30 / 04 / 2024

kontak anahtarı

kontak anahtarı

ABD'nin en büyük otomotiv firmalarından General Motors'un ürettiği araçlardaki kontak anahtarı hatasıyla bağlantılı kazalarda en az 21 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Şirket, hayatını kaybedenlerin yakınlarına tazminat ödeyecek.

Ömür Arpacı'nın evine hırsız girdi!

Başarılı oyuncu Ömür Arpacı’nın Kadıköy’de bulunan evine giren hırsızlar önce kontak anahtarı ardından aracını çaldı.

Kiracı evi boşaltırken anahtarı kime teslim etmeli?

Evi boşaltan kiracınız anahtarı size değil emlakçıya teslim etti. Bu, kira sözleşmesinin feshi anlamına geliyor mu? Yanıtı hayır. Kiracılar, bu noktada dikkat. Anahtar kiralayana yani mülk sahibine teslim edilmedikçe kira sözleşmesi feshedilmiş sayılmıyor.

Lokum Evler'de anahtar teslimleri başladı!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı tarafından hayata geçirilen Lokum Evler'de yaşam başladı. Toplam 742 adet konuttan meydana gelen projede ilk anahtar teslimler gerçekleştirildi.

Venezia Mega Rezidans’ın anahtar teslimi yarın!

Venezia Mega Rezidans’ın anahtar teslimleri yarın saat 11:00 ile 11:30 arasında gerçekleşecek. Törene, Gürsoy Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CFO’su Murat Saraç'ta katılacak.

İDMA'da anahtar teslimi fabrika kurulum anlaşması yapılacak!

İDMA 2017 Fuarı, 90 ülkeden uluslararası yatırımcıyı İstanbul Fuar Merkezinde bir araya getirdi. İDMA 2017 fuarı'nda anahtar teslimi fabrika kurulum anlaşmaları yapılacak.

Folkart Blu Çeşme'de anahtar teslimi Mayıs'ta!

Folkart Yapı, projelerinde anahtar teslimine hazırlanıyor. Firma, 2017 yılının ilk anahtar teslimini Paşalimanı'ndaki Folkart Blu Çeşme ile gerçekleştirecek. Projede teslimler Mayıs ayı sonunda.

Menemen Kuzeyşehir'de anahtar teslimi Aralık 2018'de!

Yücesoy İnşaat tarafından İzmir Menemen'de inşa edilen Kuzeyşehir Projesi'nde anahtar teslimin Aralık 2018'de yapılacağı belirtildi. Proje yatırımda yüksek kazanç fırsatıyla dikkat çekiyor.

Soliroc anahtar-priz serisi sıradanlığa meydan okuyor!

Dekorasyonun popüler stillerinden olan Soliroc anahtar-priz serisi ile sıradanlığa meydan okuyor.

Strada Bahçeşehir'de anahtar teslimler Aralık 2018'de!

Akzirve Gayrimenkul tarafından inşa edilen Strada Bahçeşehir projesi İstanbul Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Strada Bahçeşehir'de anahtar teslimler Aralık 2018'de.

Yabancı yatırımcıya 'anahtar teslim' destek!

İSTKA Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Valisi Şahin: "Hedefimiz mümkünse anahtar teslim, herşeyini, dosyasını, müracatlarını, ruhsatlarını temin edip yabancı yatırımcıyı çok fazla üzmeden, vakit kaybettirmeden yatırımını yapar hale getirmek" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Folkart İzmir ve Çeşme'de anahtar teslimine hazırlanıyor!

Folkart Yapı, Paşalimanı'ndaki Folkart Blu Çeşme Projesi'nde ve Folkart Life Bornova'da dairelerin anahtar teslimlerine hazırlanıyor.

Gayrimenkul sektörünün anahtarı İzmir'in elinde!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO) Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Güleroğlu, Kuşadası'nda İzmirli emlakçılarla bir araya geldi. Güleroğlu,“En güvenli yatırım aracı olan gayrimenkulde, sektörün anahtarı İzmir’in elinde” diye konuştu.

Türk işadamlarına, Filistin'de anahtar teslim fabrika!

Türkiye ile İsrail arasındaki ilişkilerin normalleşmesinin ardından ekonomi cephesi hareketleniyor. Filistin’e istihdam da sağlayacak Cenin'de Türk işadamları anahtar teslim fabrikalar alarak, Made in Filistin markasıyla üretim yapacak.

kontak anahtarı Haberi

kontak anahtarı

ABD'nin en büyük otomotiv firmalarından General Motors'un (GM) ürettiği araçlardaki kontak anahtarı hatasıyla bağlantılı kazalarda en az 21 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. 


GM'in avukatı Kenneth Feinberg, yaptığı yazılı açıklamada, şirkete ölüm olayları çerçevesinde 143 tazminat başvurusunda bulunulduğunu, bunlardan 21'ine tazminat ödeneceğini belirtti. 


Feinberg, yaralanmalarla ilgili bulunulan tazminat talebi sayısının 532'ye ulaştığını, şu ana kadar 16 kişinin tazminata hak kazandığını aktardı.


Bir GM yetkilisi ise, incelemesi süren başvurulardan bazılarının tazminat için geçerli şartları taşımadığını ileri sürdü. 


GM, daha önce kontak anahtarı bağlantılı kazalarda ölen kişi sayısının 13 olduğunu duyurmuştu. Ancak daha sonra, firma tarafından görevlendirilen ve bağımsız uzmanlardan oluşan tazminat komisyonu, ölü sayısının firmanın belirttiği gibi 13 değil, 19 olduğunu tespit etmişti.


GM her bir ölüm olayı için en az 1 milyon dolar ödeyecek. Ayrıca...