07 / 05 / 2024

konteyner evler

konteyner evler

Dışarıdan depo gibi görünün bu konteynerın için görenleri şaşkına çeviriyor. Minimalist mantıkla dekore edilen evin değeri 50 bin dolar.

Edirne'de su basan 21 ev kentsel dönüşüm kapsamında yeniden inşa edilecek!

Edirne'de her yağmurda sular altında kalan evleri kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan 21  aileye konteyner evler tahsis edildi.

2+1 konteyner ev ne kadar? Hemen teslim konteyner ev 1+1 kaç lira? İşte Eylül 2023 fiyat listesi...

Bağına bahçesine ev yapmak isteyen vatandaşlar inşaat malzeme fiyatlarının artmasından sonra diğer alternatiflere yöneldi. Bu kapsamda en çok konteyner evler tercih ediliyor. Peki, konteyner ev fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Prefabrik evlerde son fırsat! Hemen taşınmaya hazır 2+1 konteyner ev 85 bin liraya satılacak, ilk gelen kapacak!

Depreme dayanıklı ve kurulumu kolay prefabrik evler için son fırsat  açıklandı. Paylaşılan detaylara göre, taşınmaya hazır 2 oda 1 salon konteyner ev 85 bin TL'ye satılacak, ilk gelen kapacak...

35 metrekare konteyner bağ evi ne kadar? Konteyner evler kaç TL?

Gündemde adı sıkça duyulan konteyner ev fiyatlarının ne kadar olduğu merak konusu oldu. Peki, 35 metrekare konteyner bağ evi ne kadar? Konteyner evler kaç TL? İşte güncel fiyat listesi...

Konteyner evler sağlığa zararlı mı? Konteyner evin altına ne konur?

Konteyner evler son dönemin çok sık araştırılan yapıları arasında yer almaktadır. Bu yüzden bu yapılara dair pek çok soru sorulmaktadır. İşte merak edilen detaylar!

Konteyner ev nasıl ısınır? Konteyner eve ruhsat gerekiyor mu?

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerden sonra, konteyner evler son dönemin en popüler yapılarından biri oldu. İşte detaylar!

Çelik evler sallanır mı? Çelik ev için imar gerekli mi?

Çelik evler, prefabrik ve konteyner evlerden sonra sıkça araştırılan konut tipidir. Çelik ev yaptırmak isteyenler birtakım sorularına yanıt aramaktadır. İşte o sorular!

Çelik evlerin ömrü ne kadardır? Çelik ev soğuk olur mu? Çelik ev paslanır mı?

Çelik evler, prefabrik ve konteyner evler gibi gündemde olan yapılardan bir tanesidir. Peki bu evlerin özellikleri nelerdir? İşte detaylar!

Konteynır evlerde şoke eden gelişme! Üretimi durdurulabilir! Sebebi bakın neymiş!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından evleri yıkılan vatandaşların barınma sorununun giderilmesi için konteyner evler büyük bir rağbet gördü. Ancak konteynır evlerde üretim sorunu ortaya çıktı.

2+1 konteyner evler ne kadar? 24 Şubat 2023 fiyat listesi...

Konteyner ev fiyatları, Kahramanmaraş'ta büyüklükleri 7,7 ve 7,6 olan iki büyük depremden etkilenen 11 ilde ilgi ile araştırılıyor. Peki, konteyner evler ne kadar? 24 Şubat 2023 fiyat listesi...

Konteyner evler ne kadar? 23 Şubat 2023 fiyat listesi...

Ev almak istemeyen ya da alacak parası olmayanlar konteyner ev ve prefabrik ev fiyatlarına bakıyor. Konteyner evin fiyatı nedir? 23 Şubat 2023 tarihli fiyat listesi...

1+1 konteyner evler ne kadar? 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

Ev almak istemeyen ya da ev alacak parası olmayan kişiler konteyner ev ve prefabrik ev fiyatlarını dikkatle takip ediyor. Peki bir konteyner evin maliyeti nedir? 21 Şubat 2023 tarihli fiyat listesi...

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

konteyner evler Haberi

konteyner evler

Genelde mal taşımak için büyük gemilerin üzerinde ya da tırların arkasında gördüğümüz konteyneri çok farklı şekilde kullandılar.



Bu depo görünümlü konteynerın içi aslında çok konforlu bir ev.



İçinde yerler ve duvarlar komple ahşaptan yapılırken lüks bir mutfağı, oturma odası ve banyosu bulunuyor.



Minimalist mantıkla dekore edilen ev tüm ihtiyaçları karşılayacak nitelikte yapılmış.



İstendiği zaman bir tırın arkasına yüklenerek başka yere götürülebilecek olan evin değeri 50 bin dolar.



Yüsek tavanıyla ferah bir görüntü veren evin içi dışındaki metalik ve soğuk görüntüden çok uzak.