29 / 04 / 2024

Konforist akıllı sistem

Konforist akıllı sistem

Tasarımı, dekorasyonu ve yüksek standartlardaki hizmetleri ile üniversite öğrencilerine kariyer yolculuğunda konforlu bir yaşam alanı sunan Konforist, uygulayacağı “akıllı kart sistemi” ile yurt içerisinde para kullanımına son verecek.

Sistem Akıllı Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Sistem Akıllı Yapı Anonim Şirketi Beykoz'da 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Akyıldız ve Eyüp Akyıldız ortaklığında kuruldu.

Şua İnşaat’tan doğa dostu akıllı proje!

Şua İnşaat imzası taşıyan Elite Concept projesi doğaya dost akıllı ev sistemiyle hayata geçirildi. Yüksek tasarruf sağlayan sistem ile hem bütçe hem çevre korunuyor.

Dünyanın ilk Akıllı Kampüs projesi hayata geçiyor!

Hacettepe Teknokent Dünya’da bir ilke imza attı ve Dünyanın ilk Akıllı Kampüs projesini hayata geçiriyor. 1,5 yıllık emeğin sonucu olan proje ile Hacettepe Teknokent böylelikle kendi enerjisini kendisi üreten bir eko sistem oluşturmayı başardı.

VİKO Thea IQ sistemi akıllı binaları kendi kendine yönetiyor!

Merkezi olarak elektronik panelden kontrol edilebilen sistem ısıtma, iklimlendirme, güneşten koruma, aydınlatma, havalandırma ve elektrik için tüketilen enerji, mantıksal bağlantılar arasındaki akıllı etkileşimle en iyi şekilde kullanılıyor.

İzmir trafiği akıllı sistemle yönetilecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçireceği " Tam Adaptif Trafik Yönetim Denetim ve Bilgilendirme Sistemi "yle kavşaklar ve otoparklar 700 kameranın kullanılacağı akıllı sistem ile yönetilecek.

İzmir'de akıllı kavşak uygulaması başladı!

İzmir'de akıllı kavşak uygulaması başladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 2 yılda hayata geçireceği proje ile kavşaklar ve otoparklar yaklaşık 700 kameranın kullanılacağı akıllı sistem ile yönetilecek.

Konforist akıllı kart sistemi uyguluyor!

Tasarımı, dekorasyonu ve yüksek standartlardaki hizmetleri ile üniversite öğrencilerine kariyer yolculuğunda konforlu bir yaşam alanı sunan Konforist, uygulayacağı “akıllı kart sistemi” ile yurt içerisinde para kullanımına son verecek.

Akıllı evler yaşamı kolaylaştırıyor!

Akıllı ev, binanın yaşayan bir organizmaya dönüşmesi, yaşanan yerdeki tüm cihazların elektronik ortamda bir araya gelip yaşamı kolaylaştırması, konutun ve binanın veya tesisin beklentinize ve tepkinize karşılık veren bir sistem içermesidir.

Eskişehir'de akıllı kavşak sistemi uygulamaya geçti!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin iki yıldır üzerinde çalıştığı 'Akıllı Kavşak Sistemi ve Trafik Kontrol Merkezi ile Trafik Akışının İyileştirilmesi' projesi hayata geçirildi. Şehir 17 kavşak altyapısı akıllı kavşak sistemine uygun hale getirildi...

Bosch Akıllı Dozaj Yardımcısı ile bulaşıklar çok daha temiz ve parlak yıkanıyor!

Bugüne ve yarına hayat veren teknolojileri ile doğal kaynakları koruyan ve sürdürülebilir bir yaşamı destekleyen Bosch Ev Aletleri, SilencePlus SMS58N36TR ile hem sessiz hem akıllı hem de doğa dostu bir bulaşık makinesi sunuyor.

Soyak'ın Sosyal Sorumluluk projesi Akıllı Yıldızlar'ın basın toplantısı 17 Mart'ta!

Soyak'ın Sosyal Sorumluluk projesi Akıllı Yıldızlar'ın basın toplantısı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız ve Soyak Holding Ceo'su Dr. M. Emre Çamlıbel'in ev sahipliğinde gerçekleşecek...

Ede Tower akıllı ev sistemiyle de dikkat çekiyor!

Ankara'nın yeni çekim merkezlerinden İncek'te hayata geçirilen Ede Tower, sosyal tesisleri ve muhteşem göl manzarasının yanı sıra son teknoloji akıllı ev sistemiyle de dikkati çekiyor.

İnşaatta akıllı gözlük dönemi başlıyor!

Anadolu Üniversitesi ( AÜ ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümündeki 2 öğretim üyesinin üzerinde çalıştığı inşaatta akıllı gözlük projesiyle inşaat sektöründeki hatalı yapıların önüne geçilmesi hedefleniyor...

Konforist akıllı sistem Haberi

Konforist akıllı sistem

Türkiye’nin en konforlu öğrenci yurdu olarak üniversite öğrencilerine alternatif hizmetler sunan Konforist’in tüm yurtta uygulayacağı akıllı kart sistemi sayesinde; öğrencilerin harçlıkları ceplerinde kalıyor.

Konfor ve Teknoloji Bir Arada

Öğrencilerin yaşam kalitelerini artırmak ve onlara daha rahat bir yaşam alanı sunmak amacıyla uygulanan Konforist Akıllı Kart Sistemi ile öğrenciler yurda giriş ve çıkışlarını bu kart üzerinden yaparken, odalarına da ekstra bir anahtara ihtiyaç duymadan aynı kart ile giriş yapabilecekler. Otopark giriş çıkışlarını da kontrol eden akıllı kart ile kuaför, market, çamaşırhane, ütü odası, restoran ve kafeterya gibi ücretli olan hizmetlerden de akıllı karta yüklenen kontör ile faydalanmak mümkün olacak. 

Harçlık Kontrolü Daha Kolay Olacak

Aylık olarak belli bir bedel karşılığında akıllı karta yüklenen kontörler sayesinde öğrenciler, neye ne kadar harcama yapması gerektiğini önceden planlayabilecek....