12 / 05 / 2024

Konfor Yapı

Konfor Yapı

Konfor Yapı Tasarım İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emin Genç, Murat Çelik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Eylül'de Ümraniye, Cemil Meriç Mahallesi'nde kuruldu

Konfor Yapı Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konfor Yapı Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Raif Yeni tarafından kuruldu. 

Siltaş Yapı’dan bir ilk LifeX Konsepti!

Siltaş Yapı, ilk kez yeni projesi Siltaş Marina’da hayata geçireceği “LifeX Konsepti’’ ile standart sosyal donatılardan farklı olarak yaşama ekstra konfor, kolaylık ve keyif katacak özellikler sunuyor. 

Konfor Evleri Ulukent daire fiyatları!

Konfor Evleri Ulukent daire fiyatları 2+1'lerde 189 bin liradan başlayarak değişiyor. Hemen teslimlerin yapıldığı Konfor Evleri İzmir projesinde 96 daire yer alıyor...

Dönüşümle, yeni binalarda yüzde 90 enerji tasarrufu sağlanabilir!

İzocam Genel Müdürü Nuri Bulut, pasif ev kavramından türeyen ve biyo iklimsel tasarımı hedefleyen multi konfor yapıların sürdürülebilir olduğunu, ekolojik, ekonomik ve sosyal etmenleri de göz önünde bulundurduğunu söyledi.

Konfor Evleri Menemen satılık!

İzmir İl 'i Menemen İlçe' sinde yer alan proje 4 blok şeklinde yükseliyor. Konfor Evleri Menemen satılık ödemeleri kapsamında yüzde 25 peşin ödeme yapılıyor.

Konfor Evleri İzmir ödeme planı!

Toplam 95 adet daireden oluşan Konfor Evleri projesi toplam 3 bin arsa alanına yayılıyor. Konfor Evleri İzmir ödeme planı kapsamında banka kredisyle ödemeler yapılabiliyor.

Konfor Evleri Ulukent Manisa'da satışlar başladı!

İnşaat sektöründeki ilk projeleri olan 'Çetmen Pancar Sanayi' yapılarının ikinci etabını tamamlayan Çetmen Grup, Konfor Evleri Ulukent Projesi'nin satışına başladı.

Elta Yapı Burdur'da 80 konutluk proje inşa ediyor!

Türkiye'nin önde gelen inşaat firmalarından Elta Yapı, halka sadece konfor sağlamıyor! Estetik yapısı ile şehrin daha güzel gözükmesine ve değerlenmesine de katkısı büyük...

DAP Yapı'nın beş yıldızlı otel konsepti başlıyor!

Abu Dabi merkezli Rotana Arjaan 'la işbirliği yapan DAP Yapı, Rotana'nın lüks, konfor ve tecrübesini, kurumsal otel işletim sistemiyle Burgu, Dalga ve Tango projelerine taşıdı.

Eyfel Yapı farkıyla konfor ve doğal yaşam Beykoz Riva'da!

İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da hayata geçirilen Rive Hills Villaları 85 konuttan oluşuyor. Proje; 'Eyfel Yapı farkıyla konfor ve doğal yaşam Beykoz Riva'da' sloganıyla tanıtılıyor.

MVK Yapı Otis Asansörleri'ni seçti!

MVK Yapı tarafından Kurtköy’de hayata geçirilen ev-ofis, ticaret alanı ve otelden oluşan Work-Square karma projesi, dünyanın en iyi markalarını bir araya getirerek hayatı kolaylaştırırken, huzur ve konfor dolu yaşam alanları sunuyor.

Konfor Yapı Tasarım İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konfor Yapı Tasarım İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emin Genç, Murat Çelik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Eylül'de Ümraniye, Cemil Meriç Mahallesi'nde kuruldu

Esin Yapı İstanbloom'da metrekaresi 7 bin dolar!

İnşaat sektöründe 20 yılı aşkın süredir güvenliği, konfor, kalite ve estetiği müşterileriyle buluşturan Esin Yapı’nın gözde projesi İstanbloom, enerji verimliliğine gösterdiği titizlikle konut sahiplerinin de tasarruf etmelerini sağlıyor...

Konfor Yapı Haberi

Konfor Yapı

Konfor Yapı Tasarım İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emin Genç, Murat Çelik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Eylül'de kuruldu. 


Konfor Yapı Tasarım İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; yapı ve endüstride kullanılan her türlü kapı pencere doğrama ve mobilya montaj ve pazarlama işlerini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Konfor Yapı Tasarım İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ümraniye, Cemil Meriç Mahallesi, Alemdağ Caddeesi,...