18 / 07 / 2024

Ömür Arpacı hırsız

Ömür Arpacı hırsız

Başarılı oyuncu Ömür Arpacı’nın Kadıköy’de bulunan evine giren hırsızlar önce kontak anahtarı ardından aracını çaldı.

Ali Kurt: Deprem dirençli İstanbul için en hızlı çözüm, boş evleri riskli yapı sahiplerine kullandıracak bir yöntemdir!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, büyük depremin beklendiği İstanbul'da  deprem dirençli İstanbul için en hızlı çözümün boş konutların riskli yapı sahiplerine kullandıracak bir yöntem olduğunu söyledi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Çinli emlak devi patronuna borsalardan ömür boyu men cezası verildi!

Borçları nedeni ile tasfiyesine karar verilen gayrimenkul firması Evergrande'nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hui Ka Yan'a usulsüz işlemleri nedeni ile de hisse senedi piyasalarından ömür boyu men cezası verildiği kaydedildi.

Kentsel dönüşümden dolayı boşaltılan eve hırsız yerleşti! Ev sahibi çözümü kapıya duvar örmekte buldu!

Avcılar'da bir kişi, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması planlanarak boşaltılan binadaki daireye ev sahibinden habersiz yerleşti. Ev sahibi ise çözümü kapıya duvar örmekte buldu. İşte ayrıntılar..

İnşaat sektörünün gözü demir fiyatlarında! İstanbul, Ankara, İzmir ve Payas güncel inşaat demir fiyatları belli oldu! 

İnşaat sektöründeki malzeme fiyatlarına yönelik Ticaret Bakanlığı'nın çalışmaları devam ediyor. Bakanlık fahiş fiyatların önüne geçebilmek için yaptırım uygulamaya başladı. İnşaat sektörünün gözü şimdi de demir fiyatlarında. Demir fiyatlarına zam geldi mi?

Kentsel dönüşümde devrim gibi bir dönem! Dönüşüm süreci hızlanıyor!

6 Şubat deprem felaketi kentsel dönüşümün önemini bir defa daha gösterdi. Hız kazanan çalışmalarla, afet riski altındaki bölgelerin dönüştürülmesine ilişkin yasa düzenlemesi TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi, Resmi Gazete’de yayımlandı. Düzenlemelerin ortak hedefi ise dönüşüm sürecini hızlandırmak.

İBB'den 100. yıla özel İstanbullulara müjde: Vapurlardan metrolara, kütüphanelerden köylere kadar sınırsız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)  Cumhuriyetimizin 100. yılına özel, vapurlardan metrolara, kütüphanelerden köylere kadar 11 bin noktada sınırsız internetin sınırsız olacağını açıkladı.

Pass Geri Dönüşüm Ambalaj Metal Hırdavat İnşaat Plastik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Pass Geri Dönüşüm Ambalaj Metal Hırdavat İnşaat Plastik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

Plec Mühendislik Danışmanlık Çözümleri Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Plec Mühendislik Danışmanlık Çözümleri Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Özgür Cihan Eyüboğlu tarafından kuruldu.

Paramız pul oldu! Son 14 yılda 200 liralık banknot nasıl eridi? Alım gücü hızla geriliyor!

Hayat pahalılığı nedeniyle vatandaşın alım gücü hızla geriliyor. Yaklaşık 14 yıl önce tedavüle çıkan 200 lira ile canımızın istediği gibi alışveriş yapabilirken, hızla tırmanan enflasyon karşısında artık 200 liranın da bir hükmü kalmadı.

Türkiye Kömür İşletmeleri Ankara'da 1 milyon TL'ye iş yeri satacak! Sakın kaçırmayın!

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü, Ankara Çankaya'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yerinin satış ihalesi 28 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Phılıps'te ağız ve diş bakımı ürünleri indirimde! 25 Aralık fiyat listesi...

Phılıps'te ağız ve diş bakımı ürünleri indirime girdi. Peki Sonicare ağız ve diş bakım ürünlerinin fiyatları ne kafar, kaç TL? İşte 25 Aralık fiyat listesi...

Evini güzelleştirmek isteyenleri BİM’e alalım! Bu fiyatlar aklınızı başınızdan alacak! İşte 2 Aralık 2022 fiyat listesi

BİM’e 2 Aralık’ta gelecek ürünler aklınızı başınızdan alacak gibi… Karanlıkta parlayan nevresim seti 299 lira, astronot figürlü gece lambası 109 liraya satışa sunulacak. İşte 2 Aralık 2022 fiyat listesi…

14 ayar altınlarda kasım rüzgarı devam ediyor! Koçak'ta dev indirim! 25 Kasım 2022 fiyat listesi

14 ayar altın almak isteyenler için büyük fırsat başladı. Koçak'ta Kasım rüzgarı hala devam ediyor. İstediğiniz 14 ayar altın kolye, küpe, yüzüklerde yüzde 20 ve ekstra sepette yüzde 10 indirim devam ediyor. İşte Koçak 25 Kasım 2022 fiyat listesi.

Ömür Arpacı hırsız Haberi

Ömür Arpacı hırsız

Avrupa Yakası, Yalan Dünya, Arka Sokaklar, Kurtlar Vadisi gibi birçok dizide ve filmde rol alan oyuncu Ömür Arpacı'nın evine hırsız girdi. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Arpacı 9 Mayıs Günü adeta hayatının şokunu yaşadı. Ünlü oyuncu sabah saatlerinde evinde aracının anahtarını bulamadı. Kontak anahtarını aracının üzerinde bırakmış olabileceği düşüncesiyle aracına giden ama aracını da park ettiği yerde bulamayan Arpacı durumu polise bildirdi.

BEŞ AYRI SUÇTAN KAYDI ÇIKTI

Harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, yaşanan olayla ilgili çalışma başlattı. Bölgede çalıntı araçlar üzerine çalışma yürüten ekipler, 16 Mayıs tarihinde Maltepe’de şüphelendikleri bir aracı takibe aldı. Plakayı sorgulayan ekipler, plakanın sahte olduğunu tespit edince de aracı durdurdu. Yapılan incelemeler sonucu aracın oyuncu Ömür Arpacı'ya ait olduğu anlaşılınca Cem...