02 / 05 / 2024

konaklama turizm desteği

konaklama turizm desteği

TÜRKİYE Otelciler Federasyonu ( TÜROFED ) Başkanı Osman Ayık, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan uçak yakıtı desteğinin turizm sektörü açısından çok önemli olduğunu söyledi.

Aydos Bungalov Otel Konaklama Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aydos Bungalov Otel Konaklama Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Işıkdağ tarafından kuruldu.

Sks Konaklama Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sks Konaklama Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Kayhan Karakaş, Sami Ateş ve Serkan Uslubaş ortaklığında kuruldu.

Deprem bölgesindeki oteller için finans desteği verilecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, deprem bölgesindeki oteller için bakanlık olarak özel bir çalışma başlattıklarını ve finansman desteği vereceklerini belirtti. İşte detaylar...

Bade Konaklama Turizm İnşaat Gıda Temizlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bade Konaklama Turizm İnşaat Gıda Temizlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 500  bin TL sermaye bedeli ile Evren Demirbilek ve Ulaş Bardakcı tarafından kuruldu.

Turizme kredi desteği 2019'da 100 milyar liraya dayandı!

Bankacılık sektörünün 2019 yılında turizm alanında faaliyet gösteren şirketlere kredi desteği bir önceki yıla kıyasla 13 milyar 665 milyon lira artışla 96 milyar 553 milyon liraya ulaştı.

Halati Konaklama Turizm İşletmeleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halati Konaklama Turizm İşletmeleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Eray Atilla Gönen ve Haluk Gönen ortaklığında kuruldu. 

Yeşil otellere 138 milyon TL enerji indirimi desteği!

Çevreye duyarlılığını arttırmak için çeşitli faaliyetler gerçekleştiren Bakanlık, 2 bin 475 turizm işletmesine, 138 milyon lira enerji indirimi desteği sağladı.

Gaziosmanpaşa'da dönüşüme turizm desteği!

Dolmabahçe-Beşiktaş arası, ve Kartal'ın güneyinden sonra Gaziosmanpaşa'ya da turizm imarı desteği geldi... İlçede riskli alan dışındaki arsaların birleştirilerek yeni yapı adası oluşturulması ve oraya otel veya özel hastane kurulması halinde birinci ve ikinci bodrum katlar emsale katılmayacak.

Hera Konaklama Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hera Konaklama Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil İbrahim Çiftçi ve İbrahim Demiray ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 2 Ağustos'ta Ataşehir'de kuruldu.

Çiçek Evleri Konaklama Turizm Gıda İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiçek Evleri Konaklama Turizm Gıda İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Emine Çiçek tarafından kuruldu.

Turizm sektörü için istihdam desteği paketi açıklandı!

Zor durumdaki turizm sektörüne devlet destek üstüne destek açıklıyor. Son olarak sektör için istihdam desteği paketi açıklandı. Turizmde zor bir yıl öngörülen Antalya'da sektörün beklediği istihdam desteği de belli oldu.

Tokat'taki tarihi ve tescilli evlere hibe desteği verildi!

Tokat'ta tarihi ve tescilli evlerini restore ettirmek isteyenlere Kültür ve Turizm Bakanlığınca hibe desteği verildiği bildirildi. İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdurrahman Akyüz, kentte tarihi dokusu bozulmamış evlerin, sokakların bulunduğunu belirtti.

Beyaz Konaklama Hizmetleri ve Turizm Acenteliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyaz Konaklama Hizmetleri ve Turizm Acenteliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Kurtoğulları tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, D-100 Karayolu Caddesi'nde kuruldu.

konaklama turizm desteği Haberi

konaklama turizm desteği

Desteğin zamanlamasının da çok doğru olduğunu kaydeden Ayık, "Çünkü önümüzde satışların devam edeceği birkaç aylık dönem var. Yakıt desteği sektöre ciddi bir katkı sağlayabilir, fakat bunun yıl boyu devam etmesi ve Avrupa pazarını da kapsaması lazım'' diye konuştu. 



Destek paketinin ayrıntılarını henüz bilmediklerini, konuşulması gereken birçok detay bulunduğunu ifade eden Ayık, şöyle konuştu: "Detayları görmeden net bir yorum yapmak istemiyorum. Belki de konuştuğumuz şeylerin hepsi paket içinde yer alacak. İlk anda baktığımızda sadece Rusya pazannı değil diğer pazarlan da kapsaması ve yıl boyu devam ediyor olması önemli. Çünkü  biz 12 ay turizm  yapmak istiyoruz. Teşvik bu açıdan da önemli. Aynca konaklama sektörüyle ilgili bir teşvik yok. Sektörün tümüne direnç kazandırmak için konaklama tarafının da ele alınması gerekir." Akdeniz Turistik Otelciler...