07 / 05 / 2024

Konut Atölyesi Projeleri

Konut Atölyesi Projeleri

Pendik Kurtköy'de Proje Direktörlüğünü Mehmet Akif DİLSİZ 'in yaptığı Sektörün önde gelen firmalarından Emlakistan 2. El ekibi ve Konut Atölyesi proje ekibi sizler için sahaya çıkıyor.

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 1. ve 3. Kısım için imzalar atıldı! Projeleri hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 1. ve 3. Kısım için imzalar atıldı. Projeleri hangi firmaların inşa edeceği merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...

Msk Mimari Proje Atölyesi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msk Mimari Proje Atölyesi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Said Kaya tarafından kuruldu.

Sancar Mimarlık Ve Tasarım Atölyesi Limited Şirketi kuruldu!

Sancar Mimarlık Ve Tasarım Atölyesi Limited Şirketi Beyoğlu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile M.Hüseyin Sancar tarafından kuruldu.

Mekan Atölyesi Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mekan Atölyesi Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Ayık Fadime    Kul  ve Sinan Şerifoğlu tarafından kuruldu.

Domearc Mimarlık Ve Ahşap Tasarım Atölyesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Domearc Mimarlık Ve Ahşap Tasarım Atölyesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Belek, Nevzat Yiğit Çağlar ve Oğuzhan Belek ortaklığında kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüştürmemiz gereken 6,7 milyon konut var!

TOKİ ile başlatılan konut atılımının özel sektörün de gayretleriyle önemli bir dönüşümün gerçekleşmesini sağladığını dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hala dönüştürmemiz gereken 6,7 milyon konut bulunuyor." diye konuştu.

Topkapı Sarayı'nın çatısındaki kurşun levhalar yenileniyor!

Milli Saraylar'a bağlı Kurşun Atölyesi'nde üretilen kurşun levhaların yerleştirilmesine Topkapı Sarayı'nın çatısından başlandı

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. Etap'ın kesin kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO'nun projeleri arasında yer alan Emlak Konut Ispartakule Evleri 1 projesinin kesin kabulü yapıldı.

Online 'Kira Sözleşmesi Atölyesi' 18 Nisan'da yapılacak!

Türkiye’de bir ilke imza atan ve meslek profesyonellerine hukuki eğitimler vermek amacıyla kurulan “Sözleşme Akademisi” koronavirüs sebebiyle online olarak, Doç. Dr. Umut Yeniocak ile beraber atölye düzenledi. Atölyede, en çok sorulan sorular kira sözleşmeleri ve kiralar oldu...

Ankara’da 1513 tasarım-beceri atölyesi açıldı!

Ankara’da inşaatı tamamlanan 1513 tasarım-beceri atölyesi toplu açılışı Sincan İlkokulu'nda düzenlenen törenle yapıldı. Açılış töreninde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından kurdele kesildi.

TOKİ 100 bin konut Ankara 2020 projeleri hangi ilçelerde?

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan 100 bin yeni konutla dar ve orta gelirli aileler ev sahibi olacak. Peki TOKİ 100 bin konut Ankara 2020 projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek.

TOKİ 100 bin konut İstanbul 2020 projeleri!

TOKİ 100 bin konut İstanbul 2020 projelerinin hangi ilçelerde olacağı belli oldu. İstanbul TOKİ projelerinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alacak.

TOKİ Balıkesir projeleri 2020!

TOKİ Balıkesir 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Balıkesir projeleri 2020 başvuru ne zaman? 2020 TOKİ Balıkesir fiyatları ne kadar? TOKİ Balıkesir projeleri nerelerde? İşte detaylarıyla TOKİ 100 bin sosyal konut Balıkesir projeleri...

Konut Atölyesi Projeleri Haberi

Konut Atölyesi Projeleri

Yatırımcıya hitap eden bir bölge olarak ön plana çıkan Pendik Kurtköy'de  Proje Direktörlüğünü Mehmet Akif DİLSİZ 'in yaptığı Sektörün önde gelen firmalarından Emlakistan 2. El ekibi ve Konut Atölyesi proje ekibi sizler için sahaya çıkıyor.

Bilindiği üzere yatırım yaparken dairenin konumu, kira getirisi, değer artışı, bölge özellikleri ön planda tutulur. Yatırım maliyetlerinize göre geri dönüşüm beklentinizi karşılaması umuduyla Pendik Kurtköy bölgesinde tercih edilen 5 adet konut projesi listelendi. Reel piyasa rakamlarından oluşan bu analiz sizlerin yatırım için hangi projeyi seçmeniz gerektiği konusunda fikir oluşturacaktır.

 Her hafta yeni bir listenin yayınlanacağını belirten Dilsiz, burada asıl amaç yatırım için Kurtköy’e gelenlerin doğru bilgilere olan ihtiyacının karşılanmasını sağlamak. Bölgenin her geçen gün geliştiğini ve yapılacak olan yatırımların geri dönüş hızının diğer ilçelerden daha hızlı...