11 / 05 / 2024

Konaklar Yapı adres

Konaklar Yapı adres

Konaklar Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Dağgül tarafından kuruldu.

Konaklar Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konaklar Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Dağgül tarafından kuruldu.

Samandıra Konakları'nda 395 bin TL'ye!

Samandıra Konakları, Yapıtaş Arsa Konut İnşaat Turizm San. Tic. Ltd. Şti. tarafından hayata geçiriliyor. 72 daireden meydana gelen projede inşaatın yüzde 70'i tamamlandı.

Kordon İstanbul Ege Yapı adres!

Kordon İstanbul Evleri Ege Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. Projede daire satış fiyatları 568 bin TL'den başlıyor...

Sur tarihi dokusuyla yeniden inşa ediliyor!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yıkılan evlerin yerine tarihi dokuya uygun konaklar yapılıyor. Bakanlık, Terör örgütü PKK'nın saldırıları sonucu büyük zarar gören Sur'un "cazibe merkezi" haline getirilmesi için çalışıyor.

Şehir Konakları Sur Yapı Ümraniye iletişim!

Şehir Konakları Sur Yapı Ümraniye iletişim ve satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Şehir Konakları projesinde 210 konut ve 10 dükkan olacak...

Soyak Yapı Soyak Konforia adres!

40 bloktan meydana gelecek olan proje toplam 5 bin adet daireden oluşacak. Soyak Konforia Soyak Yapı adres bilgilerine göre Deliklikaya Organize Sanayi Bölgesi'nde yükseliyor.

Darıca Es'Marin Konakları adres bilgileri!

9 farklı tipte daire çeşidi bulunan proje 4 blokta 155 konuttan oluşuyor. Darıca Es'Marin Konakları adres bilgileri kapsamında yapımı süren Tuzla sahil yoluna yakın bir konumda bulunuyor.

Soyak Konforia Soyak Yapı adres!

Toplam 271 adet daireden meydana gelen projede 1+1 daireler 178 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Soyak Konforia Soyak Yapı adres bilgileri kapsamında Bahçeşehir göletten 7-8 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Concord İstanbul Teknik Yapı adres!

Toplam 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede 1.175 adet daire yer alıyor. Concord İstanbul Teknik Yapı adres bilgileri kapsamında proje İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de bulunuyor.

Konya'da ilçelere şehir konakları yapılıyor!

Yeni Büyükşehir Yasası kapsamında tüm ilçelere önemli yatırımlar yapmakta olan Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ilk olarak 9 ilçede başlattığı şehir konaklarının yapımı devam ediyor.

Metropark Teknik Yapı adres!

7 blok halinde yükselen Metropark projesi Tenknik Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.Metropark Teknik Yapı adres bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Sivas’ta üç ilçeye Hükümet Konağı yapılıyor!

Sivas’ın Zara, Şarkışla ve Suşehri ilçelerine yeni hükümet konakları yapılıyor. Finansmanı İçişleri Bakanlığı tarafından karşılanan, İl Özel İdaresi tarafından ihalesi gerçekleştirilen Zara Hükümet Konağı’nın yapımı devam ediyor.

İstwest Fer Yapı adres bilgileri!

Toplam 988 adet daireden meydana gelen projede dairelerin fiyatları 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. İstwest Fer Yapı adres bilgileri kapsamında proje Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Konaklar Yapı adres Haberi

Konaklar Yapı adres

Konaklar Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Dağgül tarafından kuruldu.

Konaklar Yapı Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Konaklar Yapı Ticaret Limited Şirketi adres: Barbaros Hayrettin Paşa Mah. 2288.Sok.No.1/21...