22 / 07 / 2024

Konak Tüneli üstgeçidi ne durumda

Konak Tüneli üstgeçidi ne durumda

Karayolları Bölge Müdürlüğü, 'Körfez Tüp geçişi' için kollan sıvarken, kent merkezinde söz verilen yaklaşık 350 bin liralık yaya üst geçidinin inşaatına halen başlayamadı.

Eğribel Tüneli ikmal ihalesi Eylül sonunda yapılacak!

İç Anadolu'yu Karadeniz Bölgesi'ne bağlayan Sivas-Giresun güzergahındaki 2 bin 200 rakımlı Eğribel Geçidi'ne inşa edilen Eğribel Tüneli'nin ikmal ihalesi, eylül ayı sonunda gerçekleştirilecek...

Cankurtaran Tüneli 1 Mart'ta açılacak!

Artvin'in 60 yıllık hayali olan ve  inşasına 2010 yılında başlanan Rize-Artvin-Ardahan karayolundaki 690 rakımlı Cankurtaran Geçidi'nde bulunan Cankurtaran Tüneli'nin açılışı için tarih verildi. 

İzmir Konak Tüneli seyahati 20 dakika kısalttı!

İzmir'de trafiğin rahatlatılması amacıyla yapılan Konak Tüneli, günlük 40 bin civarında araca hizmet vererek trafiğe nefes aldırdı. Geçen yıl hizmete açılan tünel, seyahat süresini 20 dakika kısalttı, akaryakıt ve işletme giderlerinde yıllık yaklaşık 30 milyon lira tasarruf sağladı.

İzmir Varyant Tüneli Köprüsü'nde sona gelindi!

İzmir Konak Tüneli yaya köprüsünün montajı tamamlandıktan sonra son rötuşları da yapılıyor. İzmirliler üst geçidin bir an önce hizmete açılmasını sabırsızlık ve heyecanla bekliyor.

İzmir Konak'a üst geçit inşa edilecek!

İzmir Yeşildere ile Konak arasını bağlayan 1674 metre uzunluğundaki Konak Tüneli’nin en büyük eksiği olan yaya üstgeçidinin yapımına, tünelin açılmasından 8 ay sonra başlandı.

Konak Tünelleri'nin yaya üst geçidi eksiği tamamlanıyor!

İzmir trafiğine nefes aldıran Konak Tünelleri'nin yaya üst geçidi eksiği de tamamlanıyor. Peki onay alan Konak Tünelleri projesinin yapımına ne zaman başlanacak?

Konak Tüneli'nde eksikler giderilmedi!

25 Mayıs'ta hizmete açılan Konak Tüneli'nin temel donanımlarının henüz tamamlanmadığı ortaya çıktı.

Konak Tüneli'nin eksikleri tamamlandı mı?

Ahmet Davutoğlu’nun 7 Haziran Genel Seçimleri öncesinde, geçen 25 Mayıs’ta hizmete açtığı Konak Tüneli’nde havalandırma, haberleşme, yangın algılama ve ihbar, trafik kontrol, anons sistemlerindeki eksiklikler 2 aydır tamamlanamadı.

Konak Tüneli açıldı ama riskli eksikler giderilmedi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun genel seçim öncesinde hizmete açtığı Konak Tüneli'nde havalandırma, haberleşme, yangın algılama ve ihbar, trafik kontrol, anons sistemlerindeki eksiklikler 2 aydır tamamlanamadı.

Konak Tüneli üstgeçidinin inşaatına başlanmadı!

Karayolları Bölge Müdürlüğü, 'Körfez Tüp geçişi' için kollan sıvarken, kent merkezinde söz verilen yaklaşık 350 bin liralık yaya üst geçidinin inşaatına halen başlayamadı.

'Konak Tüneli, yılda 30 milyon liralık tasarruf sağlayacak'

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Konak Tüneli’nden günde 17 bin aracın geçtiğini, 30 bin aracın geçişi düşünüldüğünde yılda 30 milyon liralık tasarruf sağlanacağını söyledi.

Binali Yıldırım, Konak Tüneli'ni inceledi!

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olduğu dönemde yapımına başlanan Konak Tüneli’nde incelemelerde bulundu. Yıldırım, tüneli kullanan araçların sürücüleriyle sohbet etti.

Konak Tüneli plana işlenmedi mi?

İzmir'in merkezinde trafik sorununu büyük ölçüde çözeceği iddia edilen Konak Tüneli sonunda açıldı. 150 milyon lirayla ihaleye çıkılan ama 310 milyon lira harcanan tünel, araç trafiğini ne kadar rahatlatacak onu zamanla göreceğiz.

Konak Tüneli üstgeçidi ne durumda Haberi

Konak Tüneli üstgeçidi ne durumda

Karayolları Bölge Müdürlüğü, İzmir'in iki yakasını bağlayacak olan 3,5 milyar liralık rüya proje 'Körfez Tüp geçişi' için kollan sıvarken, kent merkezinde söz verilen yaklaşık 350 bin liralık yaya üst geçidinin inşaatına halen başlayamadı. 



En erken kasımda 

egepostasi.com.'dan Erman Şentürk'ün haberine göre kentin göbeği "Kuzey Konak" ve "Güney Konak" olarak ikiye bölünürken, vatandaşların çektiği eziyet ise katlanarak artmaya devam ediyor. Projenin söz verildiği gibi eylül ayında temeli bugün atılsa dahi en iyi ihtimalle 3 ayda tamamlanması halinde üstgeçit kasım ayında kullanıma açılabilecek. 


'Bin tane yapılabilir' 

Körfez Tüp Geçişi ile ilgili tartışmalar sürerken, maliyeti 3.5 milyar TL'yi bulan yatırıma harcanacak para ile yaklaşık 1000 adet yaya üst geçidi yapılabileceği ortaya çıktı. Devletin resmi rakamlarına göre, üstgeçitlerin maliyeti 250-500 TL arasında.

Karayolları Bölge Müdürlüğü, İzmir'in iki yakasını...