15 / 05 / 2024

Konforist Yurdu

Konforist Yurdu

Yüksek inşaat kalitesi, modern mimari tasarımı, dekorasyonu ve sunduğu hizmetler ile Türkiye’ nin en konforlu öğrenci yurdu olan Konforist Yurdu, ilk projesini İstanbul’da hayata geçiyor.

Kütahya Hisar Öğrenci Yurdu yıkılacak mı?

Kütahya’da yaklaşık 36 yıldır kaçak olarak faaliyet gösteren Hisar Öğrenci Yurdu’na ruhsat işlemleri için belediye tarafından verilen 1 aylık sürenin bugün dolduğu açıklandı.

Çorum Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu ne zaman açılacak?

Çorum, yükseköğrenim alanında 1.500 kişilik modern bir öğrenci yurduna kavuşuyor.Ankara Yolu Erzurum Dede mevkiinde yapımı tamamlanan Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu, 2015-2016 akademik yılında hizmete sunulacak.

Atatürk Öğrenci Yurdu Eylül'de açılacak!

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi tarafından Eylül 2011'de yenilenmek üzere yıkılan Atatürk Öğrenci Yurdu'nun çalışmaları sürüyor. Atatürk Öğrenci Yurdu'nun Eylül'de açılması planlanıyor.

Akif Çağatay Kılıç Çorum Kız Öğrenci Yurdu binasını inceledi!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Çorum'da yapımı tamamlanan bin 500 kişilik kız öğrenci yurdu binasını inceledi.

Çorum’a 1500 kişilik öğrenci yurdu!

Çorum, yükseköğrenim alanında 1.500 kişilik modern bir öğrenci yurduna kavuşuyor. Ankara Yolu Erzurum Dede mevkiinde yapılan Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu, 2015-2016 akademik yılında açılacak.

Atatürk Öğrenci Yurdu inşaatı tamamlandı!

İnşaatına 2011 yılında başlanan Atatürk Öğrenci Yurdu tamamlandı. Yenilenebilir enerji kaynaklarından istifade edilerek yapılan, İstanbul'un en büyük öğrenci kompleksi Atatürk Öğrenci Yurdu 5 yıldızlı otel konforunda inşa edildi.

Konforist'e en çok talep Antalya'dan geliyor!

Türkiye’nin en lüks ve konforlu yurdu Konforist, özellikle şehir dışından gelen ve İstanbul’da eğitim-öğretim hayatına başlayan öğrenciler arasında en çok talebi Antalya’dan alıyor. Antalya’yı sırasıyla İzmir, Bursa, Adana ve Mersin izliyor.

Bilecik KYK Öğrenci Yurdu bu yıl açılacak!

Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay,Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) ortaklığında yapılan 500 kişilik Öğrenci Yurdu’nda incelemelerde bulunarak ilgililerden bilgi aldı.

Trabzon Ortahisar 500 kişilik öğrenci yurdu ihaleye çıktı!

Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Ortahisar'da yapılması planlanan 500 kişilik öğrenci yurdu yapım işi için ihaleye çıktı. Yurdun ihalesi 12 Ağustos 2015 tarihinde gerçekleştirilecek...

Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesi kız öğrenci yurdu tamamlandı!

Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğünün, Bursa Bölge Müdürlüğü vasıtasıyla Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesi içerisinde yaptırdığı sadece kız öğrencilerin kalacağı 500 kişilik öğrenci yurdu tamamlandı.

Konforist erkek öğrenci yurdu Temmuz sonunda açılacak!

Avrupa Grup, kızlara özel tasarladığı otel konforundaki öğrenci yurdunun ardından ikinci yurdunu da erkekler için açıyor. Yeni yurt temmuz sonunda Eyüp’te hizmete girecek.

Konforist'te oda fiyatları 925 TL'den başlıyor!

Öğrencilerle görüşülerek, onların istek ve beklentisi doğrultusunda inşa edilen Türkiye’nin en konforlu öğrenci yurdu Konforist, tıpkı 5 yıldızlı bir otel gibi her şey dâhil 925 TL’den başlayan fiyatlarla hizmet veriyor.

Gölcük kız öğrenci yurdu inşaatında sona gelindi!

Gölcük Düzağaç Mahallesi'nde yapımı devam eden 300 kişilik yatılı kız yurdu, 2015- 2016 Eğitim ve Öğretim Yılı'na hazır olacak. İnşaatta büyük yol kat edildi ve inşaat bitme aşamasına geldi.

Konforist Yurdu Haberi

Konforist Yurdu

Türkiye’nin en konforlu öğrenci yurdu olarak İstanbul Eyüp’te toplam 6 bin metrekarelik bir alan üzerine inşa edilen Konforist, üniversite öğrencilerine yüksek standartlarda konaklama çözümleri sunuyor. Öğrencilere çalışma ve sosyal yaşam alanında birçok hizmeti bir arada sunan ve bu anlamda Türkiye’nin ilk en konforlu yurt projesi olan Konforist, İstanbul’da eğitim alan kız öğrenciler için yeni bir yaşam alanının kapılarını aralıyor.

Üniversiteli Öğrencinin Yeni Nesil Yaşam Alanı

Çevre üniversitelerde bulunan öğrencilerle yaptığı görüşmeler ve fokus çalışmalar neticesinde, öğrencilerin ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda hareket eden Konforist; sunacağı hizmetlerden mimari tasarıma mobilyalardan kullanılacak renklere kadar tüm detayları öğrencilerin beğeni ve tercihlerine göre belirledi.  Bir öğrenci yurdundan çok konforlu, rahat ve güvenli bir yaşam alanı sunmayı hedefleyen Konforist, 2014-2015 eğitim öğretim yılı ile birlikte hizmet vermeye...