkıyor!

İhalesi eylül ayında iptal edilen Doğu Karadeniz'i Doğu Anadolu'ya bağlayan tarihi İpek Yolu üzerindeki yeni Zigana Tüneli yeniden ihale edilecek. İhale 2016 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşecek.

Asım Cengiz: Zigana Tüneli'ni mahkeme durdurdu!

Zigana Tüneli ihalesi mahkeme kararıyla iptal edilmişti. İhalenin iptaline 'Karayolları Sevenler Derneği' ismiyle Ulaştırma Bakanı Feridun Bilgin'e gönderilen bir mektubun da etkili olduğu iddialarına Cengiz İnşaat sert çıktı.

Zigana Tüneli neden durdu?

Zigana Tüneli ile ilgili yeni belgeler ortaya çıktı. İhalesi iptal edilen Zigana Tüneli ile ilgili kararda, Ulaştırma Bakanı Feridun Bilgin’e gönderilen bir şikâyet mektubunun da etkili olduğu ortaya çıktı.

Zigana Tüneli ihalesi neden iptal edildi?

İhalesi iptal edilen Zigana Tüneli ile ilgili alınan kararda, Ulaştırma Bakanı Feridun Bilgin’e gönderilen bir şikâyet mektubunun da etkili olduğu ortaya çıktı.

Zigana Tüneli Projesi yeniden ihaleye çıkacak mı?

Karayolları Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Doğu Karadeniz'i Doğu Anadolu'ya bağlayan Zigana Tüneli Projesi'nde 10 Kasım 2014'te yapılan ihale, mahkeme kararı doğrultusunda iptal edildi.

Zigana Tüneli projesi için ihaleye çıkılacak!

Zigana Tüneli Projesi için bu ay içinde yeniden ihaleye çıkılacağı bildirildi. Doğu Karadeniz'i Doğu Anadolu'ya bağlayan Zigana Tüneli Projesi'nde 10 Kasım 2014'te yapılan ihale, mahkeme kararı doğrultusunda iptal edildi.

Zigana Tüneli projesinde süreç durdu!

Recep Tayyip Erdoğan'ın Ekim 2014 açıkladığı Zigana Tüneli projesinde süreç durdu. Trabzon-Gümüşhane karayolu üzerinde bulunan Zigana Dagı'nda yapımı planlanan lünel projesi için yapılan ihale sonucu iptal edildi.

Zigana Tüneli projesi yeniden ihaleye çıkacak!

Karayolları Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Doğu Karadeniz'i Doğu Anadolu'ya bağlayan Zigana Tüneli Projesi'nde 10 Kasım 2014'te yapılan ihale, mahkeme kararı doğrultusunda iptal edildi.

Zigana Tüneli projesinde son durum!

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Doğu Karadeniz’i Doğu Anadolu’ya bağlayan Zigana Tüneli Projesi'nde 10 Kasım 2014'te yapılan ihale, mahkeme kararı doğrultusunda iptal edildi.

konak tüneli iptal mi oldı Haberi

konak tüneli iptal mi oldı


Ulaştırma Bakanlığı ve Karayolları 2'inci Bölge Müdürlüğü ortaklığında yürütülen Konak Tünelleri Projesi halktan ve sivil toplum örgütlerinden tepki toplamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde çeşitli sivil toplum örgütlerinin de katılımı ile tünel inşaatı önünde eylem düzenleyen Damlacıklı yurttaşlara destek veren Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği çalışmaların sürdüğü Konak girişinde basın açıklaması düzenledi. Meslek odaları adına açıklamada bulunan TMMOB Şehir Plancıları Odası İzmir Şube Başkanı Özlem Şenyol Kocaer, tünel projesinin imar planlarına açtıkları itiraz davasının devam ettiğini, bölgeye dair Anıtlar Kurulu kararına açtıkları iptal davasının reddedildiğini ve temyize gitmeye hazırlandıklarını belirterek, "Bu ret kararına ilişkin temyiz yoluna gideceğimiz gibi, imar planlarına açılan davamız da devam etmektedir. Gerek tünel ile birlikte tarihi dokuda oluşan ve oluşacak tahribatın önüne geçilmesi, gerekse Damlacık...