27 / 04 / 2024

Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor

Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor

MARKA’dan hibe alan "Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor" projesi, 4 Kasım Çarşamba günü Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesislerinde gerçekleşecek açılış toplantısıyla başlıyor. İşte projenin ayrıntıları...

Dünyanın en iyi 4 turizm köyü seçildi! Türkiye'de bu köylerde yeri olanlar çok şanslı...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü 2021 senesinde Dünyanın En İyi Turizm Köyü'nü seçtiğini açıkladı. Açıklanan listeye Türkiye'den 4 köy girdi. En İyi Turizm Köyleri listesine giren köyler ve detaylar.

Şehri Dünya Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Şehri Dünya Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Şehri Dünya Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı. 

Körfez Dünya Gayrimenkul Turizm Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Körfez Dünya Gayrimenkul Turizm Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Levent Lezgin Kılınç tarafından kuruldu.

Dünya Alsafari Turizm Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünya Alsafari Turizm Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Akram J. Al-Zankanawi, Falah Hasan M. Al-Grubi ve Hafedh A.J. Al-Grubi ortaklığında kuruldu.

Türkiye, Yeni Havalimanı ile dünya çapında bir numara olacak!

İspanyol Global Exchange şirketinin başkanı Isidoro J. Alanis, "Yeni İstanbul havalimanı Türkiye'yi dünya çapındaki bir numaralı turizm merkezi haline getirecek" dedi...

Dünya Birlik İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünya Birlik İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Muhammed Seyfudı Çiftçi tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Düzce Konuralp projesi için yeni toplantı!

Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor projesi için yeni bir toplantı daha yapıldı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Proje Koordinatörü Emine Yüksek ve proje ekibi ile yapılan toplantı sonucunda proje içinde yer alan bölümler değerlendirildi.

Düzce Konuralp'e müze inşa edilecek!

“Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor Projesi” ve “Doğu Marmara Antik Kent Projesi” kapsamında Düzce Belediyesi Konuralp Sosyal Tesislerinde bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

'Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor'

MARKA’dan hibe alan "Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor" projesi, 4 Kasım Çarşamba günü Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesislerinde gerçekleşecek açılış toplantısıyla başlıyor. İşte projenin ayrıntıları...

Düzce Konuralp dünya turizm destinasyonu olacak!

Düzce İl Özel İdaresi tarafından katkı sağlanan üç proje MARKA tarafından hibe desteği almayı hak kazandı. Başvurusu yapılan "Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor Projesi" ile bölge turizmine 786 bin 420 TL kaynak sağlanacak.

Dünya turizmi verileri yüzde 4 arttı!

BM Dünya Turizm Örgütü verilerinden derlediği bilgilere göre, bu yılın ocak-nisan ayları arasında uluslararası yabancı ziyaretçi sayısında yüzde 4'lük artış yaşandı.

Dünya turizmi yüzde 4 büyüdü!

Turizmde 2015 yılının ilk dört ayında dünya genelindeki ziyaretçi sayısı 332 milyon olarak gerçekleşti. BM Dünya Turizm Örgütü verilerinden derlediği bilgilere göre, ocak-nisan aylarında uluslararası yabancı ziyaretçi sayısı yüzde 4 arttı.

Ani Antik Kenti dünya mirası olacak mı?

Ani Antik Kenti'nin UNESCO tarafından dünya mirası kabul edilmesi için çalışma başlatıldı.Kars Kültür ve Turizm Müdürü Doğanay:"Ani Antik Kenti'nin Türkiye’deki 16'ncı dünya mirası olarak, kalıcı listede yerini almasını bekliyoruz"

Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor Haberi

Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor

Düzce İl Özel İdaresi ile Düzce Belediyesi iş birliğinde hazırlanan ve MARKA’dan hibe almaya hak kazanan "Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor" Projesi, 4 Kasım Çarşamba günü Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesislerinde gerçekleşecek açılış toplantısıyla başlıyor.


Düzce İl Özel İdaresi ile Düzce Belediyesi iş birliğinde hazırlanan ve MARKA’dan hibe almaya hak kazanan toplam bütçesi 786 milyon 420 bin TL olan "Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor"

Konuralp’in dünya turizm destinasyonu olmasını temel amaç olarak benimseyen projede yenilikçi turizm yönetiminin sağlanması amacıyla, eğitim, tanıtım, iletişim, fizibilite çalışması gibi faaliyetlerin de yapılması hedefleniyor.


“Konuralp Dünya Destinasyonu Oluyor” adlı proje kapsamında zengin Osmanlı tarihine sahip tarihi mekanda aynı havanın yaşatılması amacıyla Konuralp Bey Otağı Çadırı kurularak gelecek nesillere geçmişin izlerinin taşınacak. Aynı zamanda otağda yörenin geleneksel tatları...