30 / 04 / 2024

Konforist erkek öğrenci yurdu Temmuz sonunda açılacak!

Konforist erkek öğrenci yurdu Temmuz sonunda açılacak!

Avrupa Grup, kızlara özel tasarladığı otel konforundaki öğrenci yurdunun ardından ikinci yurdunu da erkekler için açıyor. Yeni yurt temmuz sonunda Eyüp’te hizmete girecek.



Avrupa Grup, kızlara özel tasarladığı otel konforundaki öğrenci yurdunun ardından ikinci yurdunu da erkekler için açıyor. Yeni yurt temmuz sonunda Eyüp’te hizmete girecek. Grubun bundan sonraki hedefinde ise Anadolu Yakası ve Anadolu şehirleri var.


İçerisinde kapalı yüzme havuzu, saunası ve kuaförü de bulunan özel öğrenci yurdu Konforist’i kuran Avrupa Grup, ikinci yurdunu da açıyor. İstanbul Eyüp’te geçen yıl sadece kızlara hizmet vermeye başlayan Konforist’in ikincisi de yine aynı bölgeye inşa edildi. Temmuz sonunda açılacak bu yeni yurt ise erkekler için olacak. Avrupa Grup’un bundan sonraki hedefinde ise önce Anadolu Yakası, ardından da Antalya,  İzmir  ve Bursa gibi iller var. Geçen yıl kızlar için kurdukları ilk yurdun 6 bin metrekare alan üzerinde toplam 235 bin kişilik olduğunu belirten Avrupa Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ediz Giray “Bulunduğumuz bölgede Bilgi, Fatih, Bezmialem, Haliç, Kadir Has, Nişantaşı ve İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin de aralarında bulunduğu 10’a yakın vakfı üniversitesi var. Bir boşluğu doldurduk. Kız yurdundan sonra aynı yatak kapasitesine sahip erkek yurdumuz da temmuz sonunda açılacak” dedi.


Sırada  Ankara  var


Son zamanlarda üniversitelerden de teklifler gelmeye başladığını belirten Giray “Yap-işlet, devret tarzı olabilir. Ama bizim yatırım için birinci önceliğimiz Marmara Üniversitesi’nin bulunduğu Maltepe. Ardından Yıldız Üniversitesi’nin bulunduğu Davutpaşa olacak. Ayrıca Koç Üniversitesi’nin çevresinde de düşünüyoruz” dedi. Anadolu’ya açılacaklarını  da belirten Giray “Ankara, Antalya İzmir ve Bursa’yı düşünüyoruz. Amacımız her sene bir yurt açmak. Gelecek yıl Maltepe’yi planlıyoruz” dedi.Giray ilk yurt için 18.4, diğeri için de 21 milyon lira harcama yaptıklarını söyledi.


SAUNA, YÜZME HAVUZU SİNEMA VE KUAFÖR VAR


Otel odasındaki konforu aratmayacak bir konseptle hizmet verdiklerini belirten Giray “Kız yurdunda sauna, kapalı havuz, sinema salonu, kuaför, hobi salonumuz var.  Odalarda özel tuvalet ve banyo mevcut. Odalarımız ağırlıklı bir-iki kişilik. Odaları tasarlarken uzmanlarla çalıştık. Odadaki yataklar ranza değil vagon sistemi. Ayrıca öğrenciler içine kapanıp çalışmak ister. Mağara sistemine göre tasarladık. Odalarda enerji verecek ve verimi artıracak renkler tercih edildi. Uzmanlara danıştık, sarı enerji veriyor, mavi ferah bir ortam oluşturuyor, turuncu ise tembelliği azaltıyor” dedi. Yatak ücretinin 800 liradan başladığını söyleyen Giray “1.700-1.800 liraya oda var. 1.800 liralık oda tek kişilik teraslı bir oda. En iyi manzarası olan, günlük temizliği yapılan bir oda ve salon şeklinde” diye konuştu. Giray erkekler yurdunda oyun parkı ve televizyon odası yaptıklarını da belirtti. Giray odalarda günlük temizliklerin yapıldığını söyledi.


Star


Geri Dön