01 / 05 / 2024

konut Beşir Atalay

konut Beşir Atalay

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, ''Depremin ardından başlayan çalışmalarla şimdiye kadar 3,5 milyar lira fiili harcama yapıldı, konutlarımız tamamlandığında bu rakam 5,5 milyar lirayı bulacaktır'' dedi...

Alp Met İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alp Met İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Beşir Cemal Şahin ve Muhammet Burak Şoltoğlu ortaklığında kuruldu.

Vega Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vega Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Beşir Bankaslı, İsmail Kale ve Khaled A.M. Kalloub ortaklığında kuruldu.

Mak And Mab Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mak And Mab Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ahmad Al Darkazanlı ve Beşir Alajatı ortaklığında kuruldu.

Esthetıc Archıtecture Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esthetıc Archıtecture Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Hasan Hüseyin Bozlağan, Mehmet Beşir Erdem ve Poyraz Emre Bingöl ortaklığında kuruldu.

Herton Hotel Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Herton Hotel Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Fatih'te Beşir Ete tarafından kuruldu.

240 bin dolarlık kripto para vurgununda haciz kararı!

Geçtiğimiz günlerde Binance Türkiye’deki hesabına aktardığı 240 bin dolarının dakikalar içinde buharlaştığını söyleyen Beşir Baran şirkete yönelik haciz kararı aldırdı. 

Çeçen Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Çeçen Yapı Denetim Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  300 bin TL sermaye bedeli  ile Beşir Çeçen tarafından kuruldu.

Beşir Derneğinin İdlib'de inşa ettirdiği 180 evin inşaatı tamamlandı!

Beşir Derneği tarafından Suriye'nin İdlib şehrinde inşaatı tamamlanan 180 briket eve, ihtiyaç sahibi aileler yerleştiriliyor.

Beşir Derneğinden İdlib'deki 7 bin 500 kişiye briket ev!

Beşir Derneği, Suriye'nin İdlib şehrinde Esed rejimi ve destekçilerinin saldırılarından kaçan 7 bin 500 sivil için briket ev yapıyor.

Sudan'da Beşir ve ortaklarının 4 milyar dolarlık mal varlığına el konuldu!

Sudan'da hükümete bağlı Yolsuzlukla Mücadele Komisyonu tarafından Cumhurbaşkanı Ömer el-Beşir, aile üyeleri ve ortaklarının 4 milyar dolar değerinde mal varlığına el koyduğu açıkladı.

Abdulbasıt Hamza'nın 1 milyar 200 milyon dolarlık mal varlığına el konuldu!

Sudan'da hükümete bağlı Yolsuzlukla Mücadele Komisyonu, devrik Cumhurbaşkanı Ömer el-Beşir’e yakın bir iş adamının 1,2 milyar dolar servetine el koydu...

İbrahim Beşir'den esnafın kiralarının ertelenmesi önerisi!

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Trabzon Şube Başkanı İbrahim Beşir, esnafın kiralarının ertelenmesini önerdi.

Atabeyoğulları Turizm Tekstil Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atabeyoğulları Turizm Tekstil Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulgafur Atabey ve Beşir Atabey tarafından kuruldu.

konut Beşir Atalay Haberi

konut Beşir Atalay

Başbakan Yardımcısı Atalay, Van Anadolu Öğretmen Lisesi Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen deprem konutları kura çekim töreninde yaptığı konuşmada, Edremit'in yamaçlarında, ''Van Denizi''ne tepeden bakan, çevre düzenlemesi ve sosyal donatılarıyla yeni bir şehrin kurulduğunu söyledi. 

Yeni yerleşim yerlerinde ev sahibi olacaklara bundan sonraki hayatlarında mutluluk dileyen Atalay, Van için acıyı ifade eden 23 Ekim ve 9 Kasım 2011 tarihlerinden bugünlere geldiklerini kaydetti. 

Atalay, depremden sonra Türkiye'de yaşayan 75 milyon insanın ve devletin adeta Vanlı olduğunu bildirerek, yaraların sarılması, depremzedelerin daha rahat hayata kavuşması için başlatılan seferberliğin devam ettiğini dile getirdi. 

Depremde büyük sıkıntılar çeken Vanlıların, kimi taşkınlıklar olsa da büyük bir sabır örneği göstererek kendilerine yardımcı olduğunun altını çizen Atalay, ''Tabii ki çok büyük bir travma yaşandı. Oluşan küçük taşkınlıkları da normal karşılıyoruz....