11 / 05 / 2024

Konaklar Yapı nerede

Konaklar Yapı nerede

Konaklar Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Dağgül tarafından kuruldu.

Sur Yapı Exen Konakları nerede? Yüzde 25 indirimle 3+1 ev sahibi olma fırsatı!

Sur Yapı Exen Konakları'nda 3+1'den 5+1'e kadar değişen konut tipleri yüzde 25 indirimle satışta. Peki Sur Yapı Exen Konakları nerede? Konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

Som Olimpiyat Konakları nerede? Som Olimpiyat Konakları fiyat listesi!

Som Olimpiyat Konakları nerede sorusunun yanıtı ve Som Olimpiyat Konakları fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Som Yapı imzası taşıyan projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Deniz İstanbul Sedef Konakları nerede?

Deniz İstanbul Sedef Konakları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Deniz İstanbul Sedef Konakları İstanbul nerede sorusununu yanıtı ve proje detayları...

Konaklar Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konaklar Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Dağgül tarafından kuruldu.

Real Konaklar Yedikule nerede?

Real Konaklar Yedikule projesinde satışlar başladı. Daire alanlarının 186 ile 368 metrekare arasında değiştiği projede metrekare fiyatları 13 bin TL'den başlıyor. Peki proje tam olarak nerede yer alıyor?

Samandıra Konakları'nda 395 bin TL'ye!

Samandıra Konakları, Yapıtaş Arsa Konut İnşaat Turizm San. Tic. Ltd. Şti. tarafından hayata geçiriliyor. 72 daireden meydana gelen projede inşaatın yüzde 70'i tamamlandı.

Bellapais Konakları İncek nerede?

Barış İnşaat imzası taşıyan Bellapais Konakları'nın lansmanı Nisan ayında gerçekleştirilecek. Projede toplam 433 konut bulunuyor..

G Hub Mar Yapı nerede?

1+0, 1+1 ve 2+1 şeklindeki dairelerden meydana gelen G Hub Mar Yapı projesinde ön talep toplanıyor. Peki G Hub Mar Yapı nerede?

Realist Tuzla Gelecek Yapı nerede?

Gelecek Yapı imzasıyla inşa edilen Realist Tuzla projesinde toplamda 134 daire ve 4 adet ticari birim yer alıyor. Peki Realist Tuzla Gelecek Yapı nerede?

Sur tarihi dokusuyla yeniden inşa ediliyor!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yıkılan evlerin yerine tarihi dokuya uygun konaklar yapılıyor. Bakanlık, Terör örgütü PKK'nın saldırıları sonucu büyük zarar gören Sur'un "cazibe merkezi" haline getirilmesi için çalışıyor.

Şehir Konakları Sur Yapı nerede?

Şehir Konakları, Sur Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Ümraniye ilçesinde yer alan Şehir Konakları'nda daire ve ticari birimler yer alıyor..

Deniz İstanbul Mercan Konakları nerede?

Deniz İstanbul Mercan Konakları 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Projede 60 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Deniz İstanbul Mercan Konakları nerede?

Yooistanbul Say Yapı nerede?

Daire alanlarının 116 metrekareden başladığı Yooistanbul projesinde teslimler 2016 yılı Aralık ayında yapılması planıyor. Proje Say Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Peki Yooistanbul Say Yapı nerede?

Konaklar Yapı nerede Haberi

Konaklar Yapı nerede

Konaklar Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Dağgül tarafından kuruldu.

Konaklar Yapı Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Konaklar Yapı Ticaret Limited Şirketi adres: Barbaros Hayrettin Paşa Mah. 2288.Sok.No.1/21...