05 / 05 / 2024

Ömür Arpacı'nın evine hırsız girdi!

Ömür Arpacı'nın evine hırsız girdi!

Başarılı oyuncu Ömür Arpacı’nın Kadıköy’de bulunan evine giren hırsızlar önce kontak anahtarı ardından aracını çaldı.



Avrupa Yakası, Yalan Dünya, Arka Sokaklar, Kurtlar Vadisi gibi birçok dizide ve filmde rol alan oyuncu Ömür Arpacı'nın evine hırsız girdi. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Arpacı 9 Mayıs Günü adeta hayatının şokunu yaşadı. Ünlü oyuncu sabah saatlerinde evinde aracının anahtarını bulamadı. Kontak anahtarını aracının üzerinde bırakmış olabileceği düşüncesiyle aracına giden ama aracını da park ettiği yerde bulamayan Arpacı durumu polise bildirdi.

BEŞ AYRI SUÇTAN KAYDI ÇIKTI

Harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, yaşanan olayla ilgili çalışma başlattı. Bölgede çalıntı araçlar üzerine çalışma yürüten ekipler, 16 Mayıs tarihinde Maltepe’de şüphelendikleri bir aracı takibe aldı. Plakayı sorgulayan ekipler, plakanın sahte olduğunu tespit edince de aracı durdurdu. Yapılan incelemeler sonucu aracın oyuncu Ömür Arpacı'ya ait olduğu anlaşılınca Cem Ö. (25) gözaltına alındı. Araçta yapılan aramada, sahte plakalar, hırsızlık olaylarında kullanılan tornavida, İngiliz anahtarı, plastik kartlar ve kerpeten ele geçirildi.

5 ayrı suçtan kaydı olduğu belirtilen Cem Ö. emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Güvenlik kamera görüntülerine de yansıyan olayda Cem Ö. ile birlikte aracı çalan diğer şüpheliyi arama çalışmaları ise sürüyor.


Geri Dön