22 / 05 / 2024

Konak Tünelleri mayısta açılıyor

Konak Tünelleri mayısta açılıyor

AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, Konak-Yeşildere arasını birleştirecek ve İzmir trafiğini rahatlatacak Konak Tünelleri'nin sol tüpündeki çalışmalarda sona gelindiğini açıkladı.

10 gram Ajda bilezik kaç TL? 22,14 ve 18 ayar altın bilezik fiyatları düştü! 3 Mayıs 2024 güncel altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de düşmeye devam ediyor. Gram altın 2453 liraya gerilerken bilezik fiyatları da düştü. 10 gram Ajda bilezik kaç TL? 22,14 ve 18 ayar altın bilezik fiyatları  düştü! 3 Mayıs güncel altın bilezik fiyatları.

Doğalgaz faturasına mayıs ayarı! Doğalgaza zam geldi mi? Mayısta doğalgaz faturası ne kadar olacak? 

Milyonlarca vatandaş mayıs ayı doğalgaz tarifesinin nasıl olacğaını merak ediyor. Peki mayısta doğalgaza zam geldi mi? Bu ay doğalgaza zam var mı? İşte mayıs doğalgaz tarifesi...

TÜİK mayıs 2023 dış ticaret endekslerini açıkladı! İhracat birim endeksi yüzde 1.2 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), mayıs ayına ilişkin dış ticaret endekslerini açıkladı. Açıklanan rakamlara göre, ihracat birim değer endeksi Mayıs ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 1,2, ithalat birim değer endeksi yüzde 13 azaldı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması: Bütçe mayısta fazla verdi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı trafından yapılan son dakika açıklamasına göre faiz dışı bütçe giderleri 365,9 milyar TL ve faiz dışı açık ise 98 milyar TL oldu.

Türk Lirasının reel değeri mayıs ayında yüzde 1,88 geriledi!

Merkez Bankası verileri kapsamında reel efektif döviz kuru endeksi mayısta, TÜFE bazında nisandaki 59.03 seviyesinden 57.92 bandına geriledi. Böylece mayısta TL’nin reel değeri yüzde 1,88'e indi.

Mayıs 2023 enflasyon rakamları tek tek açıklandı! İşte TEFE TÜFE Mayıs2023 rakamları!

Milyonlarca kişinin merakla beklediği TEFE TÜFE Mayıs 2023 rakamları az önce Türkiye İstatistik Kurumu tarafından resmen açıklandı. Peki Mayıs 2023 enflasyon rakamları ne oldu? İşte TEFE TÜFE Mayıs 2023 rakamları...

Gıda fiyatları dünyada dibi görürken, Türkiye’de aralıksız 33 aydır yükseliyor!

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü’nün (FAO) derlediği verilere göre, küresel gıda fiyatları mayısta şeker ve et fiyatlarındaki zamlara karşın son 2 senenin minimum seviyesine geriledi. TÜİK’in paylaştığı veriler ise, Türkiye'deki gıda fiyatlarının aralıksız tam 33 aydır arttığını gösteriyor.

Altın bilezik fiyatları mum gibi eriyor! Kuyumcular doldu taştı! 22 Mayıs Pazartesi bilezik fiyatları

22 Mayıs Pazartesi altın fiyatları güne düşüle başladı. Altın gerilerken altın bilezik fiyatları da adeta mum gibi eridi. Kuyumcular doldu taştı! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 22 Mayıs altın bilezik fiyatları.

Bim'de tuvalet kağıdı 32 TL' ye, kağıt havlu 37.50 TL'ye düştü! 16 Mayıs kataloğu gündem oldu

Tuvalet kağıdına gelen peş peşe zamların akabinden Bim'den herkesi şaşırtan bir indirim haberi geldi. 16 Mayıs Salı günü itibari ile satışa sunulacak Familia tuvalet kağıdı 32 TL' ye, Familia kağıt havlu 37.50 TL'ye düştü.

Altın bilezik fiyatları sert düştü! Kuyumcular doldu taştı! 2 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?

2 Mayıs Salı günü altın fiyatları güne değer kayıpları ile başladı. Altının ons fiyatının gerilemesi ile altın bilezik fiyatları da sert düştü. Kuyumcular doldu taştı. Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 2 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları.

Kiracıysan yandın! Kışın ev kiralayana mayısta çıkma şartı!

Bodrum’da pandemiden sonra tüm sene yaşayanların sayısı katlanarak artarken, bu durum kiralık ev bulmayı neredeyse imkansız hale getirdi. Gelen bilgilere göre, kış sezonunda kiracılarla sözleşme imzalayan ev sahipleri, mayısta tahliye şartı koyuyor.

TÜİK sanayi üretimi ve perakende satış verilerini açıkladı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre; perakende satış hacmi, mayısta bir önceki aya göre yüzde 1,9, bir önceki yılın aynı ayına göre ise yüzde 20,8 arttı. Kurumun açıkladığı verilere göre sanayi üretimi, mayısta aylık yüzde 0,5, yıllık yüzde 9,1 arttı.

Ve TÜİK verileri açıkladı! İşsizlik rakamları düştü

Türkiye'de işsizlik oranı, mayısta bir önceki aya göre 0,3 puanlık azalışla yüzde 10,9 seviyesinde kaldı. İşsiz sayısı 2022 yılı Mayıs ayında bir önceki aya göre 56 bin kişi azalarak 3 milyon 785 bin kişi olduğu belirlendi. İşsizlik oranı ise 0,3 puanlık azalış ile yüzde 10,9 seviyesinde kaldı.

Konak Tünelleri mayısta açılıyor Haberi

Konak Tünelleri mayısta açılıyor

AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, Konak-Yeşildere arasını birleştirecek ve İzmir trafiğini rahatlatacak Konak Tünelleri'nin sol tüpündeki çalışmalarda sona gelindiğini açıkladı.  Konak Tünelleri'ndeki çalışmaları, sık sık yerinde incelemeler yaparak yakından takip eden ve son aşamayı HT Egeli'ye değerlendiren AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, çift tüpten oluşan tünelde Ulaştırma Bakanlığı'na bağlı Karayolları ekiplerinin aylardır titiz bir çalışma yürüttüğünü belirtti. 


YOĞUN ÇALIŞMA 

Denizli, şu bilgileri verdi: "Konak-Yeşildere arasındaki Konak Tünelleri'nde, çift tüplerin ve bağlantı yollarının yapımı için çok yoğun bir çalışma yürütülüyor. Ekiplerin zor bir zeminde, bütün önlemleri alarak yürüttüğü yapım çalışmaları sonucu, tünellerin tamamlanması için önemli adım atıldı. Tünelin 1674 metrelik sol tüpünde son aşamaya gelindi. 31 Ocak'ta AK Parti İzmir İL Kongresi'ne de katılacak olan Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanı...