20 / 07 / 2024

konuşan ev

konuşan ev

McAfee’nin "Safeguarding 2025" çalışmasına göre, tüketiciler 11 yıl içerisinde kendileri ile konuşan ya da okuyan akıllı bir ev sahibi olabileceklerini düşünüyor. İşte tüketicilerin teknolojiden beklentileri...

Hem filtre kahve hem de çay makinesi! Karaca Çaysever Robotea Pro 4in1 konuşan çay ve filtre kahve makinesi satışta!

Karaca, kahve ve çay tiryakilerine özel yeni bir ürünle tüketicilerin karşısına çıktı. Çaysever Robotea Pro 4in1 konuşan çay ve filtre kahve makinesini üreten Karaca, bu ürünü uygun fiyatla satışa çıkardı.

Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Konuşan Kahve Ve Çay Makinesi ne kadar oldu? İşte 15 Temmuz 2023 fiyat listesi

Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Konuşan Kahve Ve Çay Makinesi fiyatıyla dikkat çekti. İşte 15 Temmuz 2023 fiyat listesi...

N11’de Karaca konuşan kahve ve çay makinesinin fiyatı resmen çakıldı!

N11, çay ve kahve tiryakileri için müjdeli haberi duyurdu. Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Konuşan Kahve ve Çay Makinesi’ni cazip fiyatla satışa çıkaran N11, alışveriş kredisi seçeneğinin de bulunduğunu duyurdu.

Karaca'nın konuşan airfryeri bir gecede zamlandı: İşte Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer güncel fiyatı

Yükselen döviz kuru birçok ürünün fiyatlarında artışlara neden oldu. Ayrıca yapılan vergi arttırımı da fiyatların yükselmesinde önemli bir rol oynadı. Peki Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer ne kadar, kaç TL oldu? İşte Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer güncel fiyatı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Ev kadınları ve çalışan annelere erken emeklilik kapıları açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ev kadınları ve çalışan annelere erken emeklilik kapılarının açılacağı müjdesini verdi. İşte ayrıntılar...

Karaca Çaysever Robotea Pro Connect 4 in 1 Konuşan Otomatik Cam Çay Makinesi ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 

Karaca Çaysever Robotea Pro Connect Konuşan Çay makinesi geliştirilmiş teknolojisi ile çay ve kahve demlemeyi pratik hale getiriyor. Cihaz aynı zamanda bu işlemler sırasında konuşarak bilgilendirme yapıyor.

Homend Grilliant 1343H Cam Yüzeyli Konuşan Tost Makinesi 3 bin 499 TL! Özellikleri neler? 22 Mart 2023 fiyat listesi

Homend Grilliant 1343H Cam Yüzeyli Led Ekranlı Konuşan Tost Makinesi, 5 farklı programıyla hem tost hemde ızgara çeşitleri yaparak kullanıcılarına yeni deneyimler yaşatıyor.

Karaca Konuşan Airfryer ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte Karaca 20 Mart 2023 fiyat listesi

Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer Space Gray, kızartma, ev yoğurdu, sebze - meyve kurutma ve sulu yemek hazırlama fonksiyonlarıyla öne çıkıyor. Peki ürün ne kadara satılıyor? 

Homend Royaltea Konuşan Çay Makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte Homend 18 Mart 2023 fiyat listesi

Çay severler ve teknoloji mutfağımda olsun diyenler sizin için Homend Royaltea Konuşan Çay Makinesi'ni tüm özellikleriyle birlikte araştırdık. İşte ürün hakkında merak ettikleriniz. 

Çeyiz düzeceklere efsane kampanya! Karaca'dan Konuşan Akıllı Robot alana Fritöz hediye! 17 Mart 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler bu fırsat kaçmaz!  Karaca, Yıldız İkili Vantuz Offroad ile Multifry Single Pan kampanyasını tüketicisiyle buluşturuyor. Kampanyaya göre konuşan akıllı robot alana fritöz hediye. 

Homend Royaltea Konuşan Çay Makinesi indirimde! Bu indirim kaçmaz! İşte Homend12 Mart 2023 fiyat listesi

Çay makinesini indirimle almak isteyenler sizin için Homend royaltea 1726H konuşan çay makinesini araştırdık. İşte yüzde 29 indirimle Homend konuşan çay ve makinesi ve özellikleri.

Dikkat bu tost makinesi konuşuyor! Homend Konuşan Tost Makinesi kaç TL, özellikleri neler? 11 Mart 2023 fiyat listesi

Yanlız olanlar ve ya sürekli sohbet etmeyi sevenler dikkat! İşte sizin için araştırdığımız led ekranlı konuşan tost makinesi ve özellikleri. Peki Homend Grilliant 1343H Konuşan Tost Makinesi ne kadara satılıyor? 

Karaca Air Pro Konuşan Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Mart 2023 fiyat listesi

Doğru fritözü ararken Karaca Konuşan Airfryer'a bakmayı unutmayın. Birçok kişi, yiyecekleri iyi pişirebilen bir havayla kızartma makinesi ister. İşte sizE fırsat!  Peki Karaca Air Pro Konuşan Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

konuşan ev Haberi

konuşan ev

McAfee’nin “Safeguarding 2025” çalışması, gelecekteki yaşam tarzı ve teknoloji trendlerinin tüketici davranışları üzerindeki etkisini ortaya çıkardı.


Intel Security’nin bir parçası olan McAfee, dünya genelinde 8 bini aşkın tüketicinin yaşam tarzı ve teknoloji trendleri ile ilgili düşünce ve davranışlarını inceleyen “Safeguarding 2025” çalışmasının sonuçlarını duyurdu. Bu çalışma, teknolojinin insanların evlerini, iş yerlerini, arabalarını, giyimlerini, mobil cihazlarını nasıl etkilediğini ve bu teknolojilerin onların online güvenlik ve gizlilikleri ile nasıl kesiştiğinin anlaşılmasını sağlıyor.




Teknoloji ve cihazlar etkili bir şekilde evleri yönetecek


Araştırmaya göre tüketiciler, önümüzdeki 10 yılda teknoloji ve cihazların etkili bir şekilde evlerini yönetebileceğine inanıyorlar. İnsanların yarısından çoğu (%56) 11 yıl içerisinde kendileri...