03 / 05 / 2024

N11’de Karaca konuşan kahve ve çay makinesinin fiyatı resmen çakıldı!

N11’de Karaca konuşan kahve ve çay makinesinin fiyatı resmen çakıldı!

N11, çay ve kahve tiryakileri için müjdeli haberi duyurdu. Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Konuşan Kahve ve Çay Makinesi’ni cazip fiyatla satışa çıkaran N11, alışveriş kredisi seçeneğinin de bulunduğunu duyurdu.



Kırmızı, krem, rosie brown ve siyah renk seçenekleriyle görücüye çıkan Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Konuşan Kahve ve Çay Makinesi büyük ilgi görüyor. Türkiye’nin en büyük online alışveriş platformlarından biri olan N11’de satışa sunulan bu kahve ve çay makinesi, kahve ve çay tiryakilerine adeta ilaç gibi gelecek.

KAHVENİZİ MODUNUZA GÖRE HAZIRLAYAN HATIR PLUS MOD

Bir kerede on fincan içecek hazırlama kapasitesine sahip bu makine, filtre kahve veya çay demlerken aynı zamanda, köz tadında Türk kahvesi ve sütlü içecek hazırlama özelliğiyle dünyada ilk ve tek olmasıyla ön plana çıkıyor. Günün çeşitli saatlerinde farklı lezzetler tatmak, tüm ailenize ve misafirlerinize kolay bir şekilde ikram hazırlamak için dizayn edilen Hatır Plus Mod şimdi sizin gibi çok yönlü.

N11’de Karaca konuşan kahve ve çay makinesinin fiyatı resmen çakıldı!

MODUNA GÖRE 5 FARKLI İÇECEK

Bu cihazda bulunan Hatır Plus Mod ile modunuza göre filtre kahve, çay, süt ısıtma, sütlü içecek hazırlama ve közde Türk Kahvesi yapabilirsiniz.

Peki, Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Konuşan Kahve ve Çay Makinesi’nin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...


Geri Dön