01 / 05 / 2024

Konforist konaklama ücreti

Konforist konaklama ücreti

Türkiye’nin en lüks ve konforlu yurdu Konforist, özellikle şehir dışından gelen ve İstanbul’da eğitim-öğretim hayatına başlayan öğrenciler arasında en çok talebi Antalya’dan alıyor. Antalya’yı sırasıyla İzmir, Bursa, Adana ve Mersin izliyor.

Kış turizm merkezi Uludağ'da otel fiyatları cep yakıyor! 

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Uludağ'da otel fiyatları uçtu. Bölgede yılbaşında gecelik konaklama ücreti ise kişi başı 8 ile 14 bin arasında değişiyor.

Ev kirası ödememek için kamyonu eve çevirdiler! 

İngiltere Nottingham'da yaşayan Iona Stewart ve Martin Hill çifti, kira ödememek ve seyahat ederken konaklama ücreti vermemek için eski bir kamyonu yenileyerek eve dönüştürdü...

İstanbul'da otellere kur zammı geldi!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) verilerine göre, 2015 ağustos ayı itibariyle artan döviz kuru nedeniyle otel konaklama ücreti yüzde 17.19 ile fiyatı en fazla artan ürün oldu.

Alanya'da kış döneminde konaklama ücreti 10 euroya kadar düşüyor!

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Alanya'da bulunan 582 tesisten sadece 55'i kış döneminde açık. Alanya'da, yaz sezonunda ortalama 100 euro olan kişi başı konaklama ücreti, 10 euroya kadar düşüyor.

İpotek fek yazısı ücreti nasıl geri alınır?

Konut kredisi ödemesi tamamlandıktan sonra banka tarafından konutun üzerindeki ipoteğin kaldırıldığını gösteren ipotek fek yazısı için ücret talep edilebiliyor. Peki, ipotek fek yazısı ücreti nasıl geri alınır?

Fek yazısı ücreti ne kadar?

Konut alabilmek için kullanılan konut kredisinin tamamlanmasının ardından konut üzerinden ki ipoteğin kaldırılması gerekiyor.İpotek fek yazısı bankadan alınıyor. Peki, fek yazısı ücreti ne kadar?

Sekiz Konaklama Seyahat Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sekiz Konaklama Seyahat Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hatice Yener tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Aralık'ta Beşiktaş, Bebek Mahallesi'nde kuruldu.

Bursa konaklama kapasitesini artıracak!

Turizmde konaklama kapasitesini artırmak, önemli destinasyonlar arasına girmek için bir dizi projeyi hayata geçiren Bursa, lale ve çintemani deseninden oluşan yeni logosu ile markalaşmasına ivme kazandırmak istiyor

Kiracı tahliye davası avukat ücreti!

Kiracı tahliye davası, bazı haklı nedenlerin söz konusu olması halinde kiracının kiralamış olduğu gayrimenkulü tahliyesi için kiralayan tarafından açılabiliyor. Peki, kiracı tahliye davası avukat ücreti ne kadardır?

Kira tespit davasında avukatlık ücreti!

Kiracı ve mal sahibi arasında yapılan kira anlaşmasında kira bedelinin tespit edilmesi için dava açılması kanunen her zaman istenebiliyor. Kira tespit davasında avukatlık ücreti ne kadardır?

Orhanlar Yapı Teknolojileri Otomotiv İnşaat Konaklama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orhanlar Yapı Teknolojileri Otomotiv İnşaat Konaklama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Emin Orhan tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da Eyüp, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

Noter vekalet ücreti 2014!

Kişilerin herhangi bir hukuki işlem ya da davalarına ilişkin, kendilerini temsil etmek üzere bir başka kimseyi ya da avukatı atama işlemine vekalet deniyor. Peki, noter vekalet ücreti 2014 ne kadar?

Kira kontratı avukatlık ücreti 2014!

Kira sözleşmesi, taraflar arasında bir şahit huzurunda yapılabiliyor. Ancak bununla yetinmek istemeyen taşınmaz mal sahibi veya kiracılar kira sözleşmesini bir avukat yardımı ile hazırlayabiliyor. İşte kira kontratı avukatlık ücreti 2014..

Konforist konaklama ücreti Haberi

Konforist konaklama ücreti

Üniversite tercihlerinin başlamasıyla birlikte yükseköğrenim sisteminin önemli parçalarından biri olan öğrenci yurtları da en yoğun günlerini yaşıyor. Türkiye’nin en lüks ve konforlu yurdu Konforist, özellikle şehir dışından gelen ve İstanbul’da eğitim-öğretim hayatına başlayan öğrenciler arasında en çok talebi Antalya’dan alıyor. Antalya’yı sırasıyla İzmir, Bursa, Adana ve Mersin izliyor.

Yeni eğitim-öğretim döneminde İstanbul’da öğretim hayatına başlayacak olan öğrencilerin %40’ı şehir dışından geliyor. Üniversiteyi yeni kazanan öğrencilerin ve ailelerinin en fazla önem verdikleri konuların başında ise güvenilir bir ortamda doğru yurt seçimi geliyor. Konforist; güvenirliği, kaliteli hizmet anlayışı ve sunduğu ayrıcalıklarla farklı şehirlerden İstanbul’a gelen ve öğrenim hayatına burada başlayacak olan öğrencilerin gözdesi oldu.

Kız ve erkek yurdu olarak toplamda 500 kişilik kapasiteye sahip Konforist, şehir dışından gelen öğrencilerin ilk tercihi oldu. Konforist’e...